Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

canım sen bakma milletin dediğine herkesin bünyesi farklı sonuçta.benim ablamda 25 kilo almışrı ama bak ben 10 kilo aldım ve bebeğimde 3400 civarında.yani ben değil bebek alıyor .

bende kilo konusunda kendimi sansli sayanlardanim ..
62 ile hamile kaldim ilk 2 ay 4 kilo kaybettim 58 e dustum ...
simdi 20. haftaydim .. ve 62 kiloyum kaybettigim 4 kiloyu aldim sadece insallah 70 le bitirmeyi istiyorum

canım sen bakma milletin dediğine herkesin bünyesi farklı sonuçta.benim ablamda 25 kilo almışrı ama bak ben 10 kilo aldım ve bebeğimde 3400 civarında.yani ben değil bebek alıyor .

Maşallah senin kilon çok iyi ne çok az almışsın nede çok fazla, doğumunda çok yakın çok ideal bir kiloyla tamamlarsın sen.Bebeğinin kilosuda çok iyi.Allah kolay bir doğum ve sağlıklı bebekler versin hepimize

bende 22+5 deyim. 48 kilo ile hamile kaldım. ilk 3 ay çok hızlı kilo aldım. yatmıştım1,5 ay kadar. şu an 8,5 kilo aldım. moralim çook bozuk. veririm diye kendimi kandırıyorum:)

46 kilo ile hamile kaldım... Şu an 23. haftadayım ve 56 kiloya ulaştım. Zayıf olunca 20 kilo ile tamamlarsın derlerdi de inanmazdım... doğruymuş sanırım...

ben de 23 haftalığım 10 kilo almışım , eskiden çubuk kraker şeklinde dolaşıyordum :) şimdi yediklerime dikkat ediyorum ama yine de haftada 1 kilo alıyorum valla bu gidişle kapılarsan sığamayacağım sanırım :) frenlemeye başlıyorum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kk yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyordum zaten çok yararlı bir site olduğunu düşünüyorum ben15+1 günlük hamileyim 1 kilo aldım ve karnım hiç büyümedi bu normalmi sizce şimdiden teşekkürler...hayırlı doğumlar hepinize

bende 18 haftalığım ve 7 kilo aldım eski fotoğraflarıma bakıp zayıf halimi özlüyorum ama bir bebişim olcağı için de çook mutluyum karmaşık duygular içindeyimm :)))))

slm kızlar bende bugun 22+3 üm 60 ile hamile kaldım 65 66 arası gidip geliyorum ne kadar kilo almamak için uğrassamda cok acıkıyorum ne yapacam bilmiyorum valla

Kızlar ben ilk hamileliğimde tam 19 kilo aldım.4-5 Ay gibi bir sürede yavaş yavaş verdim tüm kilolarımı.O zaman 53 Kg. ile hamile kalmıştım,72 Kg ile doğurdum. Aradan tam 10 yıl geçti ve ben yine hamileyim 59 Kg ile hamile kaldım şuan daha 13 haftalığım ama ben 65 K.g oldum bile.ılerleyen zamanları düşünmek bile istemiyorum artık.Herhalde bu doğumumda 20-25 Kg. alacağım.

Selam herkese.Bende 2.hamileliğimi yaşıyorum.ılk hamileliğimde tam tamına 35 kilo aldım.Sanırım bu forumda tekimdir.4 yıldan sonra kilolarımı hiç veremeden 70 kilo ile tekrar hamile kaldım.18 haftalık hamileyim ve maalesef 5 kilo almışım.Dr.um çok hızlı gidiyosun diye uyardı beni.Valla ne yapacağımı bilemez durumdayım.

Ben ilk hamileligimde toplam 25 kilo almistim.
Bu sefer 29+4 teyim 14 kilo aldim sanirim yine 25 kiloyu bulcam dogum yapana kadar boshayallersmile

valla bende 19 haftam bitti 58 le hamiş kaldım 68 lerdeyim 10 kilo aldım açıkçası çok takıyodum ama bazı sorunlarımız var bebişimle ilgii ne olduğunu anlamaya çalışıyolar bu yüzden umrum değil sağlıklı olsunda 100 kg olayım umurumda değil kızlar

36.haftadayım 16 kilo almışım.daha da alır mıyım bilmiyorum ama görüntüm çok hoşuma gidiyoropuyorumnanaktan çünkü aynada kızıma bakmayı seviyorumkaydirigubbakcemile3

şuan 14+3 haftalık hamileyim.Çok iştahsızım bulantı kusma da yok ama neden bilmiyorum.zaten kilolu gebe kaldım inş çok almam.Şu an gebelik kilomdan 2 kg zayıfım.inş.iştahım açılmaz...(iyimi olur kötümü onuda bilmiyorum ama)

merhaba herkese,ilk gebeliğim,biraz kilolu başladım ama hamile kalmadan önce 11 kilo verdim.14 haftalık gebeyim.en son 22 şubatta kontrole gitmiştim birde bu sabah gittim.sadece 300 gr almışım,sizcede iyi mi doktorum kilomla ilgili hiç bşe söylemedi bile.toplamda şu ana kadar 1.400 almışım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…