Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

kızlar ya nasıl dengeli besleniyorsunuz ne yiyorsunuzda almıyorsunuz yazın lütfen

valla benım dr normal oldugumu soledı 20 7 kg 14 haftada flan 1 kg alan arkadaslara saıyorum bız normalsek onlar ne :)

bende az alanlardanım. 15 hafta 1-1.5 kilo falan. Ama hiç de dengeli beslendiğim sölenemez. Öle canım ne isterse yiyorum.

15 haftadan sonra hızlı bi şekilde almazsan sorun yok arkadaşım..bende ilk 14 haftahiç almamıştım sonra bi anda 2-3 devam etti,tabi herkesin bünyesi farklı ..

ben de 23. haftadayım 3 kilo aldım şimdilik.ama yavaş yavaş acıkmalarım artıyor. bu durumda salatalık ,meyve falan yiyorum. hamurişi yemiyorum.kızartma yok. akşamları ekmek yemiyorum.süt yoğurt fazlasıyla yiyorum.

ya olur mu öle yiyin ne istiyorsanız. Hayatımızda özgürce yemek yiyebileceğimiz tek dönem. Ben yiyiyorum henüz 2 kilo falan aldım ama bu gidişle duba olurum gibi sankii:)

kizlar..ben 65 ile hamile kaldim..79 ile dogurdum,dogumdan sonra cuuuuuup 10 kilo gitti,ardindan emzireyim derken 2 ayda cuuuuuuuuuuuuuuuuup 9 kilo geri aldim :))
(aslinda denenlere uydum az yedim cok su ictim ama..hani derler ya "su bile yariyor"hah iste bana su bile yaradi !!) <----kendim dahi inanmiyorum :)))

Not.: hamileyken sakin bogazinizdan kismayin..bi arkadas demis yukarlarda biyerde..en rahat istedigimizi yiyebilecegimiz dönem diye..vallahide billahide öyle :)

eyvah eyvah diyorum.ben 23 haftalık hamileyim 10 kilo aldım.aranızda en vahimi benim galiba.çok yemiyorum ama çok hareketsizim.ne yesem kilo oluyor.meyve yiyorum baya.bide eşim geç gliyor saat 9 gibi.o saatten sonra yiyince kilo oldu.kendimi kötü hissediyorum ama napim.63 ile hamile kaldım.72-73 kiloyum şu an.(

Keşke senin dediğin gibi herşeyi yiyebilseydim.. :gitme: bende hep doğurayım şunu yicem bunu yicem diyorum ama emzirme dönemindede kilo alımı çok daha çabuk oluyomuş sanırım :)

Keşke senin dediğin gibi herşeyi yiyebilseydim.. :gitme: bende hep doğurayım şunu yicem bunu yicem diyorum ama emzirme dönemindede kilo alımı çok daha çabuk oluyomuş sanırım :)

Canim valla bünyeden bünyeye degisiyor sanirim..tanidigim bazi kisiler ezirirken o kadar yemelerine ragmen zayifliyorlar,yediklerini yakiyorlar anlican..ama bazilarida yaaani benim gibi olanlar..emzirdikce kilo aliyor..bünye meselesi..

insan kendini bu döneme hazirlamali bence..diyelimki 6 ay emzireceksin..kilo aliyorum yok bedenim cirkinlesiyor yok bilmem nerem sarkiyor dememeli..6 ay emzireceksen zayiflamayi düsünmiceksin kendini ona hazirlicaksin 6 ay sonra zayiflicam ben diceksin her aynaya baktiginda :))

ben ööle yapiyorum.. :)

ışte bende öle yapcam inşallah,şimdi yiyemediğim herşeyi o zamana saklıyorum,dondurma,pastalar börekler,tatlılarr kızartmalar ve daha bi çok şey

bende canım istediği zaman hiç tutmuyorum kendimi iştehsızdım normalde ama yemek yemek zevkli işmiş meğer :))))) ama bi doğurayım bolll bolll turşu yicem şuan yiyince şişiyorum

19.haftamdayım 52 kilo ile hamile kalmıştım şuan 56 kiloyum..son günlerde bulantılardan kiloyu bir alıyorum bir veriyorum..

ben 20 haftalık hamileyim 43,5 başladım şimdi 49 oldumçok aldım galibaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…