canım tabiki bünyeyle alakalı,belli bir kilo artışı illaki olacak ama yediğine içtiğine de dikkat edeceksin.eğer hamur işi çok yersen,ekmek,makarna,mantı,tatlı ,abur cubur yersen sadece kendine kilo alırsın bebişine faydası olmaz.onun dışındakiler çok da öenmli değil,ye gitsin:))
biliyorum canım,bu benim 2. hamileliğim..ilkindede hiç öyle hamur işi talı börek çörek abur cubur yemedim..çabuk kilo aldığımı bildiğim için..ama yinede bayağı aldım buna rağmen.tek korkum kilo oldu artık.1. dende tecrübeli olduğum için..gerçi hepsini vermiştim ama bu sefer uğraşmak istemiyorum doğum sonrası.
27+3 10 kılo almısım tamı tamınadoktorum 12 kılo sınır dedi. 13 hafta nasıl ıkı kılo alabılırım acaba ??
zederdi bende 27 4 um ve tam 10 kilo almisim.doktor sanki onemsemiyomus gibi gayet normal dedi ama ben cok uzuldum..dusundene daha 3 ay var ve son aylard daha ck kilo aliyosun.doktorun sana bi diyet falan onerdimi? ben kendimi surekli ac ve sususz hissediyorum yaa tutamiyorm kendiimi
bence de normal canım üzülme
boyun uzun mu ki
uzun olanlar kısa olanlara gre daha çok almalıymış
internette hesaplayıcılara göre bu haftalarda 7-10 arası alınması gerekiyormuş
kızlar 14 haftalık hamileyim 1 kilo falan almışımdır
sorum o değil aslında ama bebeğim 90 grmış nasıl iyimi
5+3 hamileyim. kilo almadım.
27+3 10 kılo almısım tamı tamınadoktorum 12 kılo sınır dedi. 13 hafta nasıl ıkı kılo alabılırım acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?