Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

24. haftamdayım ve 7 kilo aldım.. Doktor şimdilik normal dedi zayıf başladığım için şanslıymışım ve 7 kilo daha alabilirmişim.. bu kadarla kalsa iyi diye düşünüyorum

ben 26 haftadayım 5 kilo aldım gibi tam 5 kilo olmadı ama bakalım sonumuz ne olacak. 52 ile kaldım 56 ile 57 arasında oynuyorum.

canımsın süpersin nelere dikkat ettın ya da ettın mı ?
,
canım dikkat ettim tabi :jeyyar:
tatlı hamurişi yemedim onun yerine sütlü tatlılar yedim tercih ettim cokacimcoook
1 hafta sonra doğum olucak inşlh yaklaşık bikaç haftaya kadar hala kusuyordum ondanda olmuştur bence.
sık aralıklarla yedim kussam bile yedim :1no2:
bol meyva yedim sebze :lepi:
ayda bir kendime ödül verdim bi paket cips yedim :roflol: :roflol:
genelde bebeğe yararlı şeyleri yedim.mesela ıspanak kelm yeşillik sevmezdim ama zorla yedim:1no2: ceviz,süt,pekmez bu üçlü çok yararlı bebeğe hihoyyyt
yani kendimi bişeyden mahrum etmedim ama ucunu kaçırmadan yedim hihoyyyt
53 le hamile kalmıştım toplam 7 kilo aldım umarım 1 haftada doğuma kadar 8 yada 9 kiloyu geçmem cokacimcoook cokacimcoook
canım allah kolaylık versin bebeşin sağlıcakla kucağına alırsın umarım hepimiz :Saruboceq:

aynen benim arkaaşım 30 kg aldı haftasında doğurdu 2700 doğdu bebeği... hatta doktoru dalga geçmiş sade kendine yemişin diye sırnaşık şey benim yavyum maşallah ortalamada gidiyor ben süt pekmez hurma kaşar vs bebeğe özel beslendim, tatlıdan falan çok kısmadım kendime de ondan aldım... 25 e kadar izinliyim doktordan ben kaydirigubbakcemile3

canım benim, süt-pekmez-hurma-kaşar neye yarıo? bendemi yesem:S

canım benim, süt-pekmez-hurma-kaşar neye yarıo? bendemi yesem:S

canım bebeğe yarıyo, kilo aldırıyo diye genel görüş var.
ben her hafta 1 kez ıspanak yaparım. yumurta, kaşar, hurma, süt, yoğurt, peynir, bal, pekmez, bol bol meyva yemeye özen gösterdim. bağırsak sorunu yaşamamak adına 3 kuru kayısı yemeye çalışıyorum. unutmadıkçahergün yiyorum bunları bazen canım istemiyor hiç yemiyorum. ama elimden geldiğince tüketmeye çalıyorum. faydasını oğlum da ben de gördük tavsiye ederim.

bu kilo alma olayı kişiden kişiye değişir o yüzden fazla kafaya takmamak lazım hamile olmasanız bile bu yediklerinizle kimisi kilo alır kimisinin metobolizması çok hızlı çalıştığı için yakar kilo almaz.bazılarında basenlerde birikir kilo, bazılarırda göbek bölgesinde, kimisinin üs bedeni daha geniş, kimisinin alt bedeni. herkesin farklı vücut yapıları var. bende hiç hamur işi kızartama, ekmek düşkünü bir insan değilim. hamileliğimded de fazla yemedim ama öncedende tatlıya düşkünlüğüm vardı ama kendimi firenlerdim. hamileliğimde fazla kısmadım canım çektiğinde yedim. ben durumumdan memnunum bebeğim sağlıklı olduğu sürece şikayet edemem.:)

kesinlikle katışıyorum canım. bünye meselesi tamamen bide troit çok etkiliyor bazı hamileleri. ama yinede dikkat etmekte yarar var ama abartmadan bende canım ne şsterse yiyorum. mesala gece canım patates çekti 3 kalktım kızartım yedim ama her zaman değil tabi ilk defa böyle bişey yaptım kendimi bebeğimi kasacağıma bırakayım biraz kilo olsun.

bende bazen böle küçük kaçamaklar yapmak istiorum ama engel oluorum kendime. oturarak çalıştığım için yediklerimi yakma şansım çok az. o yüzden sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışıorum. ama şimdi sen böle kızartma diince canım nasıl da istedi:CüvCüv:

doktorum hopp dedi bugün bana delikafadulden 1ayda 5 kilo almışım
5buçuk aylık olduk ben 12 buçuk kilo almışımzemuszemus doğuma kadar nolurumki :teytey:
ama umrumda değil ben hamilelikten önce hiç iştahı olmayan kuru bişeydim,şimdi herkes bu halimden memnun
ben depğilim ama bu durumkısa süreli olduğu için keyfini çıkarıyorum
doğumdan sonra bu kilolalrın hepsi gidecek,gitmek zorundaaa
bir de ben sigarayı bıraktım hamilelikten dolayı,onunda çok etkisi vardır mutlaka kilo almamda
çünkü tam bir tiryakiydim halaaaa canım istiyo,istedikce bişeylere saldırıyorum

yaa bende 27 haftalığım 55 kilo ile basladım simdi 62.5 falanım.. drum acaip kızdı cok kilo almışım diye..gerci bebeğin boyu kilosu 2,5 hafta falan önden gidiyormus onada ayrıca kızdı hamuriçi kızartma tatlı pilav hepsini yasakladı.. zaten dediklerinin hiç birini yemiyordumki ben..

İşte benim doktorumda böle,kızıyo hemen :) çarşamba kontrolüm var,korkuyom valla kızacak diye:)en son böle giderse seni diyetisyene göndercem demişti, bende 26+1 deyim bugün,7 kilo aldım..bakalım ne olcak görcezz:)

sizin doktorlarınız ne kadar çok abartıyor 5 aya kadar 7 kilo normal. sanki yapışcakmı kilolar doğurunca veririz. amma tuhaflarmış.

26 haftalığım, 54 kilo ile hamile kaldım. Hiç bulantım olmadı hiç kusmadım ve ilk 3 ay sadece 4 kilo almıştım.
Şuanda 64 kilo oldum... Spor yapıyorum, düzenli yüzüyorum, ama çikolatadan kaçamıyorum... Fakat bunun yanında çok da sağlıklı besleniyorum. Hamilelik sıkıntılarının çoğunu yaşamadım çok şükür, henüz aş da ermedim...
Dışarıdan bakanlar hiç kilo almamışsın göbeğin büyümüş sadece diyorlarsa da tartıda 10 kilo birden arttığımı görmek ve daha doğuma 2,5 ay olduğunu düşünmek biraz korkutuyor açıkcası...
Benim doktorum da hızlı gidiyosun dedi, tuzludan ve hamur işinden uzak dur dedi.

Ama içimden bir ses kilo almamın çok iyi olduğunu ve miniğimin iyi beslendiğini söylüyor.. Yine de sizinle paylaşmak istedim...

23. haftamın içindeyim şimdiye kadar sadece 400 gr aldım :)) oda son 1 haftada canım aşırı tatlı şeyler istiyor bakalım bundan sonra gidişat nasıl olacak artık ayda 2 kg alma hakkım olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…