- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
Cinsiyeti belli oldu mu ?20.haftadayim beş kilo aldım.62 ile başladım.
Evet canım 16.haftada belli oldu erkekCinsiyeti belli oldu mu ?
Hislerime tercüman oldun, ben de öyle çok yemiyorum sağlıklı besleniyorum her şeyden yeterince ama çok hızlı alıyorum kilo anlayamadım hele de burada son haftlalarda olanların 6-7 kilo aldığını görünce bayılıciyim artıkYa okuyunca şaşırıyorum siz hiç yemek yemiyo musunuz? Ya da sıkı diyet mi yapıyosunuz da 3 kilo aldım, 5 kilo aldım diyosunuz... Bi ben mi varım acaba hızlı kilo alan17. Haftamdayım ve sadece bu son 1 ay içinde bile 2 kilo almışım. Ki kıtlıktan çıkmış gibi de yemek yemiyorum. Anlamadım ben bu işi Sebastian...
Hislerime tercüman oldun, ben de öyle çok yemiyorum sağlıklı besleniyorum her şeyden yeterince ama çok hızlı alıyorum kilo anlayamadım hele de burada son haftlalarda olanların 6-7 kilo aldığını görünce bayılıciyim artık
15 haftalığım 8 kilo aldım. Rekor bende herhalde
uf uff bu kilolar :/ ben beş aylık hamileyim 5 6 kilo aldım. ama sıkmıyorum kendimi diyet yapmıyorum. hamileliğimde yemicem de başka ne zaman yicem Allah aşkınaamann doğurduktan sonra veririz inşallah bebeği zaten kafaya takıyoruz bide kiloları takamıcam
Valla canım bende almak istemiyorum ama elimde olmadan alıyorum 19 haftalık hamileyim 6 kilo aldım Dr çok diyor vücudum meyilli demekki ben ne yapayım ayıca hamile kaldım kalalı kendimi kadın gibi de hissetmiyorum aynaya bile bakasım gelmiyorDogru soyluyosunuz tabiki bunlar onemli degil onemli olan saglik olsun ama ben malesef her dogumda 10 kilo kaldi ve inanilmaz psikolojim bozuldu 36 bedenden 40a 42 ye cikinca cok kotu olmustu umarim cok almam zaten dogumdan sonra dal gibi olanlarada hayranim masallah bu 3.bebek belki 3 cocuk yorarda fazlasiyla veririm
Valla canım bende almak istemiyorum ama elimde olmadan alıyorum 19 haftalık hamileyim 6 kilo aldım Dr çok diyor vücudum meyilli demekki ben ne yapayım ayıca hamile kaldım kalalı kendimi kadın gibi de hissetmiyorum aynaya bile bakasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?