ya bu turkiyedeki doktorlar da herseye kiziyor anlamiyorum.ben yurt disindayim ve burdaki dr lar oyle fazla kiloya hic bisey demiyorlar.saglikli olduktan sonra kilo sorun degil burda yani.. hatta ben 170 boyum ve 90 60 90 olcum vardi ama su anda 28 haftalik hamileyim ve tam 18 kilo aldim,bacaklarim selulit oldu, dr normal dedi :1shok:umrumda da degil.yememde icmemde bir artma olmadi hamilelikte.ama ben ve bebisim saglikli olsunda gerisi umrumda degilll... yehhhuu.:dance:bayanssulusmile
arkadaşlar 5+3 hamileyim pko hastasıydım kullandığım ilaçlardan dolayı 6 kilo alarak hamile kaldım zaten bünyem kilo almaya çok müsait 74 kiloyla hamile kaldım umarım hamilelik döeminde de çok almam hiç bulantım yok ama iştahım da yok çok hatta normalde yediğimin yarısını yemeye başladım.meyve ve yoğurda aşırı düştüm bi kaç gündür inşallah bööle gider de almam çok
Hayırlı uğurlu olsun bebişin :ecrin_bebek: Sağlıcakla dünyaya getirirsin inşallah :Saruboceq:
Ben de kilo almaya çok müsaitim, 78 kilo ile hamile kaldım :kedi:
hayırlı olsun senin de ne kadarlık seninki kaç kilo aldın gerçi kilolu hamileler daha az alıyo galiba yani umarım ööledir :)
Teşekkür ederim.Ben daha 1 kilo aldım.Umarım senin dediğin gibi olur da çok kilo almam kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?