selam kızlar ben boyum 1.55 60 kiloyla hamile kaldım. şimdi 70 kiloyum. 10 kilo aldım. doktorum fazla buldu. sıkı diyet listesi verdi. 2000 kalorilik günde. 1 aydır kilo almadım. gebelik şekerim az yüksek çıktı. şu an 28 haftalık hamileyim. pazartesi günü açlık , tokluk kan şekeri tahlili yapılacak. 26 haftalıkken doktora gittim bebeğimin boyu 39 cm. kilosuda 1100 gr. dedi. sağ salim dünyaya gelsin bebişlerimiz. AMİN.
Sabah ; bİr bardak sÜt, 1 yumurta veya kİbrİt kutusu kadar peynİr, 1 tatlı kaŞıĞı pekmez veya bal yada reÇel, bİr dİlİm kepek ekmeĞİ , 1 tane havuÇ veya domates.
Ara ÖĞÜn ; bİr tane portakal
ÖĞle ; 1 porsİyon tarhana, 1 porsİyon barbunya pİlavı, 1 kase yoĞurt, 1 porsİyon meyve , 1 dİlİm kepek ekmeĞİ.
Ara ÖĞÜn ; 1 dİlİm ekmek ve peynİr . Veya bunun yerİne bİr dİlİm kek yİyebİlİrsİn.
AkŞam ; 3 kÖfte kadar et veya tavuk , 1 porsİyon zeytİnyaĞlı sebze , 1 porsİyon makarna veya pİlav , 1 porsİyon meyve , 1 dİlİm kepek ekmeĞİ.
Gece yatarken ; bİr porsİyon meyve
not : Meyveyİ aŞırı yememek Şartı İle yoksa Şeker yÜkselİr.
16 hafalık hamıleyım 1 kılo aldım ama kılom zaten var 80 kıloyum yanı.bu 1 kıloyada doktor kızdı.sımdıden tedbır al, susyun az ,yaglanacaksın,bır bebegın öldü demediği kaldımoralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?