38 haftalık hamileyim, haftaya doğuma giricem inşallah. 6 kilo aldım. başta ben ve doktorum olmak üzere herkes şokta :lepi:
kizlar 14 haftada zaten kilo fazla alinmazki fazla sevinmeyin sonrasinda dikkat edin..
38+3 8 kilo aldım.. artık gelsin oğlummmmmmm.....
aramızda ne kadar fark var sızı adınıza sevıdım kendı adımada uzuldum mafoldumben catlaklar bıyandan kılo bıyandan o kadarda kremler yaglar kullandım 2.ayımdan ıtıbaren ama nafılesenağlama neyse kızım saglıkla gelsınde ne yapayım
20-25 kilo alıpta tığ gibi kalanları biliyorum..merak etme gider hepsi.. bende çok dikkat ettim ama herşeyi yedim 8 kilo aldım gibi bir durup yok yani.. ceviz peynir süt ve yumurta çok yedim..pilav ve makarna yediğim sayılıdır.. herhalde 9 ayda 2-3 ü geçmez.. neyseki oğlumu besleyebildim.. 3300-3500 arası doğacak hayırlısıyla..
Neden sevinmeyelim? İlk 3 ay kilo almadığımıza seviniyoruz.Yaklaşık10 gün sonra 4 aylık olucaz, ve kilo almamış olmamız gayet iyi birşey.İlk 3 ay fazla kilo alınmaz diye birşeyde yok , vücut yapısına göre değişir insanların kilo alıp almaması.kaydirigubbakcemile2
Neden sevinmeyelim? İlk 3 ay kilo almadığımıza seviniyoruz.Yaklaşık10 gün sonra 4 aylık olucaz, ve kilo almamış olmamız gayet iyi birşey.İlk 3 ay fazla kilo alınmaz diye birşeyde yok , vücut yapısına göre değişir insanların kilo alıp almaması.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?