Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

18 haftadayım henüz kilo almadım. hamileliğim başında verdiğim kiloları aldım bakalım nasıl gidicek bu zamandan sonra kilo alımı başlar diyorlar. tatlı hiç yemiyorum. normal eskisinde biraz fazla yiyorum. işallah böyle gider.

bende 17 haftalık hamileyim.hamilelikten önce 52 kiloydum.şuan 57 kiloyum.ve şoktayım.yarın doktoruma gitcem bakalım ne diycek :))

26 haftalık hamileyim 7 kilo aldım. ayda 1 kilo alıyordum 5.aya kadar. 5-6.aylar arası 4 kilo aldım çok tatlı yediğim için. tatlıyı kestim şimdi normale döndüm..

aah aah bayanlar bu kiloları umarım kolayca verebiliriz. ben 39+4üm şimdiye kadar 21 kilo aldım. 18 kilo aldım diyenlere duyrulur
ama çok zayıf hamile kaldm o yüzden doktorum falan hiç sorun etmedi. keşke biraz kısıtlasaydı ama, şuan kendimden hiç memnun değilim. özellikle 5. aydan sonra aniden kilo almaya başladım, acaip iştahım açılmıştı ve tatlı krizlerine girip durdum. siz siz olun 5. aydan sonra bu gibi durumlara dikkat edin çünkü asıl ozaman kilo alımı hızlanıyo.
yine de bebişler sağlıklı doğsun, veririz kiloları veririizzz:))kaydirigubbakcemile2

bende 17+3 üm 3,5 kilo aldım,ilk 12 hafta 0,5 kilo aldım ama son 5 haftada 3 kilo alınca doktorum çok hızlı gidiyosun dedi

Üzülmeyin kızlar ! Rekor bende : )) 37+6 'yım.Ve 6 gün sonra doğum yapacağım.71 ile hamile kaldım.Şu an 100 kg'yum.30 kg aldım.Geceleri oturup yemek gündüzleri sürekli uyumanın getirisi.Asıl ben ne yapacağım

26+0 de bebeğim 875 gr, bense 18 kilo aldım şimdiye kadar. ( 62den, 80e çıktım) LEYLı senle kader arkadaşıyız kaydirigubbakcemile3 bende ilk kızımda 30 kilo almıştım. Ama sonra hepsini fazlasıyla verdim. Şimdide 30 kiloya doğru ilerlerken durdurdum kendimi zor da olsa. Bundan sonra doğuma kadar almıycam daha fazla kilo. Çok kararlıyım.

28+1 haftalık hamileyimdelikafadulden
4 kilo aldım,tatlı haftada 1 kere canım çok isterse yiaz bişi yiyorum.:teytey:
genelde ekşi şeyler yiyorum,sebze,meyva çok tüketiyorum.ekmek olarakta bazen kızarmış ekmek veya krep yapıyorum kendime çok iyi oluyor
çünkü ekmek fazla yiyemiyorum.:teselli:
salata çok yiyorum,sıvı şeyler tüketiyorum ve sonuş az kilo sağlıklı bir bebek umarım tabiki doktor öle diyor.inşallah sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…