Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Dün doktora gittim ve 1 kilo daha zayıflamışım.Neyseki bebeğimiz kilo almış. 67 gramdan 100 grama çıkmış bebişimizz. opuyorumnanaktan O kadarda yiyorum ama mide bulantım ara ara devam ediyndan kilo verdim herhalde.Şu an hamile kaldığım kilomdan 3,5 kilo daha zayıfım. -tatlicadiarzu- Heeee bu arada unutmadan söyliyim, kızım olucakmış. :)))

38.haftayı bitirdik toplamda 11 bucuk kilo aldım umarım 12 yi geçmeden gelir meleğim

24+4 haftalık hamileyim, boyum 1.80, hamile kaldığmda 74 kg idim. şimdi. 84. kiloyum. doktorum çok kilo almışsın dedi. Ayrıca 50 gr.lık şeker yüklemesinde değerim de yüksek çıkınca bu işe bir dur diyeyim dedim. şimdi yediklerime daha çok dikkat ediyorum.100 grlık şeker yüklemem de belki bu sayede düşük çıkar. aslında hiçbir zaman aşırı yemedim. Normalde ekmeği en fazla günde iki dilim, hamur işi belki haftada 1 yerim, son dönemlerde tatlı olayını biraz abartmış olabilirm.

ne kadar güzel kilolarımız yakınmış ama ben 21 haftalıkım 57 lerde geziyorum. en fazla 60 la giderim doğuma diyordum hayal oldu...

25 hafta 5 gunluk hamileyim 5.5kilo aldim.butun bu kilolari 20.haftadan sonra alamaya basladim...

hamileliğim 6.ayına girdim yani 21.hafta 50 yada 52 ile kaldım emin değilim.şuan 60 kiloyum bu gidişle doğuam kadar20 kiloyu bulcam galiba.bir ayda üç kilo alıyorum doktor bile şaşırmıştı adam bana 8 kilo ile doğumu bitirelim dedi ben aldım başımı gittim

merhaba arkadaşlar herseyden önce Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.bende 59.5 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum ve 38+4 haftalık hamileyim yani 10.5 kilo aldım şimdiye kadar

merhaba arkadaşlar herseyden önce Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.bende 59.5 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum ve 38+4 haftalık hamileyim yani 10.5 kilo aldım şimdiye kadar

Çok iyi canım yaa umarım bende fazla kilo almadan tamamlarım hamileliğimi.16 haftayım 3 kilo aldım.Ama ablam hamileliğinde 30 a yakın kilo almış yengemler ise 35 kilo almış.Onlarla konuştukça moralim bozuluyor.Umarım ben onlar kadar kilo almam.Çünkü zaten kiloluydum.

34 haftalık..18 kilo aldım..doktor resmen yeme dedi..6 hafta var..böylece kalıcakmışım..mümkün değil..

şu an 16 haftalığım 3 kilo vermiştim o 3 kiloyu son bir haftada geri aldım. gidiş hat çok kötü

25 haftalıgım 13 killo aldım abowww diyorum kendime hayatımda hiç 56 kiloyu görmeyen ben 67 kiloyum 53 le başladım ben baya hızlı gidiyorum bebegimde zayıf buna ragmen banamı yarıyo nedir yediklerim elevitte çok kilo aldırıyo ama doktorum bişe demiyo alalhtan zaten zayıf başladıgım için 4 aydan beri 3 kilo 3 kilo gidiyorum her ayy böyle giderse 20 yi geçecek valalhi bebegim saglıklı olsunda veririm vlaalhi napıyım öyle her buldugumuda yemiyorum ama alıyorum maşaalhh hiç tombiş olmamıştım herkez yaskışmışş diyo

sabah tartıldım 70 olmuşum 64 ile hamile kaldım 16 haftam bitecek.resmen uçuyom kilo konusunda bundan önceki hamileliğimdi 11 kilo almıstım toplamda:)))
ama şimdi fazla yemesemde oturmak kilo yapıyor galiba:))
bahanede hazır bakarmısınız:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…