26 yaşındayım kızlar 84 kilo ile hamile kaldım.şuanda 21 haftalık hamileyim ve 5 kilo verdim.evt verdim henüz hala kilo almadım.bebeğim çok iyi maşallah.10 gün önde ilerliyo kilosu boyu iyi dedi doktorum.ama artık ayda 1 kilo al dedi. canım tatlı istediğinde genelde dondurma yiyorum aşırı bir iştahım yok.. ama hamile kalmadan çnce aşırı iştahım vardı durmadan yiyordum.şimdi tam tersi işte böyle inş. 4 ayda fazla kilo almam...
Özebus canım herşey yolunda gidiyorsa bence canını hiç sıkma...Çevrendekilerin söylediklerine de hiç kulak asma. Herkes bilip bilmeden birşeyler söyler. Doktorun ne diyorsa ona yoğunlaş ki zaten herşeyin normal olduğunu da söylemiş.
Ben 50 kg ile hamile kalmıştım. İlk üç ay bulantı ve kusmadan dolayı 3 kilo vermiştim. Şimdi 23+5 haftalığım. Verdiğim 3 kiloyu yeni aldım ve şimdi yine 50 kg yum. ... Başlarda bana da sen nasıl hamilesin, hiç karnın yok diyorlardı... Ama şu son haftalarda iyice belirginleşti. Kimsenin dediklerine de artık kulak asmıyorum.... Zaten sen istemesen de karnın son aylarda büyüyecek canım... Ama büyük ama küçük...Başkalarının hamilelikleriyle karşılaştırmamak lazım...
bende 28 haftamdayım. 7.5 kg aldım. ÖZEBUS ilk zamanlar benimde kimse hamile olduğuma inanmıordu. hatta ben öğretmenim uzun süre öğrencilerim hiç bişi anlamadı. göbüşüm çıkmaya başlayıncada hocam kilo mu alıosunuz dediler. ama ben 4 aylık hamileydimson bir aydır göbüş atağa geçti. şimdi 2 km öteden hamile olduğum belli oluo :) yani sıkma canını bana senin iç karnın geniş diolardı. muhtemelen seninde öledir cnm. şuanın tadını çıkar sonra kocaman bi göbüşün oluo ve yatakta dönemiosun bile
22+5 haftalıgım... 500 gr anca aldım... hamıle oldugumu ogrenen kısılerın saskın tepkılerı artık benı uzmeye basladı... göbegımde cok yok... 3 aylık gıbıyım... bebegımın saglıgı yerınde cok sukur... tum testlerı temız cıktı ama cevremın tepkısı benı uzmeye basladı... kılo almamak ıcın bırsey yapmıyorum,cok ıstahlı bır hamıle degılım,ısteksızım... ama cok uzuluyorum... saglık ocagındakı doktorda sımdıye 5 kılo alman gerekırdı ıyı deıl deyınce moralım bozuldu ama hamılelıgımde de bı sıkıntım yok şükürler olsun... anormal hamılelık gecırıyormusum gıbı degısık sorular sormaya basladı ıyıce cnm sıkıldı... doktora özele gıdıyorum ve fazla kılo almamamın normal oldugunu bebegım benden beslendıgı ıcın sıkıntı olmadıgını söledı,söylenenlere de kulak asma dedı ama daha dunde aynı tepkıyı alınca ne bıleyım cnm sıkıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?