Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ayyy üzülmeyiiinnn ben de 17 haftadayım 63,5 kilo olmuşummmm. yani 6,5 kilo aldım. İlk hamileliğimde de ilk 3 haftada 6 kilo almıştım sonra yavaşlamıştım. 13 kilo ile tamamlamıştım. Bende hamilelik böyle seyrediyor demek ki:) Napalım hayırlısı

Kizlar doktorunuz mu tartiyor yoksa siz kendi tartinizla mi tartiliyorsunuz? Hangi sonucu dikkate aliyorsunuz? 10. Haftada doktor tarttiginda 800 gr almistim.

Doktorum özel olmasına rağmen hiç tartmadı.Kendim takip ediyorum kilomu.Ve saolsun sağlık ocağı hemşiresi tartıyor aylık :)

Merhaba,

Bende kızıma hamileyken ilk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almamıştım. Aradaki 4 ayda 16 kilo aldım. O şekilde tamamladım.

Şimdi 29 haftalık hamileyim ve 3 kilo aldım. Geçen aya kadar doğru düzgün birşey yiyemiyordum. Şimdi yavaş yavaş başladım çok şükür. Bakalım kaç ile bitireceğim?

Anammmmm 15 in üstünü gören yok ben ilkinde 40 ikinci de 22 kilo aldım
Burayı okuyunca da biraz utandım sizin kilolar doğurur doğurmaz gider 4 kilo alanlar var şaka gibi

Canım bol bol hurma ye hayırlısıyla elbet çıkıcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…