Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

merhaba arkadaşlar..

inanilmasi güç ama 20 kilo aldim ben..

henüz 25 haftalik olmama rağmen hemde...

ne oldu bana böyle bilmiyorum...

alt üst oldum...

canım hemen endişelinip kendini sıkmaopuyorumnanaktan bende ilk gebeliğimde 26 kilo almıştım doktorlar ve çevremdeki herkes şaşırıyordu durumuma çünkü boyum 148cmdi bildiğin kocaman top gibi olmuştumkafamçokkarıştı ama doğumdan sonra 17kiloyu 6ay içinde verdim sonra kilo veremedim doktora danıştım olması gereken kilon bu olduğu için kilo vermen zorlaşır dedi ve kalan 9kilomla tekrar hamile kaldım ve şuana dek hiç kilo almadım her hamilelik kendine özgü bir şekilde ilerliyor ilk hamileliğimde ve normal hayatımda ne kadar yiyorsam öyle yiyorum ama kilo almıyorum
buarada emzirme döneminde aldığın kiloların çoğu kendiliğinden gidiyor lütfen kafana takmaopuyorumnanaktan

son ayımdayım şafak 13 16 kiloyla gidiyoz bakalım çok değilmiş canım demeyin 94 e vurdu ibrekaydirigubbakcemile3

çok yakın bir arkadaşım hamileliğinde sadece 6 kilo aldı ve hamile olduğunu kimse anlamıyordu çünkü hiç göbeği yoktu 6.aydan sonra iyice belirginleşti ve doğumda 3500gram ağırlığında sağlıklı bir bebeği oldu
her hamilelik kendine özgü ilk hamileliğimde 26 kilo almıştım şuan ikinci bebeğime 13haftalık hamileyim şuana kadar hiç kilo almadım üstelik aynı şeyleri aynı miktarda yiyorum
:CüvCüv:

evet bır ara o kadar cok tepkıler oldu kı esımde bana yuklenmeye baslamıstı az yıyorsun,bebegımızde zayıf kalacak zorla kendını..vs dıye.Yemegımı yıyordum sonra yanımdakıler bak bı tabakta bebegın ıcın yemelısın deyıp, ıyıce severek yedıgım yemekten de sogutuyorlardı... Ama bugun burada okuduklarım ıcımı rahatlattı saolun kızlar... Bebegım ıyı ya sonucta 1 haftada önde gıdıyor baska bırsey ıstemıyorum...

çok teşekkür ederim..doktorum diyetisyene başlamam gerektiğini çünkü asıl kiloyu bundan sonra alacağımı söyledi..
randevu aldim..haftaya başliyorum kismetse :)

bugünkü muayenemde doktorum bana kızdı ama anlam veremedim.61 kilo ile hamile kaldım 27. haftamdayım 69 olmusum ki 6 ayda 8 kilo bana normal geliyor sizce nasıl arkadaslar...pilav makarna hamurişi yemiceksin dedi ...normal doğum istediğim için ve doğumdan sonraki kilolarımı çabuk vermem için beni düşünüyor ama ne bileyım 8 kilo normal geldi bana sizce

Bu doktorların neye ne zaman kızacakları belli olmuyo yaw..bende 36. haftamı yarıladım10 kilo aldım toplamda,banada kızıyo kendimi balina gibi hissediyorum ama iştah konusunda da durduramıyomki :)

Ben de 62 ıle hamıle kaldım su an 70im ama benım doktorum kıloma bırsey demedi hem ben24. haftama yarın gırıyorum.Allah allah benımkı de ılgılenmıyormu acaba,normal ıstedıgımı de bılıor akannehir

ilk hamileliğimde 57 kiloydum, 9 ay içinde 18 kilo almıştım,şuan 7 haftalık hamileyim 65 kiloydum 1 kilo aldım.

ben 11+4 günlük hamileyim, kilo aldım sayılmaz, yaklaşık 1 belki... hafif göbeğim vardı zaten ama göbeğim biraz erkenden çıktı, gören şimdiden anlıyo hamile olduğumu.... resmen su içsem şişiyorum,ikiz mi diyen bile çıktı, doktora daha geçen hafta gittim ikiz falan değil.
sizin göbüşler ne alemde ne zaman büyümeye başladı?

11 haftalıkken belli olması normal canım. bünye meselesi birde. ben şuan 29+3 deyim 8-9 kilo aldım.

maşallah valla siz hiç kilo almamışsınız ben 13 hafta 4 gnlük hamileyim toplam 3 kilo aldım
ama yinede henüz hamile oldugum belli değil

benim de durumum aynı, 11+2 ama göbeğim çıktı şimdiden. kilo almadım pek ama galiba hamilelikten önce de göbeğim olduğu için erken çıktı bizimkiler. neyse sağlık olsun gerisi çok da önemli değil :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…