Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende 25 haftadayım 5 kilo almışım dikkat ediyodum ama artık ipim koptu:) dayanamıyorum yemeğe

İlk hamileliğim.kilolu hamile kaldım 83,50 kg iken hamile kaldım 11 haftalık hamileyim 1,5 kg verdim.annem bana 72 kiloda hamile kalmış 3 kilo almış ben 3,400 gr. doğmuşum.

arkadaşlar doktorum bana dediki kiloları vermmedikçe hamile kalamazsın dedi ben şu an 72 kiloyum. ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kalan arkadaşlarımıızın olduğunu anladım.ben bir yıldır kalamayıorum.yaaa

canım ne alakası var. ben 76 kilo ile hamile kaldım.
tabii ki kilolu hamile kalmak iyi birşey değil ama çok daha kilolu olup hamile kalan bir sürü inan tanıyorum... sen bir daha sor bence doktoruna canım.

Canım, ben de 78 kilo ile hamile kaldım.Bence senin kilon çok değil, en azından hamile kalmanı engellemez.Başka doktorlara da görün derim ben opuyorumnanaktan

benım komsum 78 le hamıle kalmıs... topac gıbı oglu var :) suanda da kılolu ama saglıkları gayet ıyı... sende kıloya baglı bı rahatsızlık olmasın cnm,belkı doktor ondan da demıs olabılır...

ben 30 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. 55 tim 65 oldum. ilk defa 60lı rakamlara çıkıyorum:) hiç dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum. bakalım kaçla bitiricez. ama doktorum ve etrafimdakiler ii gittigimi söylüyor. sadece karnın var diyo millet. tek korkum çatlamak. yoksa kilo almaktan korkmuyorum doğumdan sonra veririm heralde.

18+4 günlük hamileyim buzaman kadar bir kilo aldım geri verdim ama şuan aynı kilodayım ama bana kilo almışım gibi geliyo göbeğim baya çıktı.meyva yiyorum bol bol aslında fazla meyva yemekte kilo yaparmıs.ne yemeliyiz ozaman ya çok kilo almakta istemiyorum

ben yeni üye oldum kızlar ve bu ilk msjım. allahım herkes ne kadar da az kilo almış öle. offf ben nie bu kadar hızlı kilo alıorum yada bana mı öle gelio bilmiorum. kilo konusunda zaten takıntılıydım. 1,5yıl önce 54kiloydum 9 kilo verdim düğünümde 45kiloydum. evlendikten hemen sora hamile kaldım. şuan 9+4 haftalık hamileyim ve 47.5kiloyum.offf sizce çok mu bu? walla kafayı yicem sıkıntıdan.elimde deil ister istemez sıkıntı yapıp kafaya takıorum.lütfen bi akıl verin...:çok üzgünüm:

yaaa bi günde bunların hepsiçok deil mi ama:S üstelik doktorun verdiği diyet listesi diosun. ben bir günde bunların hepsini yesem 30kiloyla falan bitiririm heralde hamileliğimi. bunları yediğin halde bir ayda hiç kilo almamayı nasıl başardn? gerçekten tebrik ediorum arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…