Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

biliyorum canım,bu benim 2. hamileliğim..ilkindede hiç öyle hamur işi talı börek çörek abur cubur yemedim..çabuk kilo aldığımı bildiğim için..ama yinede bayağı aldım buna rağmen.tek korkum kilo oldu artık.1. dende tecrübeli olduğum için..gerçi hepsini vermiştim ama bu sefer uğraşmak istemiyorum doğum sonrası.

27+3 10 kılo almısım tamı tamına doktorum 12 kılo sınır dedi. 13 hafta nasıl ıkı kılo alabılırım acaba ??

bende 15 haftalık hamıleyım ve daha sımdıden 4-5 kılo aldım yaa ayda 1 kılo alıyorum sımdıden boyle gıdersem sonum ne olur tahmın bıle edemıyorum. 55 ıle hemıle kaldım su an 59.5 kıloyum. Aç kalamıyorum 2 saat bıseyler atıstırmasam elım kolum bosalıyo sankı napcam ben yaaaa

hımm,anladım canım tecrübeliymişsin zaten.inşallah istediğin gibi geçirirsin hamileliğini.

27+3 10 kılo almısım tamı tamına doktorum 12 kılo sınır dedi. 13 hafta nasıl ıkı kılo alabılırım acaba ??

zederdi bende 27 4 um ve tam 10 kilo almisim.doktor sanki onemsemiyomus gibi gayet normal dedi ama ben cok uzuldum..dusundene daha 3 ay var ve son aylard daha ck kilo aliyosun.doktorun sana bi diyet falan onerdimi? ben kendimi surekli ac ve sususz hissediyorum yaa tutamiyorm kendiimi

bence de normal canım üzülme
boyun uzun mu ki
uzun olanlar kısa olanlara gre daha çok almalıymış
internette hesaplayıcılara göre bu haftalarda 7-10 arası alınması gerekiyormuş

bence de normal canım üzülme
boyun uzun mu ki
uzun olanlar kısa olanlara gre daha çok almalıymış
internette hesaplayıcılara göre bu haftalarda 7-10 arası alınması gerekiyormuş

yok canim yaa boyum da 1.60.uzun degilim yani..ins bundan sonra azar azar alirim...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

34+3 günlük gebeyim 17 kilo aldım ama gören hiç kilo almadın diyo ben bu işden hiç bişey anlamadım:)doğuma kadar bu 20 olur herhalde:)

bugün tam 33. haftamızdayız 11 kg aldım.artık 14-15 le doğuma giderim die düşünüyorum :) napalım herşey bebişler için.Allah tan zayıf hamile kalmışım yoksa yanmıştımkaydirigubbakcemile3

ya nedir bu kilodan cektigimiz bünyeden bünyeye degisiyor bu kilo isi ben 36 haftalik hamileyim 13 kilo almisim nasil doguma 10 kiloya kadar gidiyorlar imreniyorum ben dogana kadar kesin 17 olurum son bu ay 4 kilo aldim yemem desen öyle abur cuburda yemiyorum dikkat ediyorum artik allah yardimcim olsun

ben bi anda almışım 4.5 aylık hamileyken 3 kilo almışım şimdi 22 haftalık oldu bebeğim 3 kilo daha almışım yani 6 kilo ama anlayan pek yok normalde zayıfım bi de bana sor tabii:))

kızlar 14 haftalık hamileyim 1 kilo falan almışımdır
sorum o değil aslında ama bebeğim 90 grmış nasıl iyimi

20 günde 2 kilo birden alan ben şimdi 20 gündür aynı kilodayım :dance:

belirli haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyor mu ne kaydirigubbakcemile2

34+4 günlük hamileyim altı kilo aldım bir aydır hiç kilo almamışım.erken doğum riskimde var
53 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum

hamur işlerinde şekerden tuzdan uzak durarak başarabilirsin özellikle abur cubur yeme.
bol bol meyva yedim ben yemekten çok meyva tüketiyorum çok şükür onyuzdende kabızlık sorunum dahi olmadı.ben artık kahvaltıda dahi ekmek yemiyodum normaldede çok yiyen biri değildim zaten Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…