Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende 12 haftalık hamıleyım 3 kılo aldım ayda bır kılo alıyorum cok mu hızlı gıdıyorum yaaa süreklı acım yemek yıyorum 1 saat sonnra sankı saatlerdır yemek yememısım. Ama yemek yemesem cok halsız oluyorum elım ayagım bosalmıs gıbı tıtrıyorum felan bole gıdersemm topalak bısı olcam heralde. Bu arada 55 ile hamıle kaldım 58 oldumbilmiyorumkismile

19 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım..hamile kaldığım kiloyla aynı kilodayım..doktorum kızdı ama napim alamıyorum kusmaktan..

Merhaba kızlar

ben 22 haftalık hamileyim 52 ile basladım 70 kılo oldum sanırım rekor ben de mafoldumben 18 kılo aldım sımdı dıyetısyene gidicem artık frenledim tek tesellim dr lar kızımın gelişiminin cok ıyı oldugunu söylüyorlar:kedi:

son haftalarda çok daha hızlı kilo alınıyo. kendinizi buzdolabının karşısından alamıyorsunuz maalesef:) ben son 4 haftada 6 kilo aldım. 55le hamile kaldım dün tartıda 72 idim. şimdi tartılsam 73 olmuşumdur:))

sayfanın üst kısmında forum takipte yazdığım mesajlar var. oraya tıklayarak hangi forum konusuna yorum yaptıysan o sayfayı bulabilirsin.

merhabalar ben 30 haftalık hamileyim 68 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum 2 kilo aldım bu zamana kadar çok merak ediyorum acaba doğumda bu kiloların ne kadarı gidecek..

Ben de 15. haftaya girdim henüz hiç kilo almadım yoğun bulantılarım var , iştahım da çok kapalı...Zorla yiyorum, bundan sonra hızlı kilo alma sürecine girdiniz dedi doktorum bakalım hayırlısı...57 ile hamile kaldım bu arada...

ben 12 haftalık hamileyim 500 gr aldım.diyet yapmıyorum bol bol su içiyorum.52.5 başladım 53 kiloyum şu an.
havalar biraz serinleyince akşam yürüyüşlerine başlayacam.

benimde sıkıntım cildim sivilcelenmeler ve hafif lekelenmeler oldu....

16. hafta bitmek üzere hiç kilo almadım hiç bulantımda olmadığı halde normalde kilo almaya müsait bi yapım var ilk aylar 2 kilo verdim bile nasıl oldu bu iş hiç anlamadım

arkadaşlar aranızda erkek bebek bekleyen var mı?

erkek bebeği olacaklar daha fazla kilo alıyorlarmış duyduğuma göre..

26+5 haftalıgız,bebegım erkek ve 2 kılo almısım :)

valla çok iyi almışsın alkisalkisalkis
benimde 26+4 ama 9 kilo aldım 53 kiloyla hamile kalmıştım. o kadar kilo aldığımı duyanlar şaşırıyor çünkü basket topu gibi göbek dışında pek bi fazlalığım yok
20 gün kadar önce doktora gittim bebeğim 1,052 kiloydu dr normal dedi ama bebek iri mi yada ben nereme kilo aldım anlayamadım :sm_confused:

senin bebek kaç kilo peki?

Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…