bende 23. haftamdayım 5 kilo aldım arkadaşlar ya: çok gibi geliyor bana doktorumda her gittiğimde kiloma bakmıyor bir şey söylemiyor hiç.bakalım artık bundan sonra çok alırsın diyorlar ne yapacağım hiç bilemiyorum.
sen kendini kimseyle kıyaslma bende 55 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 26 yaşındayım hayatımda hiç daha 60ı görmemiştim ama şimdi 62yim hamilelik bu içimizde bir can taşıyoruz boşver isterse 100kilo olayım hiç farketmez vallacanım 60 ile hamile kaldım boyum da 1.70 doktorum normal kilolu hamile kaldığımı 9-15 kilo arası alabileceği söylemişti en başta.ama sanki bana 5 kilo çok gibi geliyor şuan.gerçi şöyle söyleyeyim resmen sadece göbeğime aldım kollarım bacaklarım kalçalarım aynı arkadan bakılınca hamile olduğun bile belli değil diyor çevremdekiler.ama burada okuyunca sadece 2-3 kilo alanlar olmuş bu haftalarda onun için gözüm korktu açıkçası :uhm:
sen kendini kimseyle kıyaslma bende 55 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 26 yaşındayım hayatımda hiç daha 60ı görmemiştim ama şimdi 62yim hamilelik bu içimizde bir can taşıyoruz boşver isterse 100kilo olayım hiç farketmez valla
canım benimki kız inşallah hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırızhaklısın canım valla.bebişler için herşeye değer sağol içimi rahatlattın ya.artık doğumdan sonra döneriz eski formumuza.buarada senin bebişin kız mı erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?