Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Amin canim insallah hepimize... Bugun bide ayrintili ultrasonda bebegin boynuna 2 kez kordon dolandigini ogrendim hepten kafaya taktim doktor her ne kadar o ileriki haftalarda degisebilir onemsenicek bi durum degil falan demesine ramen... Allah gercekten bizede bebeklerimizede saglik versin

38.haftadayim 10 kilo aldim. Son 2 aydir kilo almadim ve bunu beyaz ekmeği birakmama borçluyum..
39. Haftamdayim tam 17 kilo aldım ve bunu son bir aya kadar beyaz ekmek yemeye borçluyum Ilk zamanlar kepekli ve Çavdarli ekmeklerden midem bulanıyodu yiyemedim ama bu kadar kilo alacağımı bilseydim bulantılar gecer geçmez başlardim Çavdar ekmegine

Ben de keske basindan beri beyaz ekmek yemeseydim diyorum. Bebege de fazla kilo aldirdi.

Simdi biraz normale dondu kilosu. Şuan 3350. 3 hafta onden gidiyordu. Şimdi 10 gun kadar onde sanirim..
Masallah. Son zamanlar artık zaten 38 den sonra günde 14 gr alıyormuş 3600 civarı olur sanırım. Rabbim nazardan korusun Sağlıcakla bir avazda kucağına almayı nasip etsin insallah.

Masallah. Son zamanlar artık zaten 38 den sonra günde 14 gr alıyormuş 3600 civarı olur sanırım. Rabbim nazardan korusun Sağlıcakla bir avazda kucağına almayı nasip etsin insallah.

Aa oyle mi? Bunu bilmiyordum. Ben gunde 35-40 alir diye hesapliyorum. 4ü geçmese bari diyorum. Sizin de kilonuz iyi bence. Kolay olur insallah dogumunuz, saglikla, sihhatle..

Gebelik Öncesi biraz kilom vardı, ama zor bi gebelik geçiriyorum dört kilo verdim, henüz kilo almadım , inşaallah çok kilo almam , bakalım daha çoook yolumuz var

Ben de kilolu hamile kaldım 85.5 ile 14.haftadayım 86.4 üm 900 gram aldım ama memnun musun derseniz değilim aslında kilo vermem gerektiğini düşünüyorum.

62 ile hamile kaldim ilk 3 ay 2 kilo verdim suan 68 kiloyum ama bebek 700 gr dedi doktor kucuk gibime geldi uzuldum

73 E hamile kaldım sabah tartıldım 78 çıktım 21 haftalık oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…