Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bu arada bende 4,5 kilo aldım ,21. haftamdayım 61.5 ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum..bu hafta 1.5 kilo almışım,kayınvalidem gelmişti tabi onun yaptıklarını yiyince 1 haftadır düzenim bozuldu.. (bahane de hazır ):roflol:

24 haftalığım ve 4 kılo aldım...ben bı yedım mı ya cok yıyorum ya hıç yemıyorum...iştahım bı tuhaf.

27 haftam..69 la hamile kaldım şimdi 78 kg.:bbo:

nası başarıyonuz nallamadım 1 yada 3 kilo almayııCADIARZU

28. haftayadım 50 kilo ile hamile kaldım şmdi 59 kiloyum ama sigarayı bıraktığımdan ilk aylarda birden çok aldım ve şimdi de iştahım çok valla çok yiyorum ya nolcak halim bilmem...azmedicez bu kiloları vericez çaresi yok

Ben 14+6'yım.62 ile başladım,şimdi 64'üm.
14.haftaya kadar 1-2 kilo,sonra ki her haftada da 0,5 kg alınması normalmiş.yani toplamda 14-15 kilo alınması normal gibi gözüküyor.
Ama ,hamileliğe gördüğüm kadarıyla ,kilosu fazla olarak başlayanlar (70-80vs) çok az kilo alıyorlar.
Sevgiler,

23.haftamdayım 54 le başladım 63 oldum doktorum çok aldın diyo.artık dikkat ediyorum hamurişi makarna pilav kestim.9 kilo yaa az diil yani:kedi:

Normal bir kişi gebeliği boyunca toplam 11 kg.civarında kilo artışı göstermelidir (9-15 kg.lık artışlar normal kabul edilir). Gebelik 3'er aylık 3 bölüme ayrıldığında; ilk 3 ay içinde 1 kg.lık artış olmalıdır. Bu dönemde bazen aşırı bulantı ve kusmalar nedeniyle bu artış olmayabileceği gibi, kilo verebilirsiniz de. Sonraki her 3 aylık dilimde 5'er kilo alınmalıdır. Ortalama aylık kilo artışı 1.5 kg.ı geçmemelidir. Bu ağırlık artışının nasıl olduğunu birlikte görelim:

? Bebeğin ortalama kilosu 3.000 gr
? Plasenta (eş) 500 gr
? Amnion (Bebeğin içinde bulunduğu su) 1.000 gr
? Rahim ağırlığı 1.000 gr
? Meme dokusundaki artış 1.000 gr
? Kan hacmindeki artış 1.500 gr
? Yağ dokusu ve su miktarındaki artış 3.000 gr

TOPLAM 11.000 gr
alıntıdır...

bende hamilelikten önce 49 kiloydum.hamile kalınca 3 kilo verdim şimdi 24 haftalık hamileyim 50 kiloyum .....:CüvCüv:

Ben 60 la başladım ilk 3 ay aşırı bulantı sebebiyle 52.5 oldum.Şimdi 21 haftalık hamileyim 55 kilodayım.

23 haftalık hamileyim 8 kilo aldım o da çok iştahım olmaığı halde:)son haftalarda ne olurum bilemem.nasıl verilecek bu kilolar???

ya sasırıp kalıyorum okudukca ben 19.haftamdayım 8 kilo aldım ve cooooooook yemememe ragmen

aynen canım ya şu 2 haftaya kadar iştahım hamile kalmadan önceki gibiydi, normaldi yani ama ben 30 haftanın içerisindeyim ve 12 kilo aldım. 2,5 ay var doğuma daha ne kadar olucam bilemiyorum. şu 2 haftadırda açlık uyutmaz oldu bi iştah bi iştah. söyleyenlere inanmazdım ama gerçekten mutfakta yatasım geliyo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…