23. hafta...10 kilo aldım..var mı benle yarışandelikafadulden
kizlar mrb, ben daha dun ogrendim 3,5 haftalik hamileyim. 28 yasindayim hayatimda hic 50 olamamistim suan 50yim. istahim cok acik. bi cok seyi merak ediyorum bazi arkadaslar haftanin yanina + yazmis o gun sayisi mi? nasil hesapladiniz? benim 8250. birde mide bulantilariniz ne zaman basladi?
hamilelik öncesi uygun kiloya inmeyi biçok dr. tavsiye ediyorkızlar 75 kiloyum ve boyumda uzun falan değil hamile değilim ama hamilelik düşünyrz ve kilolarımı veremiyrm çok yoğun tempoda çalışıyrm spor yapacak halim kalmıyr ne kadar yememe dikkat etsemde hızlı kilo veremyrm hamilelik için çok kötü bir kilo mu benim için daha sonrası çok kötü mü olur bana yardımcı olun fikir verin ne olur rica ediyrm buna çok ihtycm var şimdiden teşekkürler hepinize sağlıkla kalın
ben varım ben 25 haftalıkım 9 kilo aldım şimdiden 50 kiloyla başladım 59 kiloyum tartıya çıkınca şok oluyorum daha geçen ay 7 kilo aldım diya dr.um acayip kızmıştı şimdi adamın yanına gitmeye korkuyorum off napıcam ben ya dah 3 ayım var ne kadar alırım acaba
kizlar mrb, ben daha dun ogrendim 3,5 haftalik hamileyim. 28 yasindayim hayatimda hic 50 olamamistim suan 50yim. istahim cok acik. bi cok seyi merak ediyorum bazi arkadaslar haftanin yanina + yazmis o gun sayisi mi? nasil hesapladiniz? benim 8250. birde mide bulantilariniz ne zaman basladi?
36.haftama giriyorum.9 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?