Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

arkadaslar ben 32 haftalık hamıleyım hamılelıgımın baslangıcında 47 kiloydum.sımdı 65 kıloyum.gecen doktora kontrolüme gıttım hamılelık zehırlenmesınden suphelendı.ekmek,tuz vs. yasaklandı fazla yeme dedi.ama yemedende duramıorm gunde 3 dılım kepek ekmegı yıyebılırmısım makarna pılav hamur ıslerıde yasak tabı yasak ya durmadanda canım cekıyo sızce nasıl beslenmelıyım ayrıca meyve ve sebze agırlıklı beslenıyorum gunde 5-6 ogun yerıne 3 ogune dusurdum ama cok acıkıyorum dayanamıyorum.yardım kızlar.

ayrıca yuzumda ve ara sırada ellerimde cok belırgın bır sıslık oluyor doktorum o yuzden cok suphelendı gebelık zehırlenmesınden.tansıyonunda yuksek cıkması gerekıyormus ama benımkı normal cıktı haftaya bı daha gıtcem duzelme olmazsa tahlıl yapacaklar dua edınde bırsey cıkmasın cok korkuyorum.

36+4 deyiz ve toplamda 11 kilo aldım.13 ü geçmesem süper olacak

benim hamileliğimde ne midem bulandı nede iştahım kapalıydı.mideme düşkün biriyimdir.yediklerime hiç dikkat etmedim şimdiye kadar.tabi abur cubur dısında.ama nedense 18 haftada sadece 3 kilo almışım.en son doktorum kilomu ölçtüğünde 11 haftalıktım.ve geçen pazartesi yani 17 haftalıkken tekrar ölçtü ve 6 haftada sadece 700 gr almışım.75 kiloyla hamile kaldım.şimdi 78 im.tabi bu kilonun içinde o anki giydiğim kıyafetlerimide çıkarırsak bilmiyorum nekadar olur.inşallah kilom hep böyle devam eder.

14 haftalık hamileyim ve daha hiç kilo olmadım ama göbeğim hafif çıktı bu nasıl oluyor onuda anlamış değilim.

şafak 19.......11 kilo aldım umarım 12 kg mı geçmeden gelir bebişim

Benim de şafak 25.. 11 kg aldım
Bakalım kaçla bitireceğizz boshayallersmile

37+1 deyım 20 kılo aldım allahtan boy varda cırkın durmuyo ama kızlar sızlerı okuyunca ben uzldum yaaa ben bayagı almısımm :) son 1 haftanın ıcıne gırdık haftaya bugun buyuk ıhtımal doguma gırerım ozamana kadar ben 100 olurum kesın((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…