Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

24. haftamdayım..
60 kiloyla başladım,67 kiloyum...
doktor toplamda 12 kilo ideal diyip duruyo....
7 kilo çok muuuu?????????

18+4 hamileyim 59 ile hamile kaldım suan 61 kg nasıl iyi mı kızlar pek dikkat etmiyorum açıkcası ama meyve delisiyim diyebilirim

Slm Arkadaşlar uzun süredir mesajlarınızı okuyorum bugün yazmak kısmetmiş,,,Ben 21+2 haftalık hamileyim..sabahları aç karnıma tartıldığım kilo ile yemekten sonraları (öğlen-akşam) tartıldığım kilo arasında fark oluyo sizdede bu oluyor mu?tşk

slm canım
bende 15+4 haftalık hamileyim tabi ki olur canım normall yaniii

bende 27 haftalık hamileyim 46 ile hamile kaldım ve şuanda 56 kiloyum...10kilo almış bulunmaktayım kızlar...tabi biraz fazla ama napim oğluşum sağlıklı olsunda ben veririm kiloyu...

Herkese merhaba... ben 36. haftalık hamileyim 70 le hamile kaldım şu an 90 kiloyum. pek iyi gittiğini söyleyemicem. bebeğim de 3 kilo. sanırım tombul olucak biraz. artık son 1 ayda ne kadar kilo alırım bilemiyorum.

bende 15.haftadayım henüz kilo almadım ..kilom 56 boy 168 ..70 kiloya kadar izin verdim kendime

offf çok dertliyim bu konuda mafoldumben

bütün gün hiçbirşey yemiyorum. dün sadece 1 tane börek yedim o da sabahın köründe yola çıkacağımız için. hemen hemen hergün böyleyim =(

Ama kilom sabitlendi. galiba 53 ile hamile kaldım şimdi ise 49.6 kiloyum mafoldumben

bebeğim büyümeyecek ölecek diye korkuyorum ama yine de yemek yiyemiyorum. iştahım sıfırın bile altında.

yusumcum merak etme,alırsın zamanla...14. hafta daha çok erken,ben de senin gibi kilo verdim o haftalarda,şu an 22. haftadayım.yeme düzenimde anormal bir değişim olmamasına rağmen kilom yavaş yavaş artıyor.

selam kizlar bende 21.Haftalik hamileyim suana kadar sadece 3kilo aldim
ama beni görenler sasiriyor böyle diyince .. cünkü karnim cok büyük sanki 7 -8 aylik hamile gibi görünüormusum ..neyse bebegim saglikli olsunda kilo alsamda umrumda degil :)

35 haftalık hamileyim ve tam 20 kilo aldım
umarım doğuma kadar daha fazla almam
allahtan zayıf hamile kaldım da aldığım kilolar pek fazla sırıtmıyorr

yusumcum merak etme,alırsın zamanla...14. hafta daha çok erken,ben de senin gibi kilo verdim o haftalarda,şu an 22. haftadayım.yeme düzenimde anormal bir değişim olmamasına rağmen kilom yavaş yavaş artıyor.
canım inşallah düzelir. yarın doktora gideceğim zaten.
inanır mısın hiiiç birşey yemiyorum.
sbah 8de uyandım. bu zamana kadar sadece 1 tane elma yedim.

bu kadar uzun sure ac kalmaman lazım... yıyemıyorum dıye salmamak lazım,kendınızı zorlayın azıcık bebeklerınız ıcın... bende öleydım ama doktorum bır fırcaladı benı baslarda,bebegın tamam alır senden alacagını ama ya sen? dedı... dogumdan sonra baslarsın kemık erımesı kas erımesı cekersın dedı...

Slm,

Bende 14 haftalık hamileyim. Hamilelik öncesine göre - 2 kg kaybım oldu. Herhangi bir kusma falan yok. Ama hazımsızlık şişkinlik sebebiyle daha az yemek yiyorum. Dr.um normal dedi.

16 haftalık hamıleyım 65 kıloyla hamıle kalmıstım 71 oldum
6 kılo aldım sızce normalmı. dr um bu konuda yardımcı olmuyor dıyet yapmıyorsun hamılesın dıyor. benımde yedıkce yıyesım gelıyor. hemen karnım acıkıyor. sızler neler yıyorsunuz paylasırmısınız. yoksa bendemı anormallık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…