Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

kizlar mrb, ben daha dun ogrendim 3,5 haftalik hamileyim. 28 yasindayim hayatimda hic 50 olamamistim suan 50yim. istahim cok acik. bi cok seyi merak ediyorum bazi arkadaslar haftanin yanina + yazmis o gun sayisi mi? nasil hesapladiniz? benim 8250. birde mide bulantilariniz ne zaman basladi?

19 haftalık hamileyim 2 kilo aldım..
68 ile hamile kaldım şimdi 69 ile 70 arasında qidip qeliorum
10 kilo almaya razıyım.. daha fazla almak istemiorum..

kızlar 75 kiloyum ve boyumda uzun falan değil hamile değilim ama hamilelik düşünyrz ve kilolarımı veremiyrm çok yoğun tempoda çalışıyrm spor yapacak halim kalmıyr ne kadar yememe dikkat etsemde hızlı kilo veremyrm hamilelik için çok kötü bir kilo mu benim için daha sonrası çok kötü mü olur bana yardımcı olun fikir verin ne olur rica ediyrm buna çok ihtycm var şimdiden teşekkürler hepinize sağlıkla kalın

23. hafta...10 kilo aldım..var mı benle yarışandelikafadulden

ben varım ben 25 haftalıkım 9 kilo aldım şimdiden 50 kiloyla başladım 59 kiloyum tartıya çıkınca şok oluyorum daha geçen ay 7 kilo aldım diya dr.um acayip kızmıştı şimdi adamın yanına gitmeye korkuyorum off napıcam ben ya dah 3 ayım var ne kadar alırım acaba

bende 24.hftayı dolduruyrm 7 kilo aldm.valla doktorum çok rahat benim.kilomu hiç sormuyo.hatta en son gittiğimde o bana birşeyler anllatırken bende tartıya çıktım kiloma baktım.hiç sormadı bile.bende takmıyorum bence çokta değil kızlar boşverin.hiçbirşeyi abartarak yemiyorum ama yinede alıyorum.eminim sizde öylesinizdir.bence yapı meselesi.hamilelikten öncede kolay kilo alırdım.

16 haftalık hamileyim 62,5 kiloyla hamile kaldım 4 ayda malesef 3,5 kilo aldım sanırım kullandığım multivitaminler düşük önleyici tablet ve iğneler yüzünden bu kadar aldım şu an diyetisyene gidiyorum çokta dikkat ediyorum inşallah bundan sonra hızlı gitmem

24 haftalık hamileyim hatta 24 bitti 5 kilo aldım,50 kiloydum 55 oldum,az mı kilo almışım ya...

canım o artı kısmını doktor söylüyo. mesela sen 3,5 haftalık hamileyim diyosun ya o 3+4 gün diyo atıyorum. yani her haftanı doldurduğunda + diyip başladığın haftanın gününü ekliyosun.

illaki mide bulantısı olacak diye bir kaide yok ama genelde 5 6 gibi başlıyo sanırım. kişiden kişiye değişir tabii.

hayırlı doğumlar. Allah tamamına erdirsin.

hamilelik öncesi uygun kiloya inmeyi biçok dr. tavsiye ediyor
verebilirsen çokk iyi olur
istenirse olmayacak şey yok
ben gebelik öncesi bilinçli olarak 5-6 kg kadar vermiştim a.s

ay canım ya boşver ben 15 haftalık hamileyim hiç almadım kilo ama eminim almaya başlayınca uçucam.hani diyorsunuzya doktorum kızıyor çok kilo alınca falan imreniyorum size çünkü burdakiler tınlamıyor bile (cizre)

slm canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun bitanem ...evet şuan çok yeni oldugu için işdahın yerinde olabilir.ama ilerleyen haftalarda başlar miğde bulantıların kusmaların.benim 2.ayında başladı 4.ayına kadar sürdü ve hala sürüyor,tabiki bu kişiden kişiye değişir.bu artı(+) olayıda mesela ben 15 haftanın içersinden gün aldım 1 gün diyelim 5+1 oluyor canım ..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…