Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

21+3 günlüh hamileyim. 56 ile başladım şu an 62 kiloyum. geçen ay az almıştım bu ay vurdum gözünee artık frenleme zamanı.

24 haftalık hamileyim
6 kilo aldımm delikafadulden
yakında duba qibi olucammmm delikafadulden

Ben 16.haftaya girdim.4 kilo aldım.Çok mu acaba kızlar?

bence biraz fazla gibi canım ama,çok zayıfsan sorun olmaz diye düşünüyorum.
önemli olan sağlıklı bi gebelik ve doğum bence
bakarsın hep böyle hızla alırsan daha dikkat edersin ilerki haftalarda çok almazsın belki ozaman bitene kadar

15 haftalığım yarım kilo aldım. Sonradan çok hızlanır kilo alımı diyorlar... bakalım :CüvCüv:

bende 21 haftalık hamileyim. boyum 178 hamileliğime 65.5la başladım şuan 67 kiloyum kayınvalimler çağla şikelin rekorunu kıracaksın biraz kilo al die dalga geçiyorlar :)

kızlar bu ne ya kimse kilo almamış siz cidimidiniz ben 11. haftadayım 4,5 kg aldım ve 60 kg başlamıştım
ozaman burda en çok kilo ben almışım napcam ben şimdi

kızlar bu ne ya kimse kilo almamış siz cidimidiniz ben 11. haftadayım 4,5 kg aldım ve 60 kg başlamıştım
ozaman burda en çok kilo ben almışım napcam ben şimdi

cnm doktorun gunluk beslenme listesi vermedimi sana vermediyse iste daha çok erken senin için bu kdr kilo son aylarında rejim yapmak istemiyorsan dikkat et cnm hanımlar gebelik şekerinede dikkat edin gebelik şekeri çıkıncada rejim yaptırıyorlar düşünün önünüzde herkes tatlı pilav mkarna yiyor siz hamilesiniz ve uzaktan bakıyorsunuz tedbirlerinizi önceden alın derim

ayy ne guzel ne az kılo almıssınız arkadaslar genelde artık herkes cok bılınclı daha az kılo alıyor hamıleler.ben 54.5 la tedavıye basladım opu ve transferde agrılarım oldugu ıcın yattım ve suan 9 hafta bıttı 1kılo almısım benım hedefım ılk 3 ay hıc kılo almayıp sonra kı 3ay 3 kılo ve son ay da 3-6 kılo arası almak cunku tedavı bebeklerı genelde sezeryan oluyo oyuzden cok kılo almak ıstemıorum.ama yemek yemeyı cok sevıyorum :kedi: allahtan hamılelıkle tatlıdan sogudum tatlı yıyemıorum bakalım basarılı olucakmıyım?

mrb bende kilolu hamile kalanlardanım 5+3 günlük hamileyim
şuanda bi değişiklik yok bakalım gelişmeleri yazarım kızlar

arkadaşlar ben 8+1 günlük hamişim ama 45 kiloyla kaldım şimdi 47 falanım çokmu hızlı gidiyorum çünkü sürekli yemek istiyorum yahu...:)

38.haftamdayım kısmetse 19 unda kavuşucam miniğime.toplam 12 kilo aldım.sadece göbek var kocaman,ne popo nede göğüs var.sadece göbek olduğu için çabuk kilo verirsin diyorlar ama sezeryan olacağım için korkuyorum göbek kalır mı diye.neyse çok kilo almadım,hayırlısıyla kızıma kavuşayım da sağ salim gerisini sonra düşünürümzemuszemus

ben 23+3um bu hafta tartmadim ama 3 kilo almisimdir kesin.
44le baslamisdim.

Çok iyisin canım.Bende 44 le başlamıştım.7.aya kadar çok yoğun bir kilo alımım olmadı ama sonrasında birden çoğaldı.Şu an 10-11 kilo almış durumdayım dahada alırmıyım bilmiyorum ama az kaldı diye pek takılmak istemiyorum açıkcası.Hem miniş kızım alsın kiloyu büyüsün içerde iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…