Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

85 ile hamile kaldım 73 e düşerek 12 kilo verdim ilk 3 ayda simdi 79 kiloyum 6 kilo aldık bakalim kaçla doguma gireceğim

71 ile hamile kaldım ilk 4 ay 65 e düştüm 6 kilo vererek şu an hamileliğimin 26 haftasındayım 74 kiloyum...

Ayy 69 hatta 70 olmusum bile valla benim kafamdaki rakam doguma giderken en fazla 75 kiloydu ama sanirim 80'i bulacak valla :)

Bence çok değil ya.. Bende senin haftalarındayken 7-8 kilo almıştım. 41. Haftamda toplam 13 kilo ile doğuma gittim. Normal bence :)
İnşallah ben de öyle olurum ama bu aralar iştahım çok açıldı. hamur işi ve tuz yasak olduğundan ben de meyveye sardım bakalım görcez artık neler olacak.

55 ile hamile kaldım 70 oldum...toplamda 15 kg. son bir aydır 70'im üzerine almadım şükür ama daha 6 haftamız var ...

Arkadaşlar ben 7+4 günlük hamileyim. Sık sık idrara çıkardım ama son bi haftadır o kadarda sık çıkmıyorum. Birde göğüslerimdeki hassasiyette azaldı. Ama bulantı gaz halsizlik bunlar devam ediyo. Bu durumlar normal mi ?

İnşallah ben de öyle olurum ama bu aralar iştahım çok açıldı. hamur işi ve tuz yasak olduğundan ben de meyveye sardım bakalım görcez artık neler olacak.
Almazsın bence :) hem meyveden bir şey olmaz ki :)

34 haftalık hamileyim. Zayıf dogarsa pamuklara sararsın dediklerinden 3.aydan sonra aç kalmamaya ve fazlaca yemeye başladım. Normalde 4.aya kadar iyi gidiyordum sonra sürekli almaya başladım. Başında 72.300gr kiloydum şuan 93 kiloyum boyum 1.77 oldugundan 5-6 kilo olmısım gibi gorunuyor kollarım ve bacaktan almadım. Sadece karnım ve basen çevresinden aldım. Hala daha baskı var ustumde az kılo alırsam zayıf dogarmıs cocuk daha ne kadar alacagım kı ben 40 kilo alsam anca rahatlayacaklar heralde. Eşimde gözüyle gördüğü halde kilomu boyle seyler denilince etkilenip bana baskı yapıyor. Akrabalardan birisi 2.5 kilo cocuk dogurmuş. Ama o şişman oldugu için az yemiş tehlikeli diye 7-8 kilo almıs bebekte düşük kilolu dogmus ben yediğim halde baskı yapılıyor. Çok üzülüyorum oyle denildikçe iştahım azalıyor farkında degiller. Kaş yapayım derken göz cıkarmak bu olsa gerek. İlla şişman görünmem gerekiyor sanırım. Ailede tek uzun gelin ben olunca hamileliğimde kilo aldıgım halde 5 kilo almısım gibi göründüğümden yemiyorum sanılıyor. Tartıya cıkıp gostersemde nafile illa kol bacak karın iyice davul olacak uzun uzun yazdım kusuruma bakmayım cok stres oldum.

Arkadasim.senin.derdinin aynisi bende de var rejim yapiyon yemek ymiyon bardak.kadar doguracan hastanelerde mi ugrasalim bebek toplu olursa cabuk cikar elimizden vs vs vs... Valla isyan.edecem onlar oyle diyo diye bende yiyorum senin hesap 8 kilo aldim simdiden.Ya alinan kiloyla bebegin alakasi yok sen ne kadar yersen.ye vucut yapisi bebegi besliyosa toplu oluyo beslemezse 30 kiloda alsan 2.500 kg bebek doguyo napalim olelim mi yaaa.Bide bana bunu diyenler 4000 kulonun.ustunde dogurmus bebeklerini eee napiyim ben besleyemem belki niye strese sokuyosuniz insani yaaa bide esimden.laf duyuyorumbsen rejim yapiyomussun diye.Oda inaniyo ben napacam bilmiyorum

Benim eşim anlayışlı ama etrafındakiler oyle deyince yemedigimi düşünüyor onunda bana guvenmemesi beni üzüyor yarın kontrolum var 28.haftamda 1 hafta geride kilosu dedi yüreğim agzımda bekliyorum şimdi birde 20 kilo aldım daha 1.5 ayım var benim bebişim için önemli degil ama keşke o şekil denilmese ben hamileymişim moralim bozulurmuş diye düşünen yok ben stresli ve uzgunden ıstahım azalıyor kusasım geliyor cocukkenden beri böyleyim oyle yaptıklarından hiç yiyesim gelmiyor bu kezde Allah seninde yardımcın olsun bacım inşallah kiloları düşük olmazda sıkıntıya strese sokamazlar bizi..

Amiin bacim cumlemizin yardimcisi olsun Rabbim valla bugun.kac ogun yemk yedim bilmiyorum 4-5 oldu heralde bu gidisle 30 kilo alacam sanirim :) Benim.bebek 26 haftalikti kilosu 24 haftaliktivgeriden geliyo diye stresten yiyorum yemin ederim.İnsallah 3 kilodan fazla dogar da sorun yasamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…