16 haftalık hamıleyım 65 kıloyla hamıle kalmıstım 71 oldum
6 kılo aldım sızce normalmı. dr um bu konuda yardımcı olmuyor dıyet yapmıyorsun hamılesın dıyor. benımde yedıkce yıyesım gelıyor. hemen karnım acıkıyor. sızler neler yıyorsunuz paylasırmısınız. yoksa bendemı anormallık var.
evet haklısın. bugün öğle yemeğini yedim o kadar mutluyum ki =))bu kadar uzun sure ac kalmaman lazım... yıyemıyorum dıye salmamak lazım,kendınızı zorlayın azıcık bebeklerınız ıcın... bende öleydım ama doktorum bır fırcaladı benı baslarda,bebegın tamam alır senden alacagını ama ya sen? dedı... dogumdan sonra baslarsın kemık erımesı kas erımesı cekersın dedı...
16 haftalık hamıleyım 65 kıloyla hamıle kalmıstım 71 oldum
6 kılo aldım sızce normalmı. dr um bu konuda yardımcı olmuyor dıyet yapmıyorsun hamılesın dıyor. benımde yedıkce yıyesım gelıyor. hemen karnım acıkıyor. sızler neler yıyorsunuz paylasırmısınız. yoksa bendemı anormallık var.
--------------------------------------------------------------------------------
hanımlar gebelikte alınması gereken kiloyla ilgili dr detaylı konuştuk hamilelikte kişilerin bünyeleri farklı oldugu için aslında kimse için bir standart yokmuş önemli olan annenin çok kısa sürede çok kilo almamasıymış.mesela bir haftada 4-5 kilo aldım yada bir ayda 7-8 kilo bu bedenimin ödem yaptıgı anlamına geliyormuş ve gebelik zehirlenmesine işaretmiş.bu nedenle dr haftalık kilo takibi yapıyormuş en önemlilerinden biride bol su tüketmek.böylece beden daha az ödem yapıyormuş
32+3 10 kilo aldım normalmi sizce?
12+5günlük hamileyim şuana kadar 5 kilo verdim mide bulantısı ve çıkarmalardan dolayı
canım hamileliğimiz aynı gidiyordu ya kilomuzda aynı gidiyor kaydirigubbakcemile3
20 eylül pazartesi epidural sezeryanle doğuma giriyorum nasipse:Saruboceq:
7 kilo aldım hamileliğim boyunca
53-60
süper ya:lepi:
canım nasıl beslendin anlatsana ben 29.haftamda 6 kilo aldım sen maşallah 7 le bitiriyorsun gerçi hedefim 12 ama 12 yi gecerim diye korkuyorm
valla pembehera cım benimki de senden farklı değil ama sanırım bünye meselesi
Allah kurtarsın canım bir avazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?