Çok iyi canım yaa umarım bende fazla kilo almadan tamamlarım hamileliğimi.16 haftayım 3 kilo aldım.Ama ablam hamileliğinde 30 a yakın kilo almış yengemler ise 35 kilo almış.Onlarla konuştukça moralim bozuluyor.Umarım ben onlar kadar kilo almam.Çünkü zaten kiloluydum.
zayıflar daha fazla kilo alıyor sanırm :))
canım sen bakma milletin dediğine herkesin bünyesi farklı sonuçta.benim ablamda 25 kilo almışrı ama bak ben 10 kilo aldım ve bebeğimde 3400 civarında.yani ben değil bebek alıyor .
25 haftalıgım 13 killo aldım abowww diyorum kendime hayatımda hiç 56 kiloyu görmeyen ben 67 kiloyum 53 le başladım ben baya hızlı gidiyorum bebegimde zayıf buna ragmen banamı yarıyo nedir yediklerim elevitte çok kilo aldırıyo ama doktorum bişe demiyo alalhtan zaten zayıf başladıgım için 4 aydan beri 3 kilo 3 kilo gidiyorum her ayy böyle giderse 20 yi geçecek valalhi bebegim saglıklı olsunda veririm vlaalhi napıyım öyle her buldugumuda yemiyorum ama alıyorum maşaalhh hiç tombiş olmamıştım herkez yaskışmışş diyo
ben de 23 haftalığım 10 kilo almışım , eskiden çubuk kraker şeklinde dolaşıyordum :) şimdi yediklerime dikkat ediyorum ama yine de haftada 1 kilo alıyorum valla bu gidişle kapılarsan sığamayacağım sanırım :) frenlemeye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?