Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

31+5 günlük hamileyim 53 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum 6 kilo almışım doktorum çok iyi dedi

bugün bi karar adım. artık kilo falan hiçççç umurumda değil. 21. haftada 59 olmuşum bile. hemide o kadar dikkatime rağmen. madem dikkat edince 5 kilo aldım artık hiç umurumda değil. gelsin bütün kilolarrrr artık özgürüm davul gibi olana kadar ne bulursam yicem. nasıl olsa bahanem hazır. iki canlıyımaklinialirimsmile

Aminn canım... doktorlar zaten 12-13 kıloya kadar normal dıyorlar yıne de ıyısın cnm... zaten bebegın agırlısı,eşi suyu erken kılonun cogunu onlar kapsıyor... benım bebısım yaklasık 900 gr cnm saglıklı cok sukur.. senınde bebene maasallahhh cnmm...

slm arkadaşlar daha yeni oturdum netin başına

oğluşum için biraz alışveriş yaptık herşeyi alasım geldi valla:))

ay_dolu haklısın iki canlıyız önümüze ne gelirse yiyelim doğumdan sonra çatır çatır veririz nasılsa kaydirigubbakcemile3
önemli olan bebeğimizin sağlıklı olması dimi ama a.s

arkadaşlar bende 58 le hamile kaldım.39. haftadayım 15 kilo aldım.ama herkes hiç kilo almadığımı hiç belli olmadığını söylüyor.acaba doğumda nekadar gider bilmiyorum.
10 giderse süper olur.

33 haftalık 16 kilo doğuma kadar 4 kilo daha alırım herhalde bnde çok yemedğim halde nasıl aldım anlamadım yaw:)cansağlığı herşeyin hayırlısı olsun.:dance:

doktordan geldim şimdi 28 haftalık hamileliğim 9 kilo aldım

doktorun gebelik hesabına göre 30 haftalık hamileyim çünkü son adet tarihine göre hesaplıyor benim hesabıma göre 28 haftalık çünkü yumurtlama spermin ekilmesinden 15 gün sonra oluyor

kafam karıştı doğum hangimizin hesabına göre gerçekleşecek acaba? siz nasıl hesaplıyorsunuz hamilelik haftalığınızı?

bu arada oğluşum 1800 kg olmuş maşallah benim oğluşuma opuyorumnanaktan

:CüvCüv: 24 haftalık hamileyim. daha şimdiden 9 kg aldım( bu gidişle doğuma yuvarlanarak gideceğim eyvahedigeldismile

canım üzülme bebişin kilosu eşi suyu falan bize pek bişey bırakmıyor a.s

doğumda fazlası gidecek zaten sonra askerlik başlayacak başta uykusuz geceler yemek yemeye fırsatımız olmayacak normal kilomuzun altına bile düşeriz belkide yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…