Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Merak ettiğim bir şey var.ben 12 haftalık hamileyim tartıya göre 3 kilo almış görünüyorum.ancak hiç belli değil.hala eski kıyafetlerimi giyiyorum.nasıl oluyor bu bilen var mı?

dinamiss hayırlı doğumlar sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah

30 haftalık gebeyim 51 le başladım gebeliğe şuan 60 kilodayım bu ay ne hikmetse kilo almamışım doktora bile dedimki tartı bozuk galiba bebişim almış kiloyu çok sevndm

27+3 de 78 kılo olmusum 70 le baslamıstım bundan sonra daha fazla alıcam doktor oyle dedı hayırlısı

bende 22 haftamdayım 5 kilo aldım ama bunun 3 kilosu nerdeyse 1 ay içinde gittikçe de şişiyorum. son zamanlarda nerdeyse günde yarım kilo alıyorum.normalmi bi de ayaklarım baldırlarım şişti belim de ağrıyoohaoldumsmile

kızlar ben de 8. haftanın ıcındeyım ve yıyememe ragmen bulantılardan sadece sabah peynır ekmek oglen ve aksam yagsız tost aralarda ayva kivi ve muz yiyorum bunlara ragmen 500-600 gr fazla gosterıyor tartı nasıl oluyor anlamaım sımdıden ,yemedıgımız halde boyle olursa sonrasını dusunemıyorum neden olur şişkinlik ödem mı basladı ki mıllet ılk 3 ayda kılo verır halbukı

28 haftalığım.9kg aldım.ılk aylarda bulantısı çok olanlar ve başlangıç kilosu fazla olanlar daha az alıyor anladığım kadarıyla

hamileliğin hikmetlerinden biri de budur arkadaşım. normalde yediğin kadar yersin ama yediğin kadar kilo alırsın. vücudumuz yediklerimizi en son zerresine kadar kullanıyor. sindirim sistemi normal zamanımızdaki gibi çalışmıyor..:1hug:

su an 28+0 haftalik hamileyim.64,5 kiloyla hamile kaldim su an 71 kiloyum.anlicaginiz bende tam 6,5 kilo aldim.ve bunun 2,5 kilosunu son bir ayda aldim.:gitme:

anlayamadım canım ya kusura bakma

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum bu site çok hoşuma gitti,daha yeni keşfettim.ben de 35 haftalık hamileyim 59 kiloyla başladım suan 67 kilodayım.ben çok almadım ama bebek iyi gidiyor,doktorum gelişiminin bir hafta önde olduğunu söylüyor.bakalım hayırlısı artık

Ben de olayın sonrasını söyleyeyim size 17 kilo almıştım toplamda.oğlum 3.900gr.doğdu şuan 2aylık.doğumdan 1hafta sonra tartıldım 8kilom gitmiş.ondan sonrada 3kilo daha gitti bende 6kilo duruyor.ama 17 kiloya göre iyi sayılır bence.

maşallh ne guzel canım neler yedın sağlıklı kılo almıssın tebrık ederım bebegın de sağlıklımıs hayırlı dogumlar

eklentide gebelik boyunca alınan kiloların dağılımını gösteren bi resim ekledim.
gebelik sonunda ortalama bir anne adayının aldığı 12.5 kilogrammış (kişiden kişiye değişebilir)

ben 21 haftalık hamileyim bnm gibi 21 haftalık olanlar bu haftaya kdr yaklaşık 3.5 ile 6 kilo almış olabilirler. bu haftadan itibaren de haftada ortalama 500 gr alacakmışız....

Eklentiler

• $gebelikte kilo dağılımı.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 62
maşallh ne guzel canım neler yedın sağlıklı kılo almıssın tebrık ederım bebegın de sağlıklımıs hayırlı dogumlar

tşk canım.ilk 4 ay bulantım ve kusmam çok oldu.o yüzden kilo almadım o dönem. düzenli beslenmeye çalışıyorum 3 ana ve 3 ara öğün yiyorum.çalıştığım dönemde bu öğünleri ayarlamak daha kolay oluyordu saati belli oluyordu,mesela öğle arası abur cubur yemek yerine evden yemek götürüyordum okula..bi de benim iştahımda çok bi artış olmadı hamilelik dönemim boyunca.az az ve sık sık yedim ana öğünleri düzgün ve düzenli yedim ara öğünlerde de meyve süt vs bunlarla idare ettim.bi de hiç abur cubur yemedim normalde de sevmem zaten.yapı olarakta kolay kilo alan bi insan değilim.ceylin ipeğim için çok düzenli beslendim her sabah ceviz falan yedim.bu aralarda kızım yukarda olduğu için midemi sıkıştırıyor ve çok fazla yiyemiyorum.ama kızım iyi gidiyor maşallah yediklerim ona yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…