bebeğin kaç kilo canım belki oda aynıdır:))))delikafadulden
offf,Allah yardımcın olsun,inşallah çabuk geçer
öncelikle 56 kilo ile hamile kaldım. boyum 160. 9-12 haftalar arası tiksinmeden ve bulantıdan 53 kiloya düştüm...
beslenmeme gelince Allaha şükür gebelik şekeri vs çıkmadığı için öncelikle hiçbişeyden özellikle kaçınmadım. ama herkesin bir yeme kapasitesi var malum, yumurtayı pek sevemediğim için bebek için şart olmasına rağman 9 ay boyunca en fazla beş kere falan yemişimdir. ceviz, kuruyemiş vs pek yemedim, onun yerine ocean balık yağı tablet kullandım 3 günde 1. et muhakkak haftada birkaç kez yedim, hergün muz yedim. geçtiğimiz yaz aylarında kirazı çileği çok çok yedim. 3 ana öğün beslendim, ara öğünlerde meyve yedim ama ana öğünler asla iki tabağı geçmedi. ekmek günde en fazla 2 dilim yedim. çoğunlukla her sabah yağsız kaşarlı tost yedim ve sütü doğduğum günden beri çok çok sevdiğim için hergün içtim. elevit ve ferrum fortu 12. haftadan beri hergün kullandım. hazır dondurma da hazır meyve suyu da tükettim.öyle aşırı derecede su içmedim, 8-10 bardak içtim. ödem vs oluşmadı. bunların yanı sıra ben hamilelikten önce de yemeklerde tuz kullanmazdım, öyle devam ettim...sevmiyorum tuzu. yürüyüş de yapmadım avmlerde haftada bir falan gezinmek dışında.. sanırım bünye meselesi bu kilo olayı...
herkese hayırlı doğumlar dilerim
62 ile hamile kaldım şuan 22 haftalığız 11 kilo aldım doktorum 10 kilo daha
alıcağımı söyledi bilmiyorum rabbim sonumu hayır etsin...............
slm kizlar bende hamile kalmisim haberim gec oldu neyse 22. haftadayim kilo almadim verdim ustelik ultrasonda bebek 2 hafta onceden gidiyor dedi doktor yani iriymis
slm kizlar bende hamile kalmisim haberim gec oldu neyse 22. haftadayim kilo almadim verdim ustelik ultrasonda bebek 2 hafta onceden gidiyor dedi doktor yani iriymis
esracım sen kaç kilo aldın?
şimdi 62 falansın o zamancanım ben 58 ile hamile kaldım,sonra senin gibi 3 kilo falan verdim.o verdiklerimi geri aldım tabi,şu an 22.haftanın içindeyim,tam anlamıyla 4 kilo olmadı henüz ama muhtemelen 1 hafta içinde 4 olur o yönde ilerliyoruz:)yani 5 ayda 4 kilo aldım
derya sorma guzelim anlamasina anladim ama az az kanamam oldu diye umursamadim 2 gun diger aylar ayni gununde 3gun surdu midemde bulaninca test yaptim pozitif cikti esimle apar topar doktorun yolunu tuttuk anaaaaaaaaaaaaaaam hamile ciktim hicde dusunmuyorduk yinede adam sevincden bayilacakti sanki ilk bebek kiloda almadim kizlar gunde en az 7 saat dolasiyorum ayaklarima kramp girmesine ragmen
8-10 bardak su zaten hamileler içinde önerilen su tüketim miktarıdır :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?