Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

62 ile hamile kaldım şuan 22 haftalığız 11 kilo aldım doktorum 10 kilo daha
alıcağımı söyledi bilmiyorum rabbim sonumu hayır etsin...............

8-10 bardak su zaten hamileler içinde önerilen su tüketim miktarıdır :lepi:

bende 15+5 yani 16 haftamdayım.52.5 başladım şu an 54 kiloyum.hareketli oldugum günler sabahları 200-300 gr daha eksik çıkıyorum.hamurişleri hariç ne bulursam yiyorum.bebeğimin zeka glişimi için günlük ceviz- gibi besinleri hiç ihmal etmiyorum...umarım aşırı kilo almadan normal bir doğum gerçekleştirim...bu arada her akşam düzenli 20 dk egzersiz yapıyorum hantallaşmamak için.

62 ile hamile kaldım şuan 22 haftalığız 11 kilo aldım doktorum 10 kilo daha
alıcağımı söyledi bilmiyorum rabbim sonumu hayır etsin...............

bence hergün düzenli 45 dk düz yolda yürüyerek kilo dengesini sağlayabilirsin...bol bolda su içmelisin ödemide engeller kilo alımınıda sınırlar:enbuyukkk:

slm kizlar bende hamile kalmisim haberim gec oldu neyse 22. haftadayim kilo almadim verdim ustelik ultrasonda bebek 2 hafta onceden gidiyor dedi doktor yani iriymis

slm kizlar bende hamile kalmisim haberim gec oldu neyse 22. haftadayim kilo almadim verdim ustelik ultrasonda bebek 2 hafta onceden gidiyor dedi doktor yani iriymis

selam sera ben de 22.haftamdayım dün benim kontrolüm vardı benim bebişim de 2 hafta önden gidiyormuş üstelik ven son 1 ay sadece 400 gr almışım bebişim de 591 gr olmuş

esracım sen kaç kilo aldın?

canım ben 58 ile hamile kaldım,sonra senin gibi 3 kilo falan verdim.o verdiklerimi geri aldım tabi,şu an 22.haftanın içindeyim,tam anlamıyla 4 kilo olmadı henüz ama muhtemelen 1 hafta içinde 4 olur o yönde ilerliyoruz:)yani 5 ayda 4 kilo aldım

şimdi 62 falansın o zaman

annem amileyken norma ev işime devam ediyordum hareketliydm ve pek kilo almadan rahat doğum yaptıgıı hep anlatır.onların döneminde çamaşır makinası bulaşık makinası yok eee tabii bebek bezleride...
hareketli olmanın en büyük avatajı normal doğuma kasları hazırlaması
bende mümkün mertebe evde işlerii yapıyorum yürüyorum hantallaşmamaya çalışıyorum.hazır meyve suları-cola-çikolata-hamurişleri-mayonez-ketçap-konserveler-turju gibi gıdaları ağzıma bile almıyorum.zaten bebeğimede faydası yok.rahat bir hamilelik geçiriyorum daha canım bir şey çekmedi desem hiç bir şeyden de tiksinmedim biraz tavuk etiyle pek aram iyi değil...en fazla 12 kiloyla gebeliğimi tamamlamak istiyorum inşallah normal doğum yapıcam

derya sorma guzelim anlamasina anladim ama az az kanamam oldu diye umursamadim 2 gun diger aylar ayni gununde 3gun surdu midemde bulaninca test yaptim pozitif cikti esimle apar topar doktorun yolunu tuttuk anaaaaaaaaaaaaaaam hamile ciktim hicde dusunmuyorduk yinede adam sevincden bayilacakti sanki ilk bebek kiloda almadim kizlar gunde en az 7 saat dolasiyorum ayaklarima kramp girmesine ragmen

ikinci bebeğin o zaman :ecrin_bebek: hayırlısı olsun canım.
7 saat iyi dayanabiliyorsun ben bugün kendi rekorumu kırdım 3 saat hiç oturmadan dolaştım belimin ağrısına dayanamadım artık yeter dedim şimdi ölüyorum yorgunluktan sempatiksalakcinni

slm kızlar... 83 kilo ile hamile kaldım şuanda 28 haftalık hamişim.. 80 kiloyum. ben almadım verdim yani... bebeğim ise erkek maşallah durumu iyi boyu uzun ve kilosu normalden 200 gr. fazla inş. böyle gider ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…