Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

5 gün önce 10 kilo ile doğuma gittim,6 kilosu gitti..emzirmeye başladığınızda acayip terliyosunuz,düzenli beslenmeye devam edince kilolar daha kolay gidiyor..çok kilo aldım diye kafanıza takmayın,bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi gerçekten önemsiz..onu kollarınıza aldığınızda inanın bunu düşüneceksiniz..

canım gozunuzaydın olsun,ben 1 kılo anca aldım bakalım bundan sonra nasıl olcam... belimin kalınlastıgını farkettım buda hamılelıgın verdıgı bı degısım mı acaba? Cunku kendımı 10 kılo almıs gıbı hıssettırıyor alıskın olmayınca...

merhaba arkadaşlar ben 60 kilo ilehamile kaldım suan 31 haftalık hamileyım tam15 kılo aldım erken dogum rıskım vr hep yıyıp yatdım :)sağlıklı olsunda bebeğim hiç problem deıl.sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.:teytey:

canım tebrik ederimm Rabbim hayırlı ömür versin inşalahh inşalahh darısı başımıza bebeklerimizi sağlıklı sıhhali alırız inşalahhh

canım az kalmış senin Rabbim yardımcın olsunn amann doğruu walla sağlıklı sıhhatli alalımda varsın kilo olsun yavrumuzdan kıymet limi

allah ragzı olsun saolasın allah hepimizin yardımcısı olsun şu mubarek ayda dualarımızkabul olur inşallah.

18 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım bende şaşıyorum kendime ne kadar çok almışım diye ama olsun bebişler tek sağlıklı olsunlarda kilo verilir :)))) er yada geç

Canım sen de bendensin :)) Ben de 25. haftama giricem tam 10 kilo almışım. Isın garıbı bır gun bıle doya doya yemek yemedım ya Cok hızlımı gıdıyoruz acaba ??

18 haftalığım 2,5 kg aldım yalnız sabah programlarından birinde bilinen bir diyetisyen hamilelikte kilo almayayım diye uğraşmayın 12kg falan normaldir daha az alırsanız doğum yaparken zorlanırsınız dedi bir fikri olan varmı

36 haftalık hamileyim ve 70 kiloyum 55 le hamile kaldım her ay 1 er kilo seklınde oldu ama son aylarda 2 3 oldu 75 falanlada doguma gıderım galıba sizce fazlamı kilo almışım??? CADIARZU

merhabalar bende yeni üye oldum.bende çok şükür 6 haftalık hamileyim sorunlu ve zorlu hamilelik ama bendede kilo kaybı oluyor iştahsızlık normal olduğu söyleniyor ama

18 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım bende şaşıyorum kendime ne kadar çok almışım diye ama olsun bebişler tek sağlıklı olsunlarda kilo verilir :)))) er yada geç

canım ben de 18.haftadayım,500 gr almışım sadece...ama ben kilo alımı konusunda çok nankör bir insanım.hamile kalmadan önce de 1 haftada 2-3 kilo birden verebiliyordum.şimdi de almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…