Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Bunye ile alakali bir durum .Kızıma hamileyken de toplam 10 kilo almıştım. Fazla yiyemiyorum rahatsız oluyor midem.

56 kiloyla hamile kaldim. Baslarda cok kotuydum 2 ay yemeden yattim desem yeridir. Su bile icemiyodum. Bebegin susuz kalıcak diyolardi. Ama cok sukur bisey olmadi toplamda 11 kilo verdim. Suan 33+3 gunluguz ve 57 kiloyum bebegin kilosuda gayet iyi dedi doktor ki benim bebegim ben yemek yiyemedigim zamanlar cok guzel kilo almis. Yemegi cok yemekle alakasi yok yani. Tamamen bunyenizle alakali bir durum. Yiyebiliyosaniz brokoli karnabahar balik ve bulgur yiyin. Et yiyemedigim icin kuru bakliyati cok tuketiyorum. Pirinc yerine bulgur yiyin cok daha faydaliymis onu ogrendim hamileligimde. Havuc ve yesil sebze tuketmeye calisin yiyebildiginiz kadar. Ben bu yazdiklarimda besleniyorum. Haftada iki kere balik yiyorum. Cok faydasini gordum kizlar tavsiye ederim. Bos kilonum ne size nede bebege faydasi var

25+6 dayim ve şimdiden 8-9 kilo aldım

aynıymışız hemen hemen haftalarımız da yakın
vallahi moralim bozuluyor önce hiç dery etmiyordum aman nasılsa almıyorum dedim yedikçe yedm sonuç 9 kilo daha 28 in içindeyiz..

ve asıl bundan sonra alırsın diyorlar.bi 9 daha aldığımı düşünemiyorum. zaten 67 ile başlamıştım

Kızlar 13 haftalık hamileyim geçen ay 47/kiloydum şimdi 46 doktor kilo alman gerek diyo napmaliyim

süpersin maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşalla. bende 22 deyim 3,600 aldım gidişat kötü mü sen nasıl başardın :)
Ben hiç memnun değilim bu durumdan maalesef. Kilo almamak için kasıtlı birsey yapmadım dikkat bile etmedim alırım diye. 10 kiloyu geçsem dikkat ederdim. Şimdiye kadar sorun çıkmamıştı ama 2 haftadır bebegin kilosu düşük çıktı. İnşallah düzelir

sabahları pekmez iç ben bi çorba kaşığı içiyorum bi de muz süt yumurta bunalr bebeğe kilo yapıyor diyorlar kaç kilo bebeğin

ilk çocuğuma hamileyken 12 kilo almıştım. doğumdan sonra da kısa sürede o kiloları vermiştim. şimdi ikinci gebeliğim 29 haftam bitmek üzere ve şimdiden 14 kilo aldım maalesef, biraz fazla ama bunda ilk aylarımda düşük riski nedeniyle genellikle dinlenerek evde durmamın ve hareketsizliğin etkisi var çünkü normalde yiyip yiyip kilo almayanlardanım ama bu defa hamileliğin ilk aylarında bile kilo aldım. bir de terslik işte mide bulantılarım oldu ama yememe engel olacak şekilde değil, hapur hupur yedikten sonra bulantım oluyordu sonra geçiyordu :)))
şu an 29 haftada 65 kiloyum, bu iştahla muhtemelen doğuma kadar 80'i bulurum. hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım. bebek gelişimi normal olduğu için aldığım kiloları da çok fazla dert etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…