Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ya ben şaşırıyorum 22.haftada 1-2 aldim diyenlere :)
32. haftadayim, hamile kaldığımda 57 kiloydum, şuanda 68:) daha şimdiden 11 kilo aldım.
abur cuburla hiç aram yok, tatlı binde bir, ona rağmen 11 kilo aldım, daha ne alacağım belli değil.
az kilo alanlar, siz ne yiyorsunuz arkadaşlar???

24.hafta 5 kilo aldim ,bunun nerdeyse 3 kilosunu son bir ayda aldim,o da bebegim kucuk dedikleri icin biraz yeme olayini abarttigimdan oldu sanirim.Bundan sonra ayda 2 kiloda sinirli tutmak lazim :uhm:

bence gayet iyi gidiyorsun ve sende fazla kilo almamışın ben 22 haftada 10 kilo aldım :))

Hamile olduğumu öğrendiğimde 45 kiloydum. Aşırı mide bulantısı ve çıkarmadan dolayı 3 kilo verdim.
Hala 42 kiloyum. Daha hiç almadım. Benim durumum çok mu kötü yaa? mafoldumben

kızlar ben ilk hamileliğme 50 kilo ile başladım 78 le bitti :) yani 28 kg aldım vede kızım 34 haftalık doğdu yani 40 haftayı tamamlasam ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.doğumdan sonra 4 hafta gibi kısa bir sürede kiloları diyetsiz kendiliğimden verdim şimdi ikinciye hamileyim ve yine çok kilo almaktan korkuyorum sizce kilo almamak için ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…