Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

slm bende 22. haftamdayim 11 kilo aldim 53 kiloda hamile kaldim simdi 64 kiloyum. bu kadar kilo alamamim nedeni galiba tiroitim olmasi hormonlarim yavas calistigi icin hizli bi sekilde kilo aliyorum. dogumdan sonra veririm insaallah

Hazal mrb cnm
Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende hamileyim ve hipotiroit hastasıyım.
Bugüne değin tsh değerlerin nasıldı?
Sen ilaç ne kullanıyorsun,günlük ne kadar alıyorsun?

kızlar ben 23 haftalık hamileyim 5 kilo aldım canım çok sıkılıyo fazla aldım galiba ama iştahım çok açıldı midem devamlı kazınıyo napcam bilmiyorum ekmeği felan kestim nasıl frenlicem kendimi

ben 12 kilo aldım 25 haftalık hamileyim 5 kilo almışda çok aldım diyo dalga mı geçiyon bacım sen benle

26+3 gunluk hamıleyım henuz hıc kılo almadım gebelık sekerım var tatlı yıyemıyorum ve mıydem de yara var her seyı yıyemıyorum gercı zaten kıloluyum almanın gerıhıde yok 3 cu bebehım bu :) 1,cıde 12 2,cıde 10 kg almıstım bebegın gelısımı haftasıyla uyumlu gıdıyo bı sorun yok

53le hamile kaldım. 20+2deyim. 4 kilo aldım. Çok fazla su içiyorum. Şimdiden ellerimde ve ayaklarımda hafif şişmeler başladı. Vücudum su tutuyomuş.

oy maşşallah bebeklerinize bende 10+3 haftalığım ama 3 kilo aldım biraz hızlı gidiyorum galiba ...

mrb canim sagol tum bebek bekleyenler saglikla alirlar kucaklarina insaallah :Saruboceq: canim benim tiroit hormonlarim yavas calisiyo levaxsin kulaniyorum her ay kan veriyorum doktorum kontrol ediyo hormonlarda duzelem varmi die. once gunde 1 tablet aliyodum simdi 1 bucuk tablet aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…