Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

30 haftalık hamileyim 10 kilo kaybettim yalnızca bebeğim kilo alıyormuş doktorum öyle söyledi maşallah gelişimi gayet iyi oğluşumun

doktorunuzla bir görüşün bebeğin gelişiminde bir sorun yoksa normaldir benim gelişimde bir sorun olmadığını söylüyor doktorum
Bnmde oğluşum olacak. Oğlan çocukları Nazlı olurmuş öyle derler bn çok çıkartıyprdum

Bnmde oğluşum olacak. Oğlan çocukları Nazlı olurmuş öyle derler bn çok çıkartıyprdum
ilk başlarda bende öyle ama sonradan bulantılarım geçti ama kilo alamıyorum çok meyve peynir yoğurt yiyorum süt içiyorum düzenli omega 3 kullanıyorum ama kilo kaybediyorum biraz kilolu hamile kalmıştım o yüzden bebeğime gidiyo sanırım yediklerim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah bnde çok meyve yoğurt tuketiyorum sütü azalttı bu aralar.

17. haftamdayım 3.5 kilo aldım. hiç almayanları görünce şaşırıyorum. kendimi tutmasam garanti 10 almışım

17. haftamdayım 3.5 kilo aldım. hiç almayanları görünce şaşırıyorum. kendimi tutmasam garanti 10 almışım
canım ben de çok mide bulantısı oldu bir haftadır yemek yiyebiliyorum ara ara kusmalarım yine devam ediyor ben zaten kilolu hamile kaldım şuan 74 kiloyum boyum 1,68 inşallah çok kilo almadan bitiririm :) zayıfsan hiç takma kafana

Canım bugün doktoruma da sordum 3.5 gayet normal takma kafana dedi. beneim boyum 1.55 ve şuan 59 kiloyum. yani durumum biraz zor. zaten boy nedeniyle zorlanacağım herhalde bebek büyüdükçe bir de bel fıtığı var o yüzden kilodan korkuyorum .ama bu yediğimden az yersem de sürekli aç gezmem lazım. İnşallah çok kilo almadan bitirebiliriz.

canım kilon gayet iyi ben düşün 74 kiloyum boyum uzun ama yine de zor olur çok kilo almak ben çalışıyorum 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum iyi olursam tabiki bebekler sağlıklı olsun da kilo verilir canım ama sağlıklı beslenmek önemli ekmek hazır yiyecekler yememeye çalış çünkü bunların bebeğe faydası yok ben fındık ceviz meyve yoğurt ayran her gün tüketiyorum bugün rüyamda bebek gördüm oturuyordu yerde bembeyazdı pamuk gibiydi masmavi gözleri vardı benim bebeğimdi bana bakıyordu güne güzel başladım bugün Rabbimin mucizesi onlar ya inşallah sağlıklı kucağımıza alırız:)

61kg ile gebe kaldım şuan 65civarı kilom.

Kadın doğumcuma göre 2kg,
Ebeme göre 4kg almışım toplam.

Kadın doğumcumun hesapları yanlış gb geliyor bana, evde de tartılıyorum çünkü en baştan beri.

23. Hafta toplam 9 kilo oldu ve her saniye artiyo zaten oyle cok zayif hamile kalmamistim. Bu haftalardan sonra cok kilo almamak icin ne yapmak lazim kizlar yuruyus yapamiyorum eskisi gibi bacaklarim agriyo extra bisey yedigim de yok nerdeyse hic bisey as ermedim canimda istemiyo. Rutin yemegim ayni. Vitaminde kullanmiyorum neden kilo aliyorum her hafta

31 haftadayim 4 kilo aldım bebeğim de iyi çok sukur kilosu boyu yerinde :)

35.haftamda +13 kilodaydım artık tartıya çıkmıyorum:) bebişim de ben de şişkoyuz ama hiç sorun etmiyoruz Allaha şükür sağlığımızda bir problem yok önemli olan da bu..(bebişim de 36.haftada 3500gram çıktı da:)) Sevgiler..

Hiç sorun etme bence tatlım bak ben hamileliğimin sonuna geldim, doğumdan sonra düşüncez bu kiloları artık:) sağlıksız beslendiğimi düşünmedim hiç o yüzden kafam rahat.. ,herkesin bünyesi farklı.. 5 kilo alarak doğum yapan arkadaşım var doğumdan sonra tam 25 kilo.Ama +30 kiloyla gelinimiz doğum yaptı şimdi eski kilosundan bile daha zayıf.. Allah sağlık versin yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…