48 kilo ile hamile kalmıştım ama ilk 3 ayımda o kadar bulantım oldu ki 45'e düşmüştüm..
18 haftalıkken 47 kilo ilo dokora gittim ve doktorum bana normal hamileliklerde 7. aya kadar en az 7-8 kg alınması gerektiği aksi durumda düşük kilolu ve erken doğum yapma riskinin çok olduğunu söylemişti...
çok endişelenmiştim , vitaminlerimi düzenli kullandım , hergün mutlaka süt içtim , meyve yedim..
şuanda 28+5'im ve sanıyorum 54 kg'yu geçmiş durumdayım...aldığım kilolar bana yansımadı ama , direk bebiş büyüdü . şimdi herşey yoluna girdi diyor doktorum hatta bebişim kilo olarak 1 hafta öndeymiş :dance:
ben çok aldım galiba 24 haftalığım 9 kilo aldım öyle kızartma pasta börek makarna pilav yemiyorum
ekmeği de sadece sabahları 2 dilim yiyorum
dr dediğine göre vitamin hızlı kilo aldırmış bıraktrıdı dr
hayatımda 60 kiloyu bile görmemiştim
yaaa vitaminden mi acaba:S offff banada verdi doktorum son kontrolümde. ben günde 1kere alıorum. 3kere falan alsam nolurum bilmiorum. bebeğimin sağlığı için katlanıcam tabi ama bu kadar kilo almak zorundamıyız?pffffffbilmiyorumkismile
ben elevit içiyordum
onu bıraktırdı kan şurubu verdi
bende 21+1 ve 10 kilo aldım.59 kilo ile hamile kalmıştım şuan 6921+6 dayım 10 kilo aldım hihoyyyt
neden eleviti bıraktırdı ki:S bende elevit kullanıorum şuan. ve kansızlığımda var. doktorum ilerleyen aylarda kan ilacınada başlicaz gerekirse kan takviyeside yapıcaz dedi. eyvahedigeldismile
ben şuan 16+4üm ama 2.5 kg verdim henüz almadım daha önce başka vitamin kullanıyodum bulantı yapıyo diye vitamini degiştirdm elevite başladım kilo yapar diyolar bilmiyorum dilerim fazla almam
54 le hamıle kaldım suan 28 haftamı doldurdum 60 kl 25 haftalıkken gıtmıstım doktora prensesım annesının pamuğu 980 gr 33 cm di doktor ıyı gıttığımı söyluyor cokta takmıyorum hayatımda 55 bıle görmedım ama dıkkat ettım en fazla bu kadar olabıldı dahada tehlıkeye atamam prensesımı
ben de bugün 28 haftamı doldurdum ve 15 kilo almış durumdayım
nasıl 6 kilo alabildin yaaa ben bi de o kadar yemiorum
son 1 ayda 4 kilo almışım. ha bi de şöyle bir durum var, evde dijital tartıyla tartılıyorum 15 kilo almış görünüyorum, pzt sağlık ocağına gittim aşı için, orda tartıldım dijital tartıda o da aynı sonucu verdi, doktor kontrolümde eski tartıyla tartılıyorum ve o tartı 11 kilo aldığımı gösteriyor
hangisi doğru şimdi...
26 haftalıkken benim bebiş de 998 gr, 35cmdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?