Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

21 ci haftadayım 52 ile başladım 54 kilo oldum. dikkat ediyorum elimden geld,iğince ama kısmıyorum kendimi

kızlar ilk 20 hafta kilo almamamnız hatta kaybetmeniz normal ama 20 den sonra kilo alımı başlıyor hızlanmaya 30 dan sonra önüne geçebilene aşk olsun

kilolu hamile kaldım yazılarını okudukça rahatlama hissediyorum nedense yalnız değilim diye. ben de çok kiloluyum. başlarda üzülüyordum, kendimi ve bebeğimi riske atacağım diye. ama doktorum çok rahatlattı beni.
20 haftalık hamileyim, aşırı bulantı ve kusma şikayetim oldu ilk 3 ayda.10 kilo verdim, şimdi 1 kilo almışım.

bende 14. haftamdayım 3 kilo aldım normal kilo ile hamile kaldım boyum 1.68 idi 59 ile hamile kaldım şu an 62 yim.çok mu alıyorum anlamadım.doktorum hiç bir şey söylemedi.bu normal demek mi oluyor acaba?

hihihi bunları okuyunca kendime yuh dedim tekrar:))
24 haftalık hamileyim 57 yle hamile kalıp şu anda 70 im yani 13 kilo aldım bile şimdiden
bu arada bu ikincisi birincidede 30 kilo almıştım
yani hepiniz süpersinizzz

35+3 hafta
ben 15 kilo aldım arkadaslar :)
doguma az kaldı
inşallah dahada kilo almam

ufff...Doktor kontrolüm var pazartesi,yine kızacak doktorum 3 kilo aldım diye geçen ayda kızmıştı..21+4 günlüğüm toplamda 6 kilo aldım toplamda..ya kepek ekmeği yiyorum yediklerime de dikkat ediyorum,sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum ama yine de çok alıyom,böyle giderse 20 alırım ben..

13+4 günlük hamileyim henüz hiç kg almadım.hatta ilk aylarda 1-2 kg vermiştim.nezaman kg alınmaya başlıyor normalinde kızlar?:bbo:

vallaha ben ilk 4 ayda zaten 4 kilo aldım.10 defa kusmadım bile.bulantılarım çok zorlamadı özellikle sabah hiç olmadı ve ben her ay için neredeyse 1 kilo aldım.hep tuzlu,ekşiye düşkündüm.taki 4 aya girene kadar,işte ipin ucu o zmn kaçtı.1 ayda 4 kilo aldım.şimdi 24 haftadayız toplamda 9 kilo aldım.benimde en büyük sıkıntım kuyruk sokumu kemiğimdeki ağrı.bide devamlı oturarak çalıştığım için nöbet günlerim benim için çile oluyor.ama 8 aya kadar dayanmam lazım çünkü evde kalırsam 30 kiloyu bulmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.doğum sonrası normal halime dönmek inşallah kolay olur.aynalar bakarak aslında ben ne kadar zayıfmışım diyorum...ohaoldumsmile

bende kızlar 16.haftamdayım boyum 1.70 57 kiloyla hamile kaldım şu an 60 kiloyum 3 kilo aldım şimdiden yazılanları okuyorumda çok bile almışım diyorum valla ((

SLM 2010 UN GÜZEL ANNELERİ. BENDE 3 GÜN SONRA 20 HAFTAYI DOLDURACAĞIM.73 KİLOYLA HAMİŞ KALDIM.MİNYON TİPLİ VE BALIK ETLİ BİR GÖRÜNTÜYE SAHİPTİM ZATEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE.ŞUAN İÇİN 1 KİLO KADAR ALDIM.iNŞ.ÇOK FAZLA KİLO ALMAM. 8-10 KİLOYLA TAMAMLAMAK İDEALİM UMARIM GERÇEKLEŞTİREBİLİRİM.hEPİMİZİ ALLAH SAĞ SALİM KURTARSIN ARKADAŞLAR BU ARADA OĞLUŞUM OLACAK NASİPSE:)

27 haftalik hamileyim....ilk 4 ayimda cok bulantim vardi 57 den 51´e düstüm...simdi 55 kiloyum.....sanirim daha alirim...prensesim saglikli olsunda önemli degil........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…