Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

41 haftamdayim sadece 6 kilo aldim
istahim cok iyi bebegimde iri bir bebek doktorum 4 kilo olmasa bile 3800 kesin dogar dedi
bende anlamiyorum neden kilo almadigimi ama hosumada gitmiyor degil bu durum
dogumdan sonra heralde kilo problemim olmayacak :)

14+2 52 kiloyum ve almadım göbiş deseniz sadece ben anlıom var olduğunu dışardan belli olmuo bile :))

18. haftadayım 68 kilo ile hamile kaldım boyum 1.68
şu an 63-64 arası gidip geliyorum
göbek yok ama bebeğin gelişimi gayet iyi
hala eski kıyafetlerimi giyiyorum hamile olduğum anlaşılmıyo

mafoldumben Ne güzeelll biçoğunuz çok fazla kilo almamışsınız ben 32.haftaya gelmek üzereyim ve 75 kilo oldum 61 ile hamile kalmıştım yani toplamda 14 kilo aldım bugüne kadar doğum yapana kadar 17-18 kilo almış olucam heralde bu kiloları vermek var sonrasında :sinifsinif:

kılo aldım diye uzulmeyın arkadaslar... benım arkadasım 20 gun once dogum yaptı hemde sezeryan... 13 kılo almıstım hepsı gıttı dedı,gercı kendıde saskın ama bunye meselesı sıkıntı yapmayınn

Ya arkadaşlar ben çok kilo alıyorum.14 haftalık hamileyim 6 kg aldım.70 dim 76 oldum mirmirmirmir ama bu ikinci hamileliğim,ilkinde 25 kg almıştım ve hepsini vermiştim hihoyyyt

Ya arkadaşlar ben çok kilo alıyorum.14 haftalık hamileyim 6 kg aldım.70 dim 76 oldum mirmirmirmir ama bu ikinci hamileliğim,ilkinde 25 kg almıştım ve hepsini vermiştim hihoyyyt

ya verilirmi cnm gerçekten bende 17 haftalığım 5-6 kilo aldım halada alıyrm nie bole hızlı oluo çok bişide yamiyorum ama zayıftım ondan mı acaba

18 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım bende şaşıyorum kendime ne kadar çok almışım diye ama olsun bebişler tek sağlıklı olsunlarda kilo verilir :)))) er yada geç

ya verilirmi cnm gerçekten bende 17 haftalığım 5-6 kilo aldım halada alıyrm nie bole hızlı oluo çok bişide yamiyorum ama zayıftım ondan mı acaba

evet canım zayıflar daha çok kilo alıyor
benim yengem 80 küsür kiloydu 29.haftasına sadece 2 kg almış bebeği de gayet iriymiş.)
ben 16 haftada 3 kg almıştım

ben 31+5 haftalık hamileyim.
52 kg hamile kaldım şimdi 62yim.
ama hiç göstermiyorum,kemiklerim zaten inceydi,sadece önde top gibi bir karın...

ben 38. haftadayım toplamda 13 kilo aldım ama bunun 3 kilosunu son 2,5 haftada aldım..daha 2 hafta var bu hızla 15i gecicem ama istemiyorum:sinifsinif:

bugün 29+2 yiz yani 30. haftadayız 9 kilo olduk 27 den sonra bir kilo almışım sanırım fena gitmiyorum.takmayın kızlar kiloları zaten ortalama 6-8 kilo arası doğumda gidecek
,40 gün içinde de rahimin küçülmesi kan miktarının normale dönmesi derken zaten 2-3 kiloda öyle vereceğiz.yani ortalama doğumdan sonra loğusalık bitimine kadar 10 kilo vermiş olacağız geriye kalanları da zaten emzirdikçe veririz.herşey bebişler için onlar sağlıklı olsunda kilolar gider

selam arkadaşlar yaa benim kafam çok karışık normalde14+2günlük hamile olmam gerekirken 15+5 gün yani 9gün büyük bir sorun olmaz dimi bana yardım edin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…