Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

33+4 günlük hamileyim bugün gittim doktora 6 kilo almışım üç haftadır hiç kilo almamışım
53 kiloyla hamile kaldım suan 59 kiloyum kızımda beş gün ileriden gidiyo 34 haftalığım

ya naptınız nasıl becerdiniz nolur söyleyin ya..ne kadar az almışsınız çoğunuz..şaka gibi geliyor 30 lu haftalarda 5 -6 kilo

20 haftalık hamileyim ve sadece 800 gr aldım..bu da anormal galiba bilmiyorum ama bebeğimin sağlıksız olmasından korkuyorum..gerçi çok şükür doktorum bi sorun olmadığını söyledim ama yine de endişeliyim...

Hanımlar çok az kilo almışsınız ya ben 18+6.haftamdayım 5 kilo aldım herhalde doğuma 15 kilo almış olarak gidecemeyvahedigeldismile

ben 34. haftama girdim 20 kilo aldım ama gebelik öncesi çok zayıftım sigara kullanıyordum sigarayı bırakmam çok etkili oldu ve anca eksik kilolarımı tamamladım şuan 61 kiloyum...

ne gusel canım Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm... benım ark da 43 le hamıle kaldı,14 kılo almıstı sımdı kızı bır yasında ve 51 kılo cook memnun ve hıc fazlalıgı varmıs gıbı durmuyor,cok yakıstı yuzune renk geldı... emınım sende öle olucaksın cnm

ilk aylarda kilo vermen normal bende 2 kilo vermiştim bulantılar falan oluyor ister istemez veriyorsun 6. aydan sonra da istemediğin kadar alıyorsun kaydirigubbakcemile3

Sorma canım. Öyle tiksinmem olmuştu ki, bir ara zeytin ve sadece çiğ köfte yedim.:roflol: Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. Kilo alımında da başladım. Bebeğim sağlıklı olsunda ben alır veririm önemli değil.:asigim:

ah bilmezmiyim o günleri bende sadece beyaz peynir yemiştim. şimdiden sonra kilo almaya başlarsın iştahında 4-5 aydan sonra açılır. bana şu anda sevmediğim yemeklerin kokusu bile güzel geliyor kaydirigubbakcemile3

ama kimse ne yaptığını söylememiş..neden paylaşmıyorsunuz kızlar yaaa..nasıl böyle az almayı başardınız anlatın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…