Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

23+1 deyim 6 kilo aldım doktorum çok kızdı hızlı kilo alıyosun yavaş dedi zayıf hamile kalmıştım ondan sanırım...

ilk aylarda genel olarak verılıyor ya da hıc alınmıyor veren arkadaslar endıselenmesın ozellıklı 5.aydan sonra kendılerı de ınanamaycak sekılde kıloları alıyorlar zaten mantık olarak da ılk 3 ay alınması bıraz sımarılık olur cunku bebek daha gram bıle olmuyor vucut kendını yenı yenı hazırlıyor

35+3 haftalık hamileyim 11 kiloya yaklaştım :) doktorum gayet iyi gittiğimi söylüyor.son haftalarda bazıları hiç kilo almazmış bakalım ben alacakmıyım. alsam da çok dert etmem sanırım zaten ideal olan toplam 13 kiloymuş doktorum öyle dedi. bu arada bebeşim de 35. haftanın sonunda 2750 gr olmuştu MAŞALLAH :)

bende 27. haftadayım 8 kilo aldım son üç haftada 2 kilo aldım :) ama hala gayet iyisin diyorlar bilemiyorum göbek kocaman kollar ve bacaklar zayıf komik biraz :) bebişimde en son 4 gün önce gittiğimde 35 cm 900 grdı

24+3 haftalığız
Başlangıç kilom76.4
24 haftalık kilom 79.9
3.5 kilo aldım.
Başlarda birşey yiyip içemediğimden kilo vermiştim.Sonra bulantılar geçtikçe başlangıç kiloma geldim ve şimdide üzerine almaya başladım.
Elim yüzüm bacaklarım falan aynı.Büyüyen tek yerim karnım gibi...
Ama iştahım çok açık hızla almaya devem edecekmişim gibi.
Firenleyemiyorum:)
Miniğim 4 gün önce 820 grdı.

ya nasıl o kadar az kilo aldınız...ben hamilelikten önce 59 dum şuan 71 oldum..28 haftayı bitirdim..12 kilo almışım..deli gibi iştahlıyım..frenlememe rağmen böyle...tatlıya dayanamıyorum..sizin canınız hiç mi istemiyo ya..nasıl karşı koyuyorsunuz?

22+5 haftalıgım... 500 gr anca aldım... hamıle oldugumu ogrenen kısılerın saskın tepkılerı artık benı uzmeye basladı... göbegımde cok yok... 3 aylık gıbıyım... bebegımın saglıgı yerınde cok sukur... tum testlerı temız cıktı ama cevremın tepkısı benı uzmeye basladı... kılo almamak ıcın bırsey yapmıyorum,cok ıstahlı bır hamıle degılım,ısteksızım... ama cok uzuluyorum... saglık ocagındakı doktorda sımdıye 5 kılo alman gerekırdı ıyı deıl deyınce moralım bozuldu ama hamılelıgımde de bı sıkıntım yok şükürler olsun... anormal hamılelık gecırıyormusum gıbı degısık sorular sormaya basladı ıyıce cnm sıkıldı... doktora özele gıdıyorum ve fazla kılo almamamın normal oldugunu bebegım benden beslendıgı ıcın sıkıntı olmadıgını söledı,söylenenlere de kulak asma dedı ama daha dunde aynı tepkıyı alınca ne bıleyım cnm sıkıldı...

26 yaşındayım kızlar 84 kilo ile hamile kaldım.şuanda 21 haftalık hamileyim ve 5 kilo verdim.evt verdim henüz hala kilo almadım.bebeğim çok iyi maşallah.10 gün önde ilerliyo kilosu boyu iyi dedi doktorum.ama artık ayda 1 kilo al dedi. canım tatlı istediğinde genelde dondurma yiyorum aşırı bir iştahım yok.. ama hamile kalmadan çnce aşırı iştahım vardı durmadan yiyordum.şimdi tam tersi işte böyle inş. 4 ayda fazla kilo almam...

Özebus canım herşey yolunda gidiyorsa bence canını hiç sıkma...Çevrendekilerin söylediklerine de hiç kulak asma. Herkes bilip bilmeden birşeyler söyler. Doktorun ne diyorsa ona yoğunlaş ki zaten herşeyin normal olduğunu da söylemiş.
Ben 50 kg ile hamile kalmıştım. İlk üç ay bulantı ve kusmadan dolayı 3 kilo vermiştim. Şimdi 23+5 haftalığım. Verdiğim 3 kiloyu yeni aldım ve şimdi yine 50 kg yum. ... Başlarda bana da sen nasıl hamilesin, hiç karnın yok diyorlardı... Ama şu son haftalarda iyice belirginleşti. Kimsenin dediklerine de artık kulak asmıyorum.... Zaten sen istemesen de karnın son aylarda büyüyecek canım... Ama büyük ama küçük...Başkalarının hamilelikleriyle karşılaştırmamak lazım...

Öncelikle şunu söliyim arkadaşım,inan son 2 ay acayip kilo alıyosun bünye meselesidir belki ama,bende gebelik şekeri var ve diyet uygulamak zorundayım,diyetime rağmen kendimi tutamıyo bişiler yiyorum 35. haftam bugün bitiyo,32. haftaya kadar 6 kiloyla devam ediyordum ama 3 haftada 3 kilo aldım,2 kilo aldım,iştahım bir açıldı bir açıldı,kendimi tutamıyorum..

canım cok tesekkur ederım... bır ara artık doktorumun dedıgı bıle ınandırıcı gelmemeye baslamıstı... ya gercekte saglıklı deılse bebegım, yanılıyorsa, ıyı doktor deılse..vs gıbı :) karnım hıc yok deıl tabı kı ama 6 aylık bır karın gıbı de olmadıgından cevrenın saskınlıgı bıraz düşündürücü oluyor... son aylarda buyuyecek buyusun yeter kı saglıklı olsun kılo hıc umrumda deıl ınan... dedıgın gıbı herkesın hamılelıgı farklıdır,bunye meselesı...

bende 28 haftamdayım. 7.5 kg aldım. ÖZEBUS ilk zamanlar benimde kimse hamile olduğuma inanmıordu. hatta ben öğretmenim uzun süre öğrencilerim hiç bişi anlamadı. göbüşüm çıkmaya başlayıncada hocam kilo mu alıosunuz dediler. ama ben 4 aylık hamileydim son bir aydır göbüş atağa geçti. şimdi 2 km öteden hamile olduğum belli oluo :) yani sıkma canını bana senin iç karnın geniş diolardı. muhtemelen seninde öledir cnm. şuanın tadını çıkar sonra kocaman bi göbüşün oluo ve yatakta dönemiosun bile

annemde iç karnın geniş demek ki takma etrafı dıyor... tesekkur ederım sızlere ıcım rahatladı,benım gıbı olanlardan duymak daha da rahatlattı ıcımı... Bende vekil ogretmenlık yaptım,arkadaslar okulda anlamadılar taa ki nöbet tutmamam ıcın doktorumun verdıgı raporu verene kadar... :))

drun haklı kimseye kulak asma.. hamilelikte cok kılo almak illa olması gereken birsey değil hatta cok kılo almak bence doğruda değil.. bende 22 haftalık olana kadar 2 kılo falan almıştım üstelik çok iştahlıydım tatlıyı cok tuketmeme rağmen hamurişi kızartma yemiyordum ve çevremdeki pek çok kişi bunun yeterli olmadığını söylüyordu ki dr kilomun ve bebeğin durumunun gayet iyi olduğunu söylemesine rağmen..özellikle eşimin annesi 2 kişilik beslenmem gerektiği konusunda benıde eşimide resmen şişirdi.. ve biz eşimle tartışmaya başladık az yiyorsun yetersız yiyorsun diye..neyse ben dırdırlardan bıkıp birzda etrafın bosver bolbolye bişey olmaz gazına gelince 3 haftada 5 kiloya yakın aldım.. kontrolde drun kıloma verdiği tepkiyi anlatamam.. benim kılomdan baska bebekte 3-4 hafta öndeydi kıloda.. bana ve eşime oole bi kızdıkı sonunda eşim daha önceki beslenme şeklimin doğru olduğuna karar verdi..şimdi 36 haftalığm ve toplamda 10 kilo aldım.. oğlumda çok sağlıklı maşallah kilosuda 35 haftada kılosu 2600 dü..oyuzden drun ne dıyosa odur etrafta isteyen istediğini söylesin...bebeğin sağlığı senın aldığın kıloyla değil nekadar sağlıklı beslendiğinle ilgili bence..

merhaba arkadaşlar..

inanilmasi güç ama 20 kilo aldim ben..

henüz 25 haftalik olmama rağmen hemde...

ne oldu bana böyle bilmiyorum...

alt üst oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…