69 kilo ile hamile kaldim boyum 173. 6 kilo fazlam vardı hamile kaldıgımda o yüzden dikkatli gitmeye calisiyorum. 17+2deyim. 3.5 kg aldım. 72.5kg oldum.
son aylarda alınacak kilolardan çok korkuyorum ama. :bbo:
selam kızlar ben de 53 kilo ile hamile kaldım şuan 13+6 haftalık hamileyim ve 56 kilo oldum sizinkilere bakınca çok geldi gözüme sizce normal mi ... hangi aylarda daha çok kilo alınıyor,şimdiden bu kadar aldım ilerde ne olurum ben yaww ..
hamile kalmadan kısa bir süre önce 78 kilodan 73 kiloya düşmüştüm rejimle. sonra hamile kaldım şimdi 26. haftada 80 kg oldum. benimde boyum 158 cm. zaten kilolu olduğum için dikkat etmeye çalışıyorum. fazla kilolu insanlar daha az alırmış ama ben ortalamaya yakın gidiyorum. valla tercih senin ya bu kiloyla hemen hamile kalıp dikkat etmeye çalışırsın, illa bu zamanlar diyosan istersen de kilo verip gelecek yıl bu zamanları tutturursunkaydirigubbakcemile3 tabii sen isteyince değil bebiş kendi ne zaman isterse o zaman geliyo biz karar verdikten 3 ay sonra güzel haberi almıştık:asigim:
kızlar merhaba bende bebek düşünüyrm 70 kg dım azcık vereym öyle dedim şimdi 76 kg oldum napcam bilmem çok kötü hissedyrm kendimi şimdi bu aralar hamile kalmalıyım öğretmenim çünkü sizce çok mu kiloluyum 76 kg ne dersiniz çok zor mu olur bu arada boyum da 1.60 fena yani tavsiyelerinz ve önerilerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz bir akıla tavsiyeye çok ihtiycm var napacğımı şaşırdım ne olur yardım edin bana
35.haftama girdim.8 kil aldım...sanırım 11-12 kilo ile kapatacaga benziyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?