benim avantajım düşük kiloyla hamile kalmam. 46yla hamile kaldım şuan 56 yım. 22. hafta için çok gibi gözüksede şuan 56yım çok gibi değil yani
zaten 86 olsam nolcak hiç önemli değil
bebeğim sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil
bende bu şekilde düşünebilsem keşke. tabiki bebeğimin sağlığı herşeyden önemli. ben 45lehamile kaldım şuan 47-47.5 arasında gidip geliorum. aslında öle çok da yemiorum ama sanırım zayıf hamile kalanla daha çabuk kilo alıolar.gerçi bende sadece göbek çıktı. nie bilmiorum bu kilo konusuna çom takıorum.offf offf. kaç kiloyla tamamlıcam acababilmiyorumkismile
hiç öyle düşünme. hem daha 2 kilo falan almışsın kaç aylıksınki?
ne kadar çok kilo alırsak alalım doğumdan bi süre sonra eğer istersek verebiliriz
ama istersek...
heleki sen ben gibi 45-46 yla falan hamile kalanların kilolarının kalıcı olacağına hiç inanmıyorum
yahu hem kalsa nolurki benim bebeğim sağlıklı olsunda hiç önemli değil
9+6 bugün. daha kilo almak için çok erken yani. ahh böle söleyerek içimi ferahlattın valla:) ben kilo konusunda takıntılıyım da biraz. gerçi haklısın melekler sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli deil. doğumla ve emzirmeyle gidiomuş çoğu zaten. takılmamaya çalışıcam artık..zemuszemus
kızlar tek sorun kilo olsun boşverin bebşişlerınız iyi olsun yeter ben salı günü kaybettım bebegımı 11 haftalıklı bende kıloya dikkat ediyordum şimdi dersimi aldım
Ya bende normalde kiloyu dert etmicem ama doktorum hızlı gidiyosun muhabbeti yapınca uyuz oluyorumister istemez dert ediyo insan..
Allah yinede sağlıklı bi şekilde versinde gerisi önemsiz..
doktorlar hep öyle diyo malesef.
sen kaç haftalıksın,kaç kilo aldınki??
26+1 bitiyo bugün.. 7 kilo aldım.doktora en son gittiğimde 5 kilo almıştım,şimdi yine mırmırlancakben birazda kilolu kaldım, 65tim, 72 oldum.
son aylarda çok alınıyomuş..Korkuyorum bende
canım sende kilolumusun ya ben 83.5la hamile kaldım şuan 5inci ayımdayım 2.5kilo vermişim dra her gittigimde kilo verme diyolar ama kendiliginden gidiyo belki bu ay alırım dr'um bana her ay 500gr almamı söyledi bense 500gr vermişim oda bana kızar ögrense bukadar dert etmeyin sadece yediklerinize dikkat edin yeter kilo alıcam kaygısı yaşarsan bebginde yeterli beslenemez unutma o senden besleniyo
canım bende takıntılıyım kilo konusunda canımın çektiğini 2 yerine 1 tane yiyorum o ikinciyice canım istiyor ama yeter diyorum kendi kendime meyvaya felaket dadandım tabi bide su şimdi bir saattin içinde 4 bardak içtim.
ahhh canımmm aynı kaderi paylaşıoruz desene.ben hamile kalmadan önce canım bişi istediinde tabağıma bi küçük alıodum ama yemekte sadece salata ve yoğurtla doyuruodum karnımı tabağıma aldığım o şeyi yemeden geri koyuyodum. gözümü doyuruodum anlican sadece:) ama hamileliğimde canımın istediği herşeyi yemeye çalışıorum tabiki abartmadan. dediğin gibi 2yerine 1yemek gayet mantıklı.zaten ilk 5ayda alınan kiloların direkt bebekle alakası yok dio doktorum. o yüzden çok hızlı kilo alma ama kendini de kısma. canın ne isterse ye dio. allahtan benim doktorum kilo konusunda anlayışlı. ben zayıf hamile kaldığımdan mıdır nedir daha hiç kötü bişe demedi bana. okuyorum da ne doktorlar varmış:):bbo:
buarada sen kaç haftalıksın, kaç kilo aldın?
ben 73 le hamile kaldım şimdi 93 kiloyum. 174 boyum var sadece göbek şiş gözüküyo ama 20 kilo aldım 1 ayım var 2,3 kilo daha alırım. normalde kilo konusunda kompleksli olsam da hamileliğimde hiç umrumda değil :lepi: pıt pıt et olsun yavyuma:sm_cool:
doğunca öyle böyle verilecek yani.. kafaya takmayın Allah aşkına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?