Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende 76 kg ile hamile kldım ilk 3 ay 69 kg ye kadar düştüm
4. ayımın sonunda 71 kg idim yani 7 kilo verdim 2 kilo geri aldım şu an 71 im ve 18 haftalığım :)

iyi gidiyorum bende dimi lütfen yaa çok korkuyorum çok kilo alcam diye

55 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay 5 kilo verdim şuan 23 haftalık hamileyim tam 60 kiloyum :)

60 kiloyla hamile kaldım (1.80 boyundayım)boshayallersmile
22 haftalık hamileyim :CüvCüv: ve ikiz bekliyorum:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
. şu an 63 kiloyum bayanssulusmile
Maşallah

ben ilk hamileliğimde 49 la başladım 75 de 37 haftalık doğum yaptım. ama benim vücudumda çok fazla ödem oluşuyor. doğum yaptım bebek 2 haftalıkken 64 kiloydum. 3 aylıkken 60 8 aylıkken 51 kiloya düştüm. şişlikler gidince kendiliğinden kilolar gitti. hiç rejim falan yapmadım.
şuan 22 haftalık hamileyim 57 de hamile kaldım ve hala her akşam yediklerimi çıkarmadan yatmıyorum. ve hiç bir şey canım istemiyo. kot pantolonlarımı giyiyorum hala düşük bel olunca.
karnımda 7 8 aylık gibi çok büyük. parmaklarım falan şişmeye başladı.ödem oluşuyo yine 6 7 kilo aldım şimdiden. ama aç geziyorum nerdeyse ya ben hamile değilken bile bu yediğimin en az iki katını yiyordum. kahvaltı yapmıyorum. saat 1 gibi yapıyorum kahvaltımı bide akşam 7 gibi yemek yiyorum sadece en fazla 2 dilim kepek ekmeği yiyorum bazen hiç yemiyorum. zaten saat 11 12 ye doğruhepsini çıkartıyorum . 15 kilo almaya razıyım

Valla cnm bende senin gibi anlamadım gitti bu işi..bende normalde daha çok yerdim.şu an 22 haftalığım ve 8 kilo almışım( nasıl oluyo anlamıyom..çok sağlıklı ve düzenli besleniyorum..iş yerime bile evden yemek getiriyorum daha sağlıklı yağlı olmuyor hem..ama tartıya çıktıkça şoka giriyom yaaa...zayıf insanlar daha çok lilo alırlar ve göbekleri daha çok olur diye duyardım hep..sanırım doğru..benim göbekte arkadaşlarıma göre daha büyükkk...sonumuz hayırlı olsun inş..çok almayız yaaaaaaaaa ((((((((((

bende su son 2haftada kılo aldım suan 57 ye yaklasmısım daha 17.hafta bıttı ben 2kılo aldım bakalım ılerleyen zamanlarda ne olucak??

Ben de 25 haftalık hamileyim.8 kilo aldım malesef.Daha bir 7-8 alırım heralde.Böyle giderse 15le tamamlasam yetecek şükür diyeceğim

kızlar sizce bende sorun mu vardır.16 haftalık hamileyim 58 ile başladım ilk aylarda 2 kilo verdim. şuan hala 56 kiloyum.hiç kilo almıyorum.neden ki.
bebeğim en son gittiğimde 15ftalık 109 gramdı.

normal mi sizce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…