slm kızlarr bende 13 haftalık hamileyim 3 kilo aldım normal mi sizce 57 ile kaldım 60 olmuşum şimdi
6 ay olunca ne olurum bilemem bu gidişle iyi görmiyorum kendimii yusyuvarlak bişi olurum herhallher aya 1 kilo olarak düşünürsek normal ama 6 aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor
bana saglık ocagındakı doktor 5.aya kadar 5 kılo alman gerekıyordu dedı... yanı her aya bır kılo saydı... ama uzmanlar ılk 3 ay 500 gr sonrasında her ay 1 kılo olarak normal goruyor...
bu arada evet 6.ayda baslanıyor ıstemsende kılo almalar
merhaba.27+2 deyim 4.5 kilo aldim.ama ben anlamiyorum bu tarti isini buranin.ayni tartida kendi doktorum kiyafetli tartiyo ayakkabilara kadar.cok yogun olurda baska bi doktor gelirse kiyafetsiz tartiyo.44 kiloyla hamile kaldim.bebegim erkek.suana kadar iyi gittigimi dusunuyorum.ama bundan sonra ne olur bilemem.karnim kucuk hamile oldugumu daha yeni anlamaya basladi cevremdekiler.2 aylikmi diye soruyolar.2 hafta once cikti karnim daha.ama bebegimin gelisimi iyi.ic karnim bayagi genismis
canım zayıf hamile kalmanın avantajlarını yaşıyorsun aslında a.s en fazla 10 kilo alırsın bence yinede kilon 54 olur çok iyi bence ama önemli olan bebeğin beslenmesi tabi :icecream:
benim 16 haftalıkken karnım belli olmaya başlamıştı a.s
ilk zamanlar esim cok kiziyodu bebek gelismiycek az kilo aliyosun diye.doktora bile sordu.doktorum da cok iyi gittigimi,bebegimin gelisimininde gayet iyi oldgunu soyleyince artik bisey soylemiyo.bilmiyorum kac kilo alirim ama hic yurume firsatim yok.aksama kadar oturuyorum.hamileligimin bu vaktine kadar da bu sekilde devam etti malesef.nasil dogum yapacagimida cok merak ediyorum.bu kadar hareketsiz olmama ragmen bu kadar az kilo aldiysam dedigin gibi 10 kiloyla tamamlarim heralde dogumu.
canim bunun zayiflikla ilgisi yok.ic karnin genisligi ile ilgisi var.benim eltim benden daha zayif olmasina ve cok yememesine ragmen karni acayip buyuktu ve 15 kilodan fazlayla yapti dogumunu.vucut yapisina bakiyo bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?