yani normal dimi fazla değillbende 3 aldım cnm
selam arkadaşlar ben yeni katıldım ama tam olarak nasıl kulaanıcamı bilmiyorum bana yardım edermisiniz
canım tebrik ederimm Rabbim hayırlı ömür versin inşalahh inşalahh darısı başımıza bebeklerimizi sağlıklı sıhhali alırız inşalahhh5 gün önce 10 kilo ile doğuma gittim,6 kilosu gitti..emzirmeye başladığınızda acayip terliyosunuz,düzenli beslenmeye devam edince kilolar daha kolay gidiyor..çok kilo aldım diye kafanıza takmayın,bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi gerçekten önemsiz..onu kollarınıza aldığınızda inanın bunu düşüneceksiniz..
merhaba arkadaşlar ben 60 kilo ilehamile kaldım suan 31 haftalık hamileyım tam15 kılo aldım erken dogum rıskım vr hep yıyıp yatdım :)sağlıklı olsunda bebeğim hiç problem deıl.sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.:teytey:
18 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım bende şaşıyorum kendime ne kadar çok almışım diye ama olsun bebişler tek sağlıklı olsunlarda kilo verilir :)))) er yada geç
18 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım bende şaşıyorum kendime ne kadar çok almışım diye ama olsun bebişler tek sağlıklı olsunlarda kilo verilir :)))) er yada geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?