merhaba arkadaşlar..
inanilmasi güç ama 20 kilo aldim ben..
henüz 25 haftalik olmama rağmen hemde...
ne oldu bana böyle bilmiyorum...
alt üst oldum...
drun haklı kimseye kulak asma.. hamilelikte cok kılo almak illa olması gereken birsey değil hatta cok kılo almak bence doğruda değil.. bende 22 haftalık olana kadar 2 kılo falan almıştım üstelik çok iştahlıydım tatlıyı cok tuketmeme rağmen hamurişi kızartma yemiyordum ve çevremdeki pek çok kişi bunun yeterli olmadığını söylüyordu ki dr kilomun ve bebeğin durumunun gayet iyi olduğunu söylemesine rağmen..özellikle eşimin annesi 2 kişilik beslenmem gerektiği konusunda benıde eşimide resmen şişirdi.. ve biz eşimle tartışmaya başladık az yiyorsun yetersız yiyorsun diye..neyse ben dırdırlardan bıkıp birzda etrafın bosver bolbolye bişey olmaz gazına gelince 3 haftada 5 kiloya yakın aldım.. kontrolde drun kıloma verdiği tepkiyi anlatamam.. benim kılomdan baska bebekte 3-4 hafta öndeydi kıloda.. bana ve eşime oole bi kızdıkı sonunda eşim daha önceki beslenme şeklimin doğru olduğuna karar verdi..şimdi 36 haftalığm ve toplamda 10 kilo aldım.. oğlumda çok sağlıklı maşallah kilosuda 35 haftada kılosu 2600 dü..oyuzden drun ne dıyosa odur etrafta isteyen istediğini söylesin...bebeğin sağlığı senın aldığın kıloyla değil nekadar sağlıklı beslendiğinle ilgili bence..
canım hemen endişelinip kendini sıkmaopuyorumnanaktan bende ilk gebeliğimde 26 kilo almıştım doktorlar ve çevremdeki herkes şaşırıyordu durumuma çünkü boyum 148cmdi bildiğin kocaman top gibi olmuştumkafamçokkarıştı ama doğumdan sonra 17kiloyu 6ay içinde verdim sonra kilo veremedim doktora danıştım olması gereken kilon bu olduğu için kilo vermen zorlaşır dedi ve kalan 9kilomla tekrar hamile kaldım ve şuana dek hiç kilo almadım her hamilelik kendine özgü bir şekilde ilerliyor ilk hamileliğimde ve normal hayatımda ne kadar yiyorsam öyle yiyorum ama kilo almıyorum
buarada emzirme döneminde aldığın kiloların çoğu kendiliğinden gidiyor lütfen kafana takmaopuyorumnanaktan
bugünkü muayenemde doktorum bana kızdı ama anlam veremedim.61 kilo ile hamile kaldım 27. haftamdayım 69 olmusum ki 6 ayda 8 kilo bana normal geliyor sizce nasıl arkadaslar...pilav makarna hamurişi yemiceksin dedi ...normal doğum istediğim için ve doğumdan sonraki kilolarımı çabuk vermem için beni düşünüyor ama ne bileyım 8 kilo normal geldi bana sizce
ben 11+4 günlük hamileyim, kilo aldım sayılmaz, yaklaşık 1 belki... hafif göbeğim vardı zaten ama göbeğim biraz erkenden çıktı, gören şimdiden anlıyo hamile olduğumu.... resmen su içsem şişiyorum,ikiz mi diyen bile çıktı, doktora daha geçen hafta gittim ikiz falan değil.
sizin göbüşler ne alemde ne zaman büyümeye başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?