Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

36.haftadayız 49 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum ama hala dr umdan azar işitiyorum 20 kilo falan alsam adam meslegi bırakır heralde

61-62 arası gıdıp gelıyordum 9 haftalık hamıleyım. Sımdı 64,5 kıloyum ve ben de cok almısım dıyorum burdakılerı okuyunca eyvahedigeldismile Lıse dahıl hayatım boyunca cok kıloluydum ve lıse hayatımdan sonra 17 kılo verıp dıyet hayatı yasayarak aynı kıloda kaldım. Hamılelıgımı ogrenınce bı rahatlama geldı ve baya yedım,kansızlıgım da oldugu ıcın pekmezı cok yedırdıler. Bu ayımı gulluk gulıstanlık ıcınde gecırmısım meger Cok almısm dımı (( Ay cok moralım bozuldu mafoldumben

ben 63 tüm 20 haftalık oldu 66 yım 3 kilo almışım. iştahta açıldı kendimi dizginlemeye çalışıyorum yerken abartmamak için bakalım finale kadar kaç olucam. hayırlısı

19+ 5 günlüğüm
1.5 kilo aldım
acaba az mı diye düşünmüyor değilim
gereksiz kilo da almak istemiyorum

48 kilo ile hamile kalmıştım ama ilk 3 ayımda o kadar bulantım oldu ki 45'e düşmüştüm..

18 haftalıkken 47 kilo ilo dokora gittim ve doktorum bana normal hamileliklerde 7. aya kadar en az 7-8 kg alınması gerektiği aksi durumda düşük kilolu ve erken doğum yapma riskinin çok olduğunu söylemişti...

çok endişelenmiştim , vitaminlerimi düzenli kullandım , hergün mutlaka süt içtim , meyve yedim..

şuanda 28+5'im ve sanıyorum 54 kg'yu geçmiş durumdayım...aldığım kilolar bana yansımadı ama , direk bebiş büyüdü . şimdi herşey yoluna girdi diyor doktorum hatta bebişim kilo olarak 1 hafta öndeymiş :dance:

30,haftada yım ve 7 kilo aldım ama öncesinde çok kılom vardı dilegim az kılo ile bebişime kavuşmak
rabbim hepimize koly dogum lar nasıp eder inş.
aeo

8 kilo için mi azarlıyo seni,deli galiba :1shok:
Benim doktorum 4 ve 5. yada toplamda 6 kilo aldım diye azarlıyo beni :gitme:

kontrolleri 2 haftaya düşürmüştü 2 haftada 2 klio alınca biraz fırçaladı ama artk tek haftaya düştü kontroller bu hafta almamışım bakalımmmm bugün ne dicekkk

kontrolleri 2 haftaya düşürmüştü 2 haftada 2 klio alınca biraz fırçaladı ama artk tek haftaya düştü kontroller bu hafta almamışım bakalımmmm bugün ne dicekkk

Ay ne bileyim sen öle deyince ben toplamı düşündüm hemen :) ben çok alıyorum ,ilk 3 ay hariç ayda 3 kilocuk :)

8.5 kilo verdim bulantılarımdan birşey yiyemediğim için..
Şu an verdiğimin üstüne 2 850 kg aldım sadece hepsi bebişime gidiyo :CüvCüv:

25 hafataya giricem 52 ile başladım 56 oldum. 20 haftaya kadar hiç kilo alamadım 20 haftadan sonra çoştuk:)

bende 33 haftalık hamileyim...öncesinde kilolu değildim normal bir fiziğe sahibtim şuana kadar 6 kilo aldım...doktorum gayet iyi gittiğimi söyledi

şuandan sonra da herhalde hobidi gırtlak yesem bile maksimum 10 kiloyla doğuma giderim.oda gayet iyi...

ama başından beri almam gereken besinleri alıp kesinlikle abur cubur yemiyorum dikkat ediyorum yani..yoksa yesem bende fazlasıyla kilo alırdım...dikkatli davranınca imkansız değil fazla kilo almamak

kesinlikle sana katılıyorum. tatlıya, abur cubura düşünce kilo almak kaçınılmaz. ben de onlardan hiç yemiyorum. 15 haftalığım 1 kilo aldım almadım arası. oda yemekten sonra hemen uyuduğumdan dolayı ve vücudum su topladığından dolayı aldım. yoksa normalin dışında hiç fazla yemem olmadı.
gerçi 20 haftadan sonrada iştah açılıyormuş.bakalımm artık.

Gebeliğimin 28. haftasındayım. 6 kg. aldım. Annem bana hamileyken 9 kg. almış ve ben 3.700 doğmuşum :lepi:

Bakalım ben neler yapıcam önden giden bir göbeğim var :CüvCüv: Gerçi göbeğime aldırmadan bikini giymeye başladım valla hiç umurumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…