Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

tahminim 5 haftalık 78 kiloyum aslında daha zayıftım farlutal klomen ve dostinex üçlüsü şişirdi beni..

bende 39 haftalık oldum perşembe doğum yapcam 18 kilo almışım sadece kocaman bi göbek var başka biyerden belli değil bakalım doğumda kaç kilo gider

Benimki daha yeni; 7 haftalık bebişim var, kilo almadım, hiçbir şey de yiyemiyorum 48'de sayıyoruz işte...

29 haftaligim veeeee 11 yada 12 kilo almisiimmm ama sadece karnim bide belime yakin basen kismim cikti allahtan popo fazla yok yoksa tostoparlak olurdumm

bende 13 haftalık hamileyim
54 le hamile kaldım
şuan 52 kiloyum
,hiç bişi miğdemde durmuyor çok kötü.ilaç filan fayda etmiyor mide bulantısı beni öldürcek.yemek yiyemiyorum.meyva filan ekmek ve sudan çok tiksindim .çorba ve meyvaya devam

vay vayyy o kadar iştahım olmamasına rağmen 22. haftamda 8 kilo aldım. 52 ile hamile kalmıştım. zayıftım ama bi de iştahım olsa ne olurdum mafoldumben

22 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım,böyle yemeye devam edersem bir 15 kilo daha alıcam gibi :kedi:

33. haftayım yani32+4 deyiz ve13 kilo aldım:)) 64 le başladık 77 kiloyum

Demez mi,cümlesini aynen yazıyorum;cilt altı yağ dokunuz çok kalınlaşmış lütfen biraz dikkat edelim.1.68 boya 75 kilo gerçekten fazla,farkındayım ama tutamıyorum kendimi.Diyetisyenle devam edicem artık...

ben 16 haftalık hamileyim 61 ile hamile kaldım 13 haftalıkken 57ye düşmüştüm ama şimdi 61 kilo oldum yine umarım çok kilo almam:)

bende 22 haftlk hamileym 6.5 kilo aldım kızlar nsl bana cok geliyor ama inanın herzamanki kadar yiyorum ekstra yok yani.

ben 13 haftalık hamileyim ve 2 kilo aldım bileakannehir
çok zor kilo veren bir yapım var çok korkuyorum valla kilo alacam veremicem diye:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…