Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ilk kızımda 54 le kalmıştım, 14 kilo aldım. şimdi 11 haftalık hamileyim. yine 54 kiloyum. bakalım bunda nekadar alıcam. boyum 1.68. doktor düşük kilolusun 14- 15 e kadar alabilirsin dedi. ama hiç iştahım yok bunda

kızlar bende basta hıc almadım sonra az az alıyorum derken son 1 ayda hızlı almaya basladım ben 27 yasındayım ılk bebegım 55kılo ıle hamıle kaldım suan 62 kılo oldum.ben 65 ıle dogururum dıyodum ama artık pek olabılıcek gıbı gorunmuyo.bebegım kız artık kalcalarımda genıslemeye basladı.bebegım 1800gr cıvarı suan bakalım.hersey yolunda sımdılık saglıklı olduktan sonra fazla kılo alsamda önemli diil.veririz ne olcak bebeklerımıze deger...

ay ne güzel valla sizlere imrendim ben daha 9 haftalığım 2 kilo aldımm gerçi yatak istiratindeyim belki ondandır ama olsun napalım bebek iyi olsunda...

15. haftaya girmek üzereyim. 54.5 ile hamile kaldım şimdi 55. bi ara 60 a kadar çıkmıştım aslında ama bulantılarla verdim hepsini.kaydirigubbakcemile2

33+4 haftalık hamileyim. 55 kiloyla hamile kaldım şu an toplamda 12 kilo aldım. bundan sonrası ne olur bilmem:)

10+5 günlük hamileyim.1,5 kilo verdim.çok aşırı bulantım yok ama iştahım çok kapalı,zorla yemek yiyorum,mecbur olduğum için kısaca.amaan,nasıl olsa 2 ay sonra almaya başlarım yavaş yavaş..(normalde zaten zayıf bi insanım)

35.haftamdayım 9 kg.aldım. Bakalım kaçla bitecek bu iş meraktan çatlıyorum. Son haftalarda daha da hızlanırmış eyvahedigeldismile

31+2 deyiz bugün,6 kilo ile devam..

ayy ne iyiymiş öle o. keşke bende az alsam. şuan fena deilim gerçi 16 haftalık oldum 1 kilo aldım ama 30lu haftalarda öle 6-7 kilo almış olmayı çook isterdim. inşallahh çok almiim allahım:Saruboceq:

Yok öle deme,ben gebelikte beslenme diyeti uyguluyorum,gebelik şekerim var,ondan kilom bu kadar az,bebeğimde aksine giderek daha çok kilo alıyo..
Yani hastalık olmasında boşver kiloyu

ilk gebeliğimde vardı bende şeker. tedaviye cevap vermedi bünyem ve 50 kilo hamile kalıp 103 kilo doğuma gittim. ondan şimdi çok korkuyorum. çünkü doğumdan sonra 1.5 yıl zayıflamak için çaba ile geçti o dönemlerde. şimdi 54 ile hamile kaldım ve 55kiloyum. tek korkum yine balon gibi şişmek:a015:

Sen zaten tecrübeliymişsin,yediklerine dikkat edersen inşallah bişe olmas..ınşallah sıkıntısız bi dönem atlatırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…