Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

25. hafta bitti 26. haftaya adım atıyoruz,toplamda 7 kilo oldu..ben 65le hamiş oldum 72yim şimdi..bende bu kadar çok aldığım için üzülüyom,doktor kızıyo çünkü

25 haftanın içindeyiz. 52 ile başaldım 56 yım şu am 10 kilo daha hak verdim kendime. ama bebeğim sağlıklı olsun yeter.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bebeğini düşünen anneye bir alkıta benden :))

30 haftalık oldum bende
enson tartıldığımda toplamda 13 kilo almıştım. doktorum bebeğimin kilosuda iyi dedi böyle giderse 3500 doğacak tamıtamına....opuyorumnanaktan ama şu sıralar iştahım kesildi yemek yemek istemiyorum yemekten sonra kalp çarpıntısı başlıyor... normalmi acaba bu haftalarda...

Ben de 17 haftalık hamileyım ama daha hiç kilo almadım göbüş belli ama herkes 4.aydan sonra almaya baslarsın dikkat et dio 61 ile hamile kaldım umarım fazla almam bu aylardan sonra

ben çok aldım galiba 24 haftalığım 9 kilo aldım öyle kızartma pasta börek makarna pilav yemiyorum
ekmeği de sadece sabahları 2 dilim yiyorum
dr dediğine göre vitamin hızlı kilo aldırmış bıraktrıdı dr
hayatımda 60 kiloyu bile görmemiştim

yaaa vitaminden mi acaba:S offff banada verdi doktorum son kontrolümde. ben günde 1kere alıorum. 3kere falan alsam nolurum bilmiorum. bebeğimin sağlığı için katlanıcam tabi ama bu kadar kilo almak zorundamıyız?pffffffbilmiyorumkismile

ben elevit içiyordum
onu bıraktırdı kan şurubu verdi

ben elevit içiyordum
onu bıraktırdı kan şurubu verdi

neden eleviti bıraktırdı ki:S bende elevit kullanıorum şuan. ve kansızlığımda var. doktorum ilerleyen aylarda kan ilacınada başlicaz gerekirse kan takviyeside yapıcaz dedi. eyvahedigeldismile

54 le hamıle kaldım suan 28 haftamı doldurdum 60 kl 25 haftalıkken gıtmıstım doktora prensesım annesının pamuğu 980 gr 33 cm di doktor ıyı gıttığımı söyluyor cokta takmıyorum hayatımda 55 bıle görmedım ama dıkkat ettım en fazla bu kadar olabıldı dahada tehlıkeye atamam prensesımı

neden eleviti bıraktırdı ki:S bende elevit kullanıorum şuan. ve kansızlığımda var. doktorum ilerleyen aylarda kan ilacınada başlicaz gerekirse kan takviyeside yapıcaz dedi. eyvahedigeldismile

ben 2 kutu içtim eleviti
belki ilerliyen zamanlarda tekrar verir şimdi kan şurubu içiyorum 3 haftadır

ben şuan 16+4üm ama 2.5 kg verdim henüz almadım daha önce başka vitamin kullanıyodum bulantı yapıyo diye vitamini degiştirdm elevite başladım kilo yapar diyolar bilmiyorum dilerim fazla almam

ben şuan 16+4üm ama 2.5 kg verdim henüz almadım daha önce başka vitamin kullanıyodum bulantı yapıyo diye vitamini degiştirdm elevite başladım kilo yapar diyolar bilmiyorum dilerim fazla almam

19.haftama kadar içtim tek elevit kullandım
ben çok kustum serumlar felan takıldım ozamanlar zayıflamıştım serumlardan sonra kilo aldım
serumların içinede vitamin karıştırıyorlardı

ben de bugün 28 haftamı doldurdum ve 15 kilo almış durumdayım
nasıl 6 kilo alabildin yaaa ben bi de o kadar yemiorum
son 1 ayda 4 kilo almışım. ha bi de şöyle bir durum var, evde dijital tartıyla tartılıyorum 15 kilo almış görünüyorum, pzt sağlık ocağına gittim aşı için, orda tartıldım dijital tartıda o da aynı sonucu verdi, doktor kontrolümde eski tartıyla tartılıyorum ve o tartı 11 kilo aldığımı gösteriyor
hangisi doğru şimdi...
26 haftalıkken benim bebiş de 998 gr, 35cmdi.

canım senle aynı zamanların hamişiyiz galıba ya bak acık konusmak gerekırse öyle mankenler falan gıbı dıkkat etmedım hele varya acık konusmak gerekırse hamılelığımın ılk basından buyana kadar tatlıyla duskunluğum daha fazla arttı bu bırazda bunye meselesı ama 22 haftaya dayandığımda herseyı kestım ara öğunlerde katı yıceklerı yasakladım kendıme meyva yoğurt ve aksamları ağır yemıyorum sporda yapsa ınsan yurusede gunduz olduğu gıbı yakamıyor ınsan ama yınede dedım ya bırazda bunye meselesı alıcı bir yapıyo sahıp oluyo aman sağlıklı olsunlarda ve bıde bol bol su ıcmeye calıs

benim avantajım düşük kiloyla hamile kalmam. 46yla hamile kaldım şuan 56 yım. 22. hafta için çok gibi gözüksede şuan 56yım çok gibi değil yani
zaten 86 olsam nolcak hiç önemli değil
bebeğim sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…