Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

22 haftalık (5,5 aylık) hamileyim 7 kilo aldım 61 kiloyla hamile kaldım, 68 kiloyum. çok mu acaba? ayda 1 kilo al demişti doktor benim 1,5 kilo fazlam var demek ki

5 ayda 7 kiloya kadar normal sayılıyor ayda 1 yada bir buçukda şimdiden sonrası için normalde ben çok kilo aldığım br zamanda hamile kaldım doktorum ayda 500 gr geçmemeye en fazla 1 kilo al dedi ama karnım çoook buyudu lmaz:

2,5 aylik hamileyim 4 kilo aldim şimdiden.

ağlamak istiyorum mafoldumben

kızlar bence hamileliğin tadını çıkarın artık .
ben takmıyom bu bebeği o kadar istiyordumki onun için kilo almayada razıyım artık :
sonrasında irade bizim zayıflarız be takmayınnn kaç kere daha hamiş olacaz kiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
ağız tadıyla hamilelik geçirelim boşverin kızlar:))))
ben 8 kilo almısım ama olsun bebişim sağ salim olsunda :Saruboceq:

17. haftama girdim 72.4 ile hamile kalmıştım iştahsızlıktan 71.2 kg ya düştüm ve hala aynıyım çok şükür :) kilolu hamile kaldığım için fazla almak istemiyorum ama iştahım yavaş yavaş açıldı sanırım bundan sonra gelecek kilolar ayda 2 kg ya razıyım 80 le bitirsem ne mutlu bana..Bu kilo kişiye göre değişiyor ne yapsakta alacağımızı alacağız bebeklerimiz sağlıklı olsun yeterki özellikle 45-50-60 kg civarı hamile kalanlar aldığınız kiloları bence bu kadar takmayın doğumdan sonra çabucak verirsiniz..

23 haftalık hamileyim, 52,7 ile başladım şimdi 58,5 kiloyum, yani yaklaşık 6 kilo aldım. Ama öyle dengesiz bi şekilde oldu ki dr. da şaştı kaldı... ılk 3 ayda 3 kilo aldım 4. ayda 3 kilo daha... Doktor kızdı zaten sen bu gidişle 20-30 kilo alırsın dedi... Sonraki ay ben gittim 1 kilo verdim doktor yine kızdı şimdi önümüzdeki aya 1,5 kilo almam lazım ödevim var :)) Ama ben hep benzer şekilde besleniyorum hamileliğimin başından beri, anladım ki asıl olay hareketmiş... ılk aylar korkumdan hep yatıyodum sokağa bile pek çıkmadım. Şimdi son 1-1,5 aydır bi rahatlama geldi 2. üç aylık dönemin rahatlığıyla poso geziyorum yürüyüş yapıyorum hamile yogasına başladım zaten haftada 5 gün 10ar saat işteyim... Sonuç olarak nerde hareket orda bereket diyorum :)

ben de 14 haftalık hamileyim.önce 1 kilo aldım iki gündür onu da verdim aman hiç almayayım zaten çok kiloluyum ben.

Ben de 55'le hamile kaldım. 25. haftadayım 59 kg. olmuşum. Tam 4 kg. almışım.

Dr. memnun gidişattan ama bilmediğim birşey var ben Allahın her günü meyve yerine çikolata yiyorum :kedi:

Ya benimkide çok ilginç bi durum oluyo yaaa... 21+2 günlüğüm,almıyorum almıyorum 1 haftada 3 kilo birden alıyorum 19+0 da 68 dim 20+0 da da 68 dim şimdi 71 olmuşum,nasıl oluyo bende anlamadım yaa..Böle olunca haliyle moralim bozuluyo..Beslenme düzenimde çok büyük farklılıklarda yok,Doktor yine kızacakklava:..Geçen ay da böle olmuştu 3 kiloyu birden aldım diye olmaz böle demişti
Buarada toplamda 6 kilo oluyo bölece..

bende 9+3 65 kıloyum akşamları 66 falan oluyorum iştahmda yerınde kılo almadın henüz umarım fazla almam ama her akşam birbuçuk saat yürüyüş yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…