25+6 dayim ve şimdiden 8-9 kilo aldım
süpersin maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşalla. bende 22 deyim 3,600 aldım gidişat kötü mü sen nasıl başardın :)31+2 toplam 4 kilo aldım
Ben hiç memnun değilim bu durumdan maalesef. Kilo almamak için kasıtlı birsey yapmadım dikkat bile etmedim alırım diye. 10 kiloyu geçsem dikkat ederdim. Şimdiye kadar sorun çıkmamıştı ama 2 haftadır bebegin kilosu düşük çıktı. İnşallah düzelirsüpersin maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşalla. bende 22 deyim 3,600 aldım gidişat kötü mü sen nasıl başardın :)
sabahları pekmez iç ben bi çorba kaşığı içiyorum bi de muz süt yumurta bunalr bebeğe kilo yapıyor diyorlar kaç kilo bebeğinBen hiç memnun değilim bu durumdan maalesef. Kilo almamak için kasıtlı birsey yapmadım dikkat bile etmedim alırım diye. 10 kiloyu geçsem dikkat ederdim. Şimdiye kadar sorun çıkmamıştı ama 2 haftadır bebegin kilosu düşük çıktı. İnşallah düzelir
1300 gr 2 gun öncesabahları pekmez iç ben bi çorba kaşığı içiyorum bi de muz süt yumurta bunalr bebeğe kilo yapıyor diyorlar kaç kilo bebeğin
süt ve yumurtaya yüklen öyle bişey duydum baya arttırıyor bebeğin kilosunu daha doğumuna var alır bebek kilo panik yapma1300 gr 2 gun önce
Protein etkiliymis evet umarım ise yararsüt ve yumurtaya yüklen öyle bişey duydum baya arttırıyor bebeğin kilosunu daha doğumuna var alır bebek kilo panik yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?