Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

69 kilo ile hamile kaldim boyum 173. 6 kilo fazlam vardı hamile kaldıgımda o yüzden dikkatli gitmeye calisiyorum. 17+2deyim. 3.5 kg aldım. 72.5kg oldum.

son aylarda alınacak kilolardan çok korkuyorum ama. :bbo:

69 kilo ile hamile kaldim boyum 173. 6 kilo fazlam vardı hamile kaldıgımda o yüzden dikkatli gitmeye calisiyorum. 17+2deyim. 3.5 kg aldım. 72.5kg oldum.

son aylarda alınacak kilolardan çok korkuyorum ama. :bbo:

son aylarda illa ki çok kilo alınacak diye birşey yok,doktorum söylemişti bana da,kişiye göre değişir demişti,pek inanmamıştım ama gerçekten dokuzuncu ayıma girdim,herhalde yedinci ayımdan beri ayda bir,birbuçuk kilo kadar alıyorum.kilo alış hızıma bakarak toplamda 20yi kesin bulurum diyordum ama doğumuma 20,25gün var,şimdiye kadar 13kilo almışım,böyle giderse 14 yada 15le biter herhalde.hamile kaldığımdada 58 kiloydum

a.s canım bende 14 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 54 tüm şimdi 53 liloyum hala kilo almadım bende merak ediyorum ne adar alırım diedelikafadulden

Kızlari, bende 25 hafta 51 ile hamile kaldım 55 oldum. 25 haftada 4 kilo.
Çok az kilo alan bayanlar nasıl başarıyorsunuz, bu işin sırrı nedir?
Çok kilo alınacak aylara giriyormusuz, korku içindeyiz.

29+1 deyim.7 kilo aldım.son 3 ayda inanılmaz hızlandı artış oysa aynı şekilde beslenmeye devam ediyorum..kaçla bitiririm acaba.13-14 kiloyu aşmak istemiyorum lütfeeennnnn

13 haftaligim henuz yarim kilo aldim, cunku bulantilarim hala devam ediyor. agiz tadiyla birseyler yiyebilecegim gunleri 4 gozle bekliyorum.

valla bende zayıflayayım derken kilo aldım baktım ki hamileymişim az alayım derken son 3 ayda iştah iyice açıldı.. Meyve sebze et bol su hepsini içiyourm yiyourm çünkü bebişim isitiyorsa ona gitsin diyourm.. canım çekince yemem şart.. yoksa diyet yapıyormuşum gibi hissederdim.. Neyse sonuç 13 kg aldım, 32. haftamdayım daha fazla almamamam lazım kıpırdayamıyorum artıkzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Ben 39. Haftamdayim 9 kilo aldim böylede kalir artik! Zaten bi tek göbegim var vücudum ayni! Insallah dogumdan sonra hemen veririm! Ilk cocugumda 13 kilo almistim ama 6 ay sürmüstü eski kiloma gelmek icin! Hepimize kolay dogumlar arkadaslar!

Ben ilkinde 30 kilo almıştım. 2 sene içinde hepsi gitti hemde fazlasıyla. Dikkat ederseniz kendinize gerçekten kilolar gidiyor. Şimdi 12+5im ve 63den 68e çıktım. 5 kilo çok fazla 3 ay için. Ama 1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime 67de sabitledim. Aynı kiloları bidaha almak istemiyorum.

bende 17+2 yim 70 kiloyldum şuanda 71.5 oldum doktor çok süper gidiyosun dedi aslında çokta yiyorum benim göbiş çıktı biraz bide doktor bebeğinin gelişimi haftasına göre biraz daha büyük dedi herhalde yediklerim bebeğe yarıyo:):)

kızlar bende 19 haftalık oldum fakat 67den 74 de çıktım tamtamına 7 kilo almışım. inşallah hamileliğimin sonuna kadar 15 kilodan fazla almam. ilk hamileliğimde 58 kiloyla hamile kalmıştım.72,5 kiloyla tamamlamıştım 14,5 kilo almıştım. 4 kg.bebeğim doğdu .doğumdan 2 gün sonra hastanede tartıldığımda 64,5 kg.çok şaşırmıştım.tam 8 kg. gitmişti.bebeğin eşiyle birlikte 8 kg gitmiş demişlerdi inanamadım su,ödem.şişlikler derken kendime 4 kg almıştım.ama ilk hamilelikte daha az alınırmış şimdi bu gidişle fazla şişeceğim heralde korkarım balon gibi....:CüvCüv:

bende 13 haftalık hamileyim ama toplam 3 defa gittim doktoruma 3 defadır aynı kilodayım.ilk bebeğimde 4 kilo ancak almıştım ve bebeğim 3,5 kilo doğmuştu.acaba yeni olduğu içinmi? normalmidir kilo alırmıyım? Daha zaman varmı?

29+2 yim ve 7 kilo aldım.ama 2 haftadır çok hızlı alıyorum.12-13 kiloyu geçmek istemiyoruuuuuum

bende 15 haftalık hamileyim,4 kilo aldım hatta 4,5 kilo,kiloya müsait vucudum bakalım sonlara doğru nasıl olacak,her ay 1 kilo normal diyor doktorlar fakat son aylarda cifter cifter geliyormus,baslarda yavas gitmek daha iyi o yüzden,lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…