Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

çok haklısınn her gören sen hep hamile kal diyorr :))

ama kimse ne yaptığını söylememiş..neden paylaşmıyorsunuz kızlar yaaa..nasıl böyle az almayı başardınız anlatın lütfen

ben 34 haftalık hamileyim 6 kilo aldım.ben abur cubur yemedim,hamur işinide fazla yemedim hatta sabah kahvaltısında dahi ekmek canım istemiyo.
bol bol meyva yedim galiba 6 kiloyla doğuma gireceğim 3 haftadır hiç kilo almamışım.
erken doğum riskim var

bende abur cubur yemıyorum hıc... tatlı olarak sadece meyve tuketebılıyorum dıerlerını yıyemıyorum ıcım almıyor.. sabah kahvaltımı sadece cok ıstahlı yapıyorum ekmekte yıyorum,ekmegıme yag balda surup yıyorum hatta ama dıer ogunler hıc ıstahım olmuyor... aksam bır kase corba bıle tıkıyor...

ne güzel ya ben 27+5 ve 6 kilo almışım beslenme şeklimde senin beslenme şeklin gibi tatlıa çok düşkünüm onu da sabahları küçük porsiyonlar şeklinde yiyorum
görenler sadece göbekten almışsın diyor ama bana fazla geliyor

ben tatlıya cok düşkün deılım canım meyve dısında yıyemıyorum ıcım almıyor... ama sadece kahvaltıda bal yıyebılıyorum tatlı olarak... bu arada sana da bana da maasallah dıyelım de nazar degmesın :))

ayrıca 6 kılo haftana göre ıyı cnm,bana saglık ocagı en az 5 kılo alman gerekırdı dedı :)

cızelgem var canım neden gorunmuyor kı acaba ben goruıyorum... 28+6 haftalıgım cnm

sonradan fark ettim ve düzeltmiştim mesajı özebus aslında kilo alımım iyi de az alanları görünce acaba ben çok mu alıyorum diyorum yani:)

yok canım bence ıyısın kafaya takacak bır fazla kılo almamıssın... zaten elınde olmadan alıyorsun dogumdan sonra gıdecek bunlar,basından berı yemende deısıklık olmamasına ragmen alıyorsan bebekten dolayı alınıyor kılo ve dıkkat edınce verılıyor...

ya bende şerbetli tatlılara aşırı düşkünüm normalde fazla yemezdim. meyvede çok tüketiyorum abur cuburda pek yemiyorum ama tatlıdan olsa gerek kilo alımım kafama pek takmıyorum :umursamaz:

ya bende şerbetli tatlılara aşırı düşkünüm normalde fazla yemezdim. meyvede çok tüketiyorum abur cuburda pek yemiyorum ama tatlıdan olsa gerek kilo alımım kafama pek takmıyorum :umursamaz:

canım ne kadar aldın ki
herçekten de hamurişi ve tatlılar sadece anneye yarıyor o yüzden ben tatlıyı sabahları küçük porsiyonlar şeklinde tüketiyorum o kadar canım çekiyor ki yoksa 6 dan da fazla alırdım

canım ben 53 le hamile kaldım 9 kilo aldım ama etrafımdakiler hiç kilo almamışsın diyor karnımda basket topu gibi kaydirigubbakcemile3 nereme aldım bende anlamadım bebeği besliyorum galiba :ecrin_bebek:

canım ben 53 le hamile kaldım 9 kilo aldım ama etrafımdakiler hiç kilo almamışsın diyor karnımda basket topu gibi kaydirigubbakcemile3 nereme aldım bende anlamadım bebeği besliyorum galiba :ecrin_bebek:

hiç dert etme gayet iyi almışsın bend eçok şükür vücuttna lamadım 12 ye kadar izin verdim kendimebakalım limitim 6 kaldı:)
hadi oldun 14 oldun inşalllah gecmez

hiç dert etme gayet iyi almışsın bend eçok şükür vücuttna lamadım 12 ye kadar izin verdim kendimebakalım limitim 6 kaldı:)
hadi oldun 14 oldun inşalllah gecmez

bende 14 le falan bitiririm heralde. doğumda bi kısmı gidecek zaten çabuk kilo verenlerdenim o yüzden fazla takmıyorum a.s

sende iyi gidiyorsun yerimseniben

ay 7. aya gelmişsizniz 2-3 kilolardan bahsediyorsunzu ayaa..galiba bünyeyle alakalı..benim hayatta öyle olmaz..7. ayda en az 7-8 garanti benim.

daha bikaç hafta önce hiç kilo almıyorum acaba iyi beslenmiyor muyum diye dert yanan ben birden bire kilo almaya başladım.21. haftamdayım 2 kilo almışım,ama kendimi salsam alacağım gibi görünüyor,zararlı şeyler yememeye çalışıyorum.
doğum sonrasında 3-5 kilom kalsın istiyorum çünkü zaten çok zayıf hamile kaldım(tabi bir taraftan da göbeğimde kalırsa kilo diye korkuyorum:) amaaaan neyse ,kilo vermek hiç sıkıntı değil zaten benim için,bir haftada 2 kilo verebiliyorum,olmazsa veririrm gider:))

ay 7. aya gelmişsizniz 2-3 kilolardan bahsediyorsunzu ayaa..galiba bünyeyle alakalı..benim hayatta öyle olmaz..7. ayda en az 7-8 garanti benim.

canım tabiki bünyeyle alakalı,belli bir kilo artışı illaki olacak ama yediğine içtiğine de dikkat edeceksin.eğer hamur işi çok yersen,ekmek,makarna,mantı,tatlı ,abur cubur yersen sadece kendine kilo alırsın bebişine faydası olmaz.onun dışındakiler çok da öenmli değil,ye gitsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…