ne gusel canım Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm... benım ark da 43 le hamıle kaldı,14 kılo almıstı sımdı kızı bır yasında ve 51 kılo cook memnun ve hıc fazlalıgı varmıs gıbı durmuyor,cok yakıstı yuzune renk geldı... emınım sende öle olucaksın cnm
ama kimse ne yaptığını söylememiş..neden paylaşmıyorsunuz kızlar yaaa..nasıl böyle az almayı başardınız anlatın lütfen
ya bende şerbetli tatlılara aşırı düşkünüm normalde fazla yemezdim. meyvede çok tüketiyorum abur cuburda pek yemiyorum ama tatlıdan olsa gerek kilo alımım kafama pek takmıyorum :umursamaz:
canım ben 53 le hamile kaldım 9 kilo aldım ama etrafımdakiler hiç kilo almamışsın diyor karnımda basket topu gibi kaydirigubbakcemile3 nereme aldım bende anlamadım bebeği besliyorum galiba :ecrin_bebek:
hiç dert etme gayet iyi almışsın bend eçok şükür vücuttna lamadım 12 ye kadar izin verdim kendimebakalım limitim 6 kaldı:)
hadi oldun 14 oldun inşalllah gecmez
ay 7. aya gelmişsizniz 2-3 kilolardan bahsediyorsunzu ayaa..galiba bünyeyle alakalı..benim hayatta öyle olmaz..7. ayda en az 7-8 garanti benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?