Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

31+2 oldum hala 11 kilo almış durumdaym.son 4 hafta 1kilo almıştım.onunda 750 gramını bebek 250 gramını ben almışım çok sevindim..inşallah sonradan hızlanmaz.

21+4 haftadayım 4 kilo aldım. 58 kiloyla başladım. dr çok iyi gidiyorsun diyor. ama bundan sonra daha fazla alarak gider yine de dikkatli olmak lazım.10- 12 kiloyla bitirmeyi istiyorum inşallah:)

Oh siz ne güzel son haftalarınıza gelmişsiniz. Ben daha yolun başındayım. 62,5 la başladım .58,5 a düştüm.Şu an 14+4 üm. Kilomda 60.Verdiğim 4 kilonun 1,5 unu aldım sadece.Boyumda 1.70 . Sadece göbeğim var fazlalık olarak şuan . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende 14+3 günlük hamileyim hiç kilo almadımm coook mutluyum ilk hamile kaldıgımda 61,5 kilo idim suan da 61,4 gkaydirigubbakcemile5ibi geliyorum coook ii gidiyoooo

38 haftalık hamileyim, haftaya doğuma giricem inşallah. 6 kilo aldım. başta ben ve doktorum olmak üzere herkes şokta :lepi:

maaşallah canım

ben kızımda 49 kilo ile hamile kalmıştım 67 kilo ile doğuma gittim
yani tammm 18 kilo almıştım
sezeryan ile doğum yaptım hatta 3 hafta önce
3 hafta daha beklesem 70 rahat olurdum :CüvCüv:
kızım 3 kilo doğdu hastaneden çıkarken bende 60 kiloydum
kızım 45 günlükken iznim bitti işe başlamak zorunda kaldım :gitme:
o gün tartıldım 50 kiloydum aradan 9 sene geçti 48-52 arsında geziniyom opuyorumnanaktan

kizlar 14 haftada zaten kilo fazla alinmazki fazla sevinmeyin sonrasinda dikkat edin..

Neden sevinmeyelim? İlk 3 ay kilo almadığımıza seviniyoruz.Yaklaşık10 gün sonra 4 aylık olucaz, ve kilo almamış olmamız gayet iyi birşey.İlk 3 ay fazla kilo alınmaz diye birşeyde yok , vücut yapısına göre değişir insanların kilo alıp almaması. kaydirigubbakcemile2

38+3 8 kilo aldım.. artık gelsin oğlummmmmmm.....

aramızda ne kadar fark var sızı adınıza sevıdım kendı adımada uzuldum mafoldumben catlaklar bıyandan kılo bıyandan o kadarda kremler yaglar kullandım 2.ayımdan ıtıbaren ama nafılesenağlama neyse kızım saglıkla gelsınde ne yapayım

20-25 kilo alıpta tığ gibi kalanları biliyorum..merak etme gider hepsi.. bende çok dikkat ettim ama herşeyi yedim 8 kilo aldım gibi bir durup yok yani.. ceviz peynir süt ve yumurta çok yedim..pilav ve makarna yediğim sayılıdır.. herhalde 9 ayda 2-3 ü geçmez.. neyseki oğlumu besleyebildim.. 3300-3500 arası doğacak hayırlısıyla..

katılıyorum canım bana ben 18 kilo aldım kızım 1,5 aylıkken eski kilomdaydım
iş başı yaptığımda hamile kalmadan önceki kotlarımı giydim herkes şok olmuştu
ama ben bişey yapmadım kendi gitmişti

evet ya ilk 3 ay mide bulantılaım olmasına ve yemememe rağmen yinede kilo almıştım.şanslısın..

bence de sevinin kizlar ben 4 ayda 8 kilo almistim her almadiginiz kilo yaniniza kar kalicak son aylarda

bence de sevinin kizlar ilk 4 ay 8 kilo aldim ben( cunku bu aylarda her almadiginiz kilo son aylarda yaniniza kar kalicakk

14+4 günlük hamileyim henüz çok yeniyim ama hiç bulantı ve kusma olmamasına rağmen henüz kilo almadım. Sanırım bebişin beslenmeside iyidir

22 HAFTALIK HAMİLEYİM 59 kilo ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum doktor anormal bi durum yok dedi ama bence biraz fazla aldım gibi geliyor bana eyvahedigeldismile çok fazlada yemiyorum ama neden böylee yaaaa bilmiyorum:çok üzgünüm:

bende yenı katıldım aranıza arkadaslar.19 haftalık hamıleyım hıc kılo almadım 58 kıloyla hamıle kaldım ama ılk aylar cok beter gectı baya kılo verdım sımdı yıne 58 kıloyum.

11 haftalık ikizlere hamileyim. neredeyse bütün gün yatmama rağmen başladğım kilodan 2,5 kilo verdim. ama tombiş başladım hamileliğe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…