Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

selam kızlar ben boyum 1.55 60 kiloyla hamile kaldım. şimdi 70 kiloyum. 10 kilo aldım. doktorum fazla buldu. sıkı diyet listesi verdi. 2000 kalorilik günde. 1 aydır kilo almadım. gebelik şekerim az yüksek çıktı. şu an 28 haftalık hamileyim. pazartesi günü açlık , tokluk kan şekeri tahlili yapılacak. 26 haftalıkken doktora gittim bebeğimin boyu 39 cm. kilosuda 1100 gr. dedi. sağ salim dünyaya gelsin bebişlerimiz. AMıN.

16 haftalik hamileyim 59 da hamile kaldim1 kilo aldim (hamile kalmadan once kisa surede 7-8 kilo almistim,hatta kilo almish olmam hamile kalmamda yardimci oldu diye dusunuyorum)

mrb cnm diyet listen nsl merak ettim yazabilirmisin.28+6 yım bende 10 kilo aldım.doktorum normal diyor.bende takmıyorum.15,16 ile bitirsem yeter.

Sabah ; bır bardak sÜt, 1 yumurta veya kıbrıt kutusu kadar peynır, 1 tatlı kaŞıĞı pekmez veya bal yada reÇel, bır dılım kepek ekmeĞı , 1 tane havuÇ veya domates.
Ara ÖĞÜn ; bır tane portakal
ÖĞle ; 1 porsıyon tarhana, 1 porsıyon barbunya pılavı, 1 kase yoĞurt, 1 porsıyon meyve , 1 dılım kepek ekmeĞı.
Ara ÖĞÜn ; 1 dılım ekmek ve peynır . Veya bunun yerıne bır dılım kek yıyebılırsın.
AkŞam ; 3 kÖfte kadar et veya tavuk , 1 porsıyon zeytınyaĞlı sebze , 1 porsıyon makarna veya pılav , 1 porsıyon meyve , 1 dılım kepek ekmeĞı.
Gece yatarken ; bır porsıyon meyve
not : Meyveyı aŞırı yememek Şartı ıle yoksa Şeker yÜkselır.

off ben bukadar şeyi bir günde yemiyorum yiyememde yinede kilo aldım.aman allahım.suyu nekadar içmeliyiz peki ben fazla içemiyorum ordan kaybediyorum galiba.:bbo:

20 haftalık 2 kilo aldım , onuda nerden aldım anlamadım çünkü hiç yemiyorum:ecrin_bebek:

16 hafalık hamıleyım 1 kılo aldım ama kılom zaten var 80 kıloyum yanı.bu 1 kıloyada doktor kızdı.sımdıden tedbır al, susyun az ,yaglanacaksın,bır bebegın öldü demediği kaldı moralim bozuk

slm asumansu

yaa bence okadar takma kafana,ben de 80,5 la hamile kaldım ilk 4 ay hiç almadım ama şuan 20.haftamdayım 3,5 kilo aldm.en son dra gittiğimde dr.kızdı bile ozaman 3e yakın almıştım 5 ayda 3 kilo çok az demişti.kilo alcaksın dedi ben üzülüyordum oysa çok alıyorum galiba diye.
Şuan da aman aman yemiyorum ama almaya devam ediyorum biraz bünyeyle de alakalı sanırım.Önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı bunun için dua edelim bence

sağlıkla kal...

ben de 50 kiloyla hamile kaldım 20. haftamdayım 6 kilo aldım normalde hiç kilo alamayan bir insandım boyum 1,69 zayıflığımdan şikayetçiydim hep ama şimdi nasıl alıyorum anlamıyorum bile..ama memnunum halimden

en kötüsü benim 80 ile gebe kaldım 2 kilo verdim ve suan 28 haftaluk gebeyim. ve kilom 91
çok aktif bi haytam var calışıyorum uykum az 7 gun ayaktayım sabah 6da kalkıp bi fiil calışıyorum fakat kilo aldım acur cuburumda yok.(

Ben de 27.haftamdayım 70 le hamıle kaldım su ana kadar 8 kılo aldım.Fazla dıkkat etmıyorum aslında cok almısım.bundan sonra frenlemem lazım!

29. haftadayız 8 kg aldım..en fazla bi bu kadar daha alıyım..dahası çookkk hatta bi 5-6 kg daha alıyım yeter.inşallah öyle olur ama iştahım çok arttı birkaç haftadır ve kilo alımı konusunda en tehlikeli dönemler 30lu haftalar..yandıkmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…