Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende 22 haftlk hamileym 6.5 kilo aldım kızlar nsl bana cok geliyor ama inanın herzamanki kadar yiyorum ekstra yok yani.

kesin sen gece yatmadan yemek yiyosundur bak o deli kilo aldırıyo bizim arkadasta 4 aylık gebe 15 günde 3 kilo alıverdi ben daha 3 aylıkım 47 kiloym formumda sayıyorum
kıskananlar catlasın
65 kiloyla dogurcam gene delikafadulden

cnm hiç alakası yok.akşamları yemekten sonra sadece meyve yiyorum birde süt.belki vitamin hapı falan kilo yapmıştır diye düşünüyorum onuda bıraktım bu ara.bu arada sanada tavsiyem büyük konuşma derim...:roflol:

kızlar bu konuyu ben açmıştım merakımdan ve oğlum bugün 35 günlük hepi,niz inş. sağıkla kavuşun bebişlerinize süper bir duyguymuş anne olmak
sonucunuda yazayım dedim sizlere 39+4 te normal doğum yaptım 3565 doğdu bebğim toplamda 7,5 kg aldım 91,5 la tamamladım dikka tettim yeyip içtiğime ekmek şeker tuz kıstım çok rahat bir hamilelik geçirdim çok hafiftim her işimi koşa koşa her yere geze geze doğum yaptım allahın izniyle hastanede doğumun ertesi günü tartıya bindiğimde 87 kg idim çok üzüldüm eyvah dedm gitmedi kilolar 7,5 bile gitmedi dedim hemşireler daha dur sende ilaçların serumların şişi var 10 gün sonra gerçek kilon dediler ve 35 günde 9 kg verdim şu anda 82,5 kg yum yani doğum kilomun altına bile indim hiç korkmayın dikkat bile etmiyoeum çünkü emziriyoerum güsel yiyip içiyorum

Tebrik ederim leadangel:)) Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

:
21 haftalık hamileyim 7 kilo aldm.ne kadar kıssamda yed,iğimden alıyorum işte...

Aynı şekilde ben de 24. haftada 9 kilo almışım, yediğimde bir abartılık yok.Görenler ne güzel kilo almadın göbeğin çıktı bir diyordu ama tartı öyle demedi

Canım çok sıkıldı, bebeğimden kısmak da istemiyorum, canım tatlı da çekiyor, 15 hafta ben napacağım bilemiyorum :sm_confused:

30 haftamdayim ve hala 12 kilodayim...son aylarda hizlanir diyorlar ama benim alimim yavasladi anlamadim neden....

bugün itibariyle 26.hafta bitti 48.5 ile hamile kaldım.57.7 olmuşum çok moralim bozuldu.şekere çok düşkünleştim .öncesinde kilo alamayan ben tutamıyorum şimdi kendimi.daha 3 aydan fazla var.offffff yaniii

allah analı babalı büyütsün inş

38+1 gunluk hamişim 11 kilo aldım toplamda....ilk 14 haftada 10 kilo vermiştim istifra etmekten...verdigimi aldım en azından:)

kızlar merhaba bende bebek düşünüyrm 70 kg dım azcık vereym öyle dedim şimdi 76 kg oldum napcam bilmem çok kötü hissedyrm kendimi şimdi bu aralar hamile kalmalıyım öğretmenim çünkü sizce çok mu kiloluyum 76 kg ne dersiniz çok zor mu olur bu arada boyum da 1.60 fena yani tavsiyelerinz ve önerilerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz bir akıla tavsiyeye çok ihtiycm var napacğımı şaşırdım ne olur yardım edin bana

hamile kalmadan kısa bir süre önce 78 kilodan 73 kiloya düşmüştüm rejimle. sonra hamile kaldım şimdi 26. haftada 80 kg oldum. benimde boyum 158 cm. zaten kilolu olduğum için dikkat etmeye çalışıyorum. fazla kilolu insanlar daha az alırmış ama ben ortalamaya yakın gidiyorum. valla tercih senin ya bu kiloyla hemen hamile kalıp dikkat etmeye çalışırsın, illa bu zamanlar diyosan istersen de kilo verip gelecek yıl bu zamanları tutturursunkaydirigubbakcemile3 tabii sen isteyince değil bebiş kendi ne zaman isterse o zaman geliyo biz karar verdikten 3 ay sonra güzel haberi almıştık:asigim:

selam kızlar ben de 53 kilo ile hamile kaldım şuan 13+6 haftalık hamileyim ve 56 kilo oldum sizinkilere bakınca çok geldi gözüme sizce normal mi ... hangi aylarda daha çok kilo alınıyor,şimdiden bu kadar aldım ilerde ne olurum ben yaww ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…