ben ilk hamileliğimde 49 la başladım 75 de 37 haftalık doğum yaptım. ama benim vücudumda çok fazla ödem oluşuyor. doğum yaptım bebek 2 haftalıkken 64 kiloydum. 3 aylıkken 60 8 aylıkken 51 kiloya düştüm. şişlikler gidince kendiliğinden kilolar gitti. hiç rejim falan yapmadım.
şuan 22 haftalık hamileyim 57 de hamile kaldım ve hala her akşam yediklerimi çıkarmadan yatmıyorum. ve hiç bir şey canım istemiyo. kot pantolonlarımı giyiyorum hala düşük bel olunca.
karnımda 7 8 aylık gibi çok büyük. parmaklarım falan şişmeye başladı.ödem oluşuyo yine 6 7 kilo aldım şimdiden. ama aç geziyorum nerdeyse ya ben hamile değilken bile bu yediğimin en az iki katını yiyordum. kahvaltı yapmıyorum. saat 1 gibi yapıyorum kahvaltımı bide akşam 7 gibi yemek yiyorum sadece en fazla 2 dilim kepek ekmeği yiyorum bazen hiç yemiyorum. zaten saat 11 12 ye doğruhepsini çıkartıyorum . 15 kilo almaya razıyım
14+3 2 kilo aldım
napim güzelim ya,konu ilgimi cekince giriyorum topiğe..ben 48 kilo daydım hamile kaldıgımda,suan 50 kiloyum..boyum 168..sanırım normal di mi?kız sende benım gibi her topikte varsın iyisin canım sende boy kılo kaç
ben de16+5 günlük hamileyim 3 kilo aldım 54 kiloyla hamile kaldımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?