Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

31+2 günlüğüm bugün itibari ile 5.5 kilo almışım. ama bundan sonra hızla alıcam gibi geliyo. canım hep abur cubur şeyler çekiyor. ilk aylarda aşermedim şimdimi eriyorum acaba?

Ooooo kızlar çok iyisiniz yaaa ben 31+1 im ve 12 kilo aldım.Norsis bendede gebelik şekeri çıktı bende diyet yapıyorum geçen ay farkına vardık ve diyet verdi doktor diyetle beraber geçen ay 1,300 gr aldım ama ondan önceki ay 1 ayda toplam 4,5 kilo aldım farkında değildim zaten testlerdede şeker çıkınca diyet verdi kilo alışım azaldı.Umarım böyle devam eder.En kötü ihtimalle 16 kg. la hamileliği tamamlasam bile ben razıyım.

Nazo ben diyete başladığımda 8 kilo almıştım, 2 kilosunu verdim,sonra alma ve verme işi durdu bakalım bundan sonraki dönemde ne olcak..Canım herşey yemek istiyo ama frenliyorum,bebeğim için..Bugün kontrol vardı doktor yine bebek fazla beslenmiş diyo,ee ben daha ne yapayım bilemiyom kii..

21 haftalık hamileyim ve 4 kilo aldım bende 46yla hamile kalmıştım 50yi gördüm sonunda benim için ideal sanırım...

Az kilo alan arrkadaşlara hayran oldum nasıl başardınız?
Ben 6.haftamdayım daha şimdiden kilo aldım

selam hanımlar,

bende 13 haftalık hamıleyım.zaten kılolu olarak başladım.78kg ile hamileydim.şimdilik almadım.iştahım yerımde.ama hep kendımı kontrol edıyorum.canım ıstedıgı herşeyden az az yıyorum.Bulantım felan da hıc olmadı.
bende bebe yağı kullanıyordum.bır kac gundur tavsıye uzerıne beyaz vazelın surmeye başladım.

Bebeklerımızı sağlıkla kucağımıza alırız ınsallahh

22 haftalık hamileyim 8 kilo aldım 62 başladım 70 oldum çokta şişiyorum elim ayağım üfff napsam birdahaki ay şeker yüklemesi olcak kesin çıkar bende

34 haftalık hamileyim 11 kilo aldım. fazla bulantım olmadığı için baştan kiloları fazla fazla aldım. sonra düzenli beslenmeyle anca dengeledim. hatta kilo da verdim. yoksa ben bu iştahla 20 kilo alırdım heraldekaydirigubbakcemile2

28. haftadayım
1 kilo aldım..
56 ile hamile kaldım, 57 yim şuan.. boyum da 1.60
bebeğim de usg de 1 hafta önde..
maşaallah...

tabi şu da var, 15. haftaya kadar 52 kiloya düşmüştüm bulantılardan...

Son düzenleme:
merhaba öncelikle şunu söyliyeyim tabiki kiloların önemi yok bebğimizin sağlığı daha önemli ama insan yinede takılabiliyor kilolara:CüvCüv:ben 20.haftadayım 4kg aldım,62 ile hamile kaldım..sizce nasıl gidiyorum bu bile çok geliyor bana,zaten kg vardızemuszemus

Bu iş tamamen bünye ile alakalı ve iştahla..Kilolar ne kadar takmıyorum denilse de takılıyo,ama önemli olan düzenli beslenmek ve iki canlıyız diye çok yememek..bana hep 6. ayından sonra çok kilo alınıyo dediler ama alamadım :) şeker çıktı diyetteyim çünkü diyet olmasaydıı ben uçmuştum çoktan..

5 haftalık hamileyim ve 52 kiloyum :CüvCüv:
Vücudum müsait kilo almaya. boyum 1.58 fazla kilo almak istemiyorum ama bakalım kaç olacağım =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…