Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

kaç haftalık seninki ben daha almadım ama sanki göbeğim çıkmış gibi biraz tuvalet problemim de var ondanmı acaba

Canım ben 14. haftanın içindeyim.Benim de ilk haftalarda özellikle 7 ve 8.haftada karnımda şişlik vardı.Ama bu gaz oluyor.Daha sonra bu şişlik kendiliğinden geçti. Senin de geçer birkaç hafta sonra :lepi:

45le başlamıştım başta aşırı bulantı çıkarmayla 39a düştüm
Şimdi 47 oldum işte

Son düzenleme:
ben 24 haftayı yeni doldurdum
53 ile hamile kaldım
şuanda 62 kiloyum ama boyuma göre ben zayıftım onun için daha şimdi normal bi insan görüntüsüne eriştim :)

kızlar 49.5 ile başladım şu an 51.2
kilom çok iyi 15+2 için gayet normal ama selülitlerimde cok artış oldu ya
gecen sene ramazan ayında 47 ye kadar düşmüştüm sonra 53 e kadar cıkmıştım o zaman bile seülit yoktu neden acep

47 kilo ile gebe kaldım ikinci bebeğime şuan 60 kiloyum ve 39 haftalık gebeyim.
heran dogurabilirim yani normal olcak zaten cok heyecanlyım.
2. dogum daha heyecanlı olcak.. inşllah rahatca kolayca kavusurum yavruma.
bugün yatın olcak zaten sancımı bekliyorm...

Bende aldığın kiloları geri veriyorum sanırım,diyet yüzünden 27+2 deyim 7 almıştım 1ini verdim..toplamda 6 kilo..

ya nasıl oluyor.. 29 haftadayım banada drum dıyet verdi. diyeti uygulamama ve hergun drun tavsiyesi ile spor yapmama rağmen 10 günde 1 kilo daha alarak toplamda 8,5 tamamladım..bikac gune kontrolum var bakalım dr ne diyecek :)

ya nasıl oluyor.. 29 haftadayım banada drum dıyet verdi. diyeti uygulamama ve hergun drun tavsiyesi ile spor yapmama rağmen 10 günde 1 kilo daha alarak toplamda 8,5 tamamladım..bikac gune kontrolum var bakalım dr ne diyecek :)

Bende 27+4 deyim,yani 28. haftadayım..geçen haftadan beri yapıyorum diyeti bugün 8. gün ve 1 kilo verdim ama benimkisi şeker diyeti,yani hiç şeker ve şekerli bişe yok yok,porsiyonlar belli,meyveler belli yani elimde yazılı bi kağıt var harfiyen uyuyorum,ne bileyim bende anlamadım,belki sıvı ve bebek kilosunun etkisi yüzünden sen almışsındır..
Cuma günü kontrolüm var doktora soracağım bende,kilo verince sıkıntı olur mu diye..

bende 17+6. haftamdayım henuz kılo almadım ama ılerısını bılemıyorum :))) cok ıstahlı bır gebede deılım goren nasıl hamılesın sen deyıp duruyorlar ama yıne de ılerısını goremıyorum :))

34. Haftadayim 8 kilo aldim
Ebru salliya cok laf etmistim kadina bak cocugunu hic dusunmuyo 36 haftada 8 kilo almis ne bicim hamile diye... Eee buyuk konusmican iste :) ama memnunum simdi halimden arkadan hamile oldugum anlasilmiyo bile bebisin de kilosu haftasinda gidiyo cok sukur

ben 83.5la hamile kalmıştım sonrasında 2.5 kg verdim şuan tekrar eski kiloma geldim ama bi farkla 84.1kg olarak

çok kilo alanlardanım sanırım ya..16+6dayım 52 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum..aman Allahım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…