bende 22 haftlk hamileym 6.5 kilo aldım kızlar nsl bana cok geliyor ama inanın herzamanki kadar yiyorum ekstra yok yani.
kesin sen gece yatmadan yemek yiyosundur bak o deli kilo aldırıyo bizim arkadasta 4 aylık gebe 15 günde 3 kilo alıverdi ben daha 3 aylıkım 47 kiloym formumda sayıyorum
kıskananlar catlasın
65 kiloyla dogurcam gene delikafadulden
offf bya almissin canim yaa...34 haftalık ikizlerime hamileyim.20 kilo aldım.şuan 83 kiloyum.
32 haftalık hamileyim ve 10 kilo aldım
kızlar bu konuyu ben açmıştım merakımdan ve oğlum bugün 35 günlük hepi,niz inş. sağıkla kavuşun bebişlerinize süper bir duyguymuş anne olmak
sonucunuda yazayım dedim sizlere 39+4 te normal doğum yaptım 3565 doğdu bebğim toplamda 7,5 kg aldım 91,5 la tamamladım dikka tettim yeyip içtiğime ekmek şeker tuz kıstım çok rahat bir hamilelik geçirdim çok hafiftim her işimi koşa koşa her yere geze geze doğum yaptım allahın izniyle hastanede doğumun ertesi günü tartıya bindiğimde 87 kg idim çok üzüldüm eyvah dedm gitmedi kilolar 7,5 bile gitmedi dedim hemşireler daha dur sende ilaçların serumların şişi var 10 gün sonra gerçek kilon dediler ve 35 günde 9 kg verdim şu anda 82,5 kg yum yani doğum kilomun altına bile indim hiç korkmayın dikkat bile etmiyoeum çünkü emziriyoerum güsel yiyip içiyorum
21 haftalık hamileyim 7 kilo aldm.ne kadar kıssamda yed,iğimden alıyorum işte...
:
Aynı şekilde ben de 24. haftada 9 kilo almışım, yediğimde bir abartılık yok.Görenler ne güzel kilo almadın göbeğin çıktı bir diyordu ama tartı öyle demedi
Canım çok sıkıldı, bebeğimden kısmak da istemiyorum, canım tatlı da çekiyor, 15 hafta ben napacağım bilemiyorum:sm_confused:
allah analı babalı büyütsün inşkızlar bu konuyu ben açmıştım merakımdan ve oğlum bugün 35 günlük hepi,niz inş. sağıkla kavuşun bebişlerinize süper bir duyguymuş anne olmak
sonucunuda yazayım dedim sizlere 39+4 te normal doğum yaptım 3565 doğdu bebğim toplamda 7,5 kg aldım 91,5 la tamamladım dikka tettim yeyip içtiğime ekmek şeker tuz kıstım çok rahat bir hamilelik geçirdim çok hafiftim her işimi koşa koşa her yere geze geze doğum yaptım allahın izniyle hastanede doğumun ertesi günü tartıya bindiğimde 87 kg idim çok üzüldüm eyvah dedm gitmedi kilolar 7,5 bile gitmedi dedim hemşireler daha dur sende ilaçların serumların şişi var 10 gün sonra gerçek kilon dediler ve 35 günde 9 kg verdim şu anda 82,5 kg yum yani doğum kilomun altına bile indim hiç korkmayın dikkat bile etmiyoeum çünkü emziriyoerum güsel yiyip içiyorum
kızlar merhaba bende bebek düşünüyrm 70 kg dım azcık vereym öyle dedim şimdi 76 kg oldum napcam bilmem çok kötü hissedyrm kendimi şimdi bu aralar hamile kalmalıyım öğretmenim çünkü sizce çok mu kiloluyum 76 kg ne dersiniz çok zor mu olur bu arada boyum da 1.60 fena yani tavsiyelerinz ve önerilerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz bir akıla tavsiyeye çok ihtiycm var napacğımı şaşırdım ne olur yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?