- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
Amin canim insallah hepimize... Bugun bide ayrintili ultrasonda bebegin boynuna 2 kez kordon dolandigini ogrendim hepten kafaya taktim doktor her ne kadar o ileriki haftalarda degisebilir onemsenicek bi durum degil falan demesine ramen... Allah gercekten bizede bebeklerimizede saglik versinHiç sorun etme bence tatlım bak ben hamileliğimin sonuna geldim, doğumdan sonra düşüncez bu kiloları artık:) sağlıksız beslendiğimi düşünmedim hiç o yüzden kafam rahat.. ,herkesin bünyesi farklı.. 5 kilo alarak doğum yapan arkadaşım var doğumdan sonra tam 25 kilo.Ama +30 kiloyla gelinimiz doğum yaptı şimdi eski kilosundan bile daha zayıf.. Allah sağlık versin yeter..
Beyaz ekmek yerine kepekli mi yiyosn38.haftadayim 10 kilo aldim. Son 2 aydir kilo almadim ve bunu beyaz ekmeği birakmama borçluyum..
39. Haftamdayim tam 17 kilo aldım ve bunu son bir aya kadar beyaz ekmek yemeye borçluyum38.haftadayim 10 kilo aldim. Son 2 aydir kilo almadim ve bunu beyaz ekmeği birakmama borçluyum..
Beyaz ekmek yerine kepekli mi yiyosn
39. Haftamdayim tam 17 kilo aldım ve bunu son bir aya kadar beyaz ekmek yemeye borçluyumIlk zamanlar kepekli ve Çavdarli ekmeklerden midem bulanıyodu yiyemedim ama bu kadar kilo alacağımı bilseydim bulantılar gecer geçmez başlardim Çavdar ekmegine
Ne kadar bebegin kilosu benim bebisim cok kilo almadı 3000 grBen de keske basindan beri beyaz ekmek yemeseydim diyorum. Bebege de fazla kilo aldirdi.
Ne kadar bebegin kilosu benim bebisim cok kilo almadı 3000 gr
Masallah. Son zamanlar artık zaten 38 den sonra günde 14 gr alıyormuş 3600 civarı olur sanırım. Rabbim nazardan korusun Sağlıcakla bir avazda kucağına almayı nasip etsin insallah.Simdi biraz normale dondu kilosu. Şuan 3350. 3 hafta onden gidiyordu. Şimdi 10 gun kadar onde sanirim..
Masallah. Son zamanlar artık zaten 38 den sonra günde 14 gr alıyormuş 3600 civarı olur sanırım. Rabbim nazardan korusun Sağlıcakla bir avazda kucağına almayı nasip etsin insallah.
Anladm bende öyle yapiyim bariTam buğdak ekmeği yiyorum genelde. Beyaz ekmek kadar cazibeli olmadigindan cok daha az yemis oluyorum hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?