ahhh canımmm aynı kaderi paylaşıoruz desene.ben hamile kalmadan önce canım bişi istediinde tabağıma bi küçük alıodum ama yemekte sadece salata ve yoğurtla doyuruodum karnımı tabağıma aldığım o şeyi yemeden geri koyuyodum. gözümü doyuruodum anlican sadece:) ama hamileliğimde canımın istediği herşeyi yemeye çalışıorum tabiki abartmadan. dediğin gibi 2yerine 1yemek gayet mantıklı.zaten ilk 5ayda alınan kiloların direkt bebekle alakası yok dio doktorum. o yüzden çok hızlı kilo alma ama kendini de kısma. canın ne isterse ye dio. allahtan benim doktorum kilo konusunda anlayışlı. ben zayıf hamile kaldığımdan mıdır nedir daha hiç kötü bişe demedi bana. okuyorum da ne doktorlar varmış:):bbo:
buarada sen kaç haftalıksın, kaç kilo aldın?
36+1 haftalığım 7 kilo aldım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
prensesim 2650 gr hihoyyyt
10+3 haftalık hamileyim ve anca 1 kilo falan aldım bulantım çoktu benim
,canımsın süpersin nelere dikkat ettın ya da ettın mı ?
aminnn canım inşallah pıt pıt etolur meleğine:Saruboceq: ama doktorlar sizin aldığınızkiloların bebekle çok alakası yok 30 kilo alan bi kadın 2500 gr bebek doğurabildiği gibi 8kilo alan bi kadın 3500gr bebek de doğurabilir diince insan ister istemez düşünüo acaba gereksizmi kilo alıorum dieeyvahedigeldismile e tabi biraz kadınlık dürtüleri de var işin içinde fiziğe önem verioruz yakaydirigubbakcemile3 ama tabi herşeyden önemlisi yavrularımız sağlıklı olsun. herşey onların iiliği için zaten:ecrin_bebek:
aynen benim arkaaşım 30 kg aldı haftasında doğurdu 2700 doğdu bebeği... hatta doktoru dalga geçmiş sade kendine yemişin diye sırnaşık şey benim yavyum maşallah ortalamada gidiyorben süt pekmez hurma kaşar vs bebeğe özel beslendim, tatlıdan falan çok kısmadım kendime de ondan aldım... 25 e kadar izinliyim doktordan ben kaydirigubbakcemile3
canım benim, süt-pekmez-hurma-kaşar neye yarıo? bendemi yesem:S
bu kilo alma olayı kişiden kişiye değişir o yüzden fazla kafaya takmamak lazım hamile olmasanız bile bu yediklerinizle kimisi kilo alır kimisinin metobolizması çok hızlı çalıştığı için yakar kilo almaz.bazılarında basenlerde birikir kilo, bazılarırda göbek bölgesinde, kimisinin üs bedeni daha geniş, kimisinin alt bedeni. herkesin farklı vücut yapıları var. bende hiç hamur işi kızartama, ekmek düşkünü bir insan değilim. hamileliğimded de fazla yemedim ama öncedende tatlıya düşkünlüğüm vardı ama kendimi firenlerdim. hamileliğimde fazla kısmadım canım çektiğinde yedim. ben durumumdan memnunum bebeğim sağlıklı olduğu sürece şikayet edemem.:)
kesinlikle katışıyorum canım. bünye meselesi tamamen bide troit çok etkiliyor bazı hamileleri. ama yinede dikkat etmekte yarar var ama abartmadan bende canım ne şsterse yiyorum. mesala gece canım patates çekti 3 kalktım kızartım yedim ama her zaman değil tabi ilk defa böyle bişey yaptım kendimi bebeğimi kasacağıma bırakayım biraz kilo olsun.
yaa bende 27 haftalığım 55 kilo ile basladım simdi 62.5 falanım.. drum acaip kızdı cok kilo almışım diye..gerci bebeğin boyu kilosu 2,5 hafta falan önden gidiyormus onada ayrıca kızdı hamuriçi kızartma tatlı pilav hepsini yasakladı.. zaten dediklerinin hiç birini yemiyordumki ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?