Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

kızlar kiloya çok takılmayın.ben toplam 16kilo almıştım,kırkım çıkınca tartıldım sadece 4kilo fazlam kalmıştı.ama asıl kilo doğumdan sonra alınıyor.oğlum beş buçuk aylık oldu,o 4 kilo fazlalık 7oldu.ilk aylarda neredeyse gününüzün yarısı oturur vaziyette emzirmekle geçiyor,çoğunlukla evde oluyorsunuz birde emzirdikçe acıkıyor insan.e birde yaramaz bir bebişse benimki gibi,yardımcınız da yoksa adam akıllı yemek yapma fırsatınız olmuyor.hep ayakta alelacele birşeyler yiyorsunuz sonra bi bakıyorsunuz kilo almışsınız.sağlıklı besleneyim diye aldığım sebzeler pişirme fırsatı bulamadığımdan çürüyüp çöpe giderken bisküvi meyve suyuyla geçirdiğim çoook öğünüm oldu.içinizi kararttım dimisempatiksalakcinni

slm kizlar bende 11+4. haftadayim.62 kilo ila basladim 60 kiloya düstüm simdi ise 60,5 kilo olmusum.Ama bu aralar biraz istahim acildi umarim daha cok acilmaz yoksa doguma daha cok var.
Kizlar ,benim gibi ilk aylarda olup göbegi belli olan var mi?Benim göbek bayagi toparlandi.

nurdannurdan ,sagol canim cevabin icin.Masallah senin dogum yaklasmis.Allah kolaylikla kurtarsin.

Benim ilk dogumdan kalan az bir göbegim vardi,daha dogrusu yumsak bir göbegim vardi.Ama simdi sert ve ortaya toparlandi.Ilk hamlileligimde 4.-5. ay gibi belli olmustu.Neyse artik yapacak birsey yok,elimde olan birsey degil.

bende 23. haftamdayım 5 kilo aldım arkadaşlar ya: çok gibi geliyor bana doktorumda her gittiğimde kiloma bakmıyor bir şey söylemiyor hiç.bakalım artık bundan sonra çok alırsın diyorlar ne yapacağım hiç bilemiyorum.

canım 60 ile hamile kaldım boyum da 1.70 doktorum normal kilolu hamile kaldığımı 9-15 kilo arası alabileceği söylemişti en başta.ama sanki bana 5 kilo çok gibi geliyor şuan.gerçi şöyle söyleyeyim resmen sadece göbeğime aldım kollarım bacaklarım kalçalarım aynı arkadan bakılınca hamile olduğun bile belli değil diyor çevremdekiler.ama burada okuyunca sadece 2-3 kilo alanlar olmuş bu haftalarda onun için gözüm korktu açıkçası :uhm:

sen kendini kimseyle kıyaslma bende 55 kilo ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum 26 yaşındayım hayatımda hiç daha 60ı görmemiştim ama şimdi 62yim hamilelik bu içimizde bir can taşıyoruz boşver isterse 100kilo olayım hiç farketmez valla

haklısın canım valla.bebişler için herşeye değer sağol içimi rahatlattın ya.artık doğumdan sonra döneriz eski formumuza.buarada senin bebişin kız mı erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…