26. haftadayım 55 le basladım şimdi 63senağlama cuma günü 50 gramlık yükleme sonucunu aldım 186 çıktı. normalmi değilmi bilmiyorum. yarın öğrenicem. tek bildiğim balon gibi şiştiğim. 186 çokmu bilen varmı aranızda?
bugün tam 31 haftalık oldum. şimdiye kadar 6 kilo aldım. ama bu aralar iştahım acaip açıldı sürekli açım. sanırım doğuma kadar kilo almam biraz hızlanacak
bugün 35. haftamızdayız artık 12 kilo olduk.sanırım 14 ile tamamlayacağız.çarşamba kontrolümüz var bakalım bebeiş kilo almış mı en son 4 hafta önce 1400 gr dı.doktorum normal dedi ama bana zayıf gibi geldi.umarım bebişimde almıştır.çünkü o alsın diye son 4 hafta bayağı bir yedim zorlada olsa iştahım yok aslında hiç zorladım kendimi.kaydirigubbakcemile2
bugün 35. haftamızdayız artık 12 kilo olduk.sanırım 14 ile tamamlayacağız.çarşamba kontrolümüz var bakalım bebeiş kilo almış mı en son 4 hafta önce 1400 gr dı.doktorum normal dedi ama bana zayıf gibi geldi.umarım bebişimde almıştır.çünkü o alsın diye son 4 hafta bayağı bir yedim zorlada olsa iştahım yok aslında hiç zorladım kendimi.kaydirigubbakcemile2
benim ilkinde 33 haftalıkken 1800 dü dr bu ay almamış demişti..sonra bol süt içtim.hergün yumurta yedim ekmeksiz..et yedim bol salatayla..yani normal yediğim protein miktarını bayağı arttırdım 4 hafta sonra 2700 olmuştukaydirigubbakcemile2
canım hemen hemen aynıymış demekki bizim bebişlerin kilosu bakalım ben çokalmadım doktorum çok iyi gidiyorsun dedi zayıf hamile kaldım bu nedenle 15 e kadar alabilirsin demişti.heçen kontrolde 11 kilo almıştım şimdi 12 oldum.1 kilo aldım ama daha dikkat ettim sadece süt içtim dediğin gibi yumurta yedim ve bol meyveye ağırlık verdim.umarım benimkide almıştır.opuyorumnanaktan
ben 26 haftalık oldum kızlar. dünkü kontrolde bebeğim 850 gr çıktı. doktorada soramadım normalmi diye. sizce nasıl? çok merak ediyorum inşallah az değildir. bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada ben 63 kilo olmuşum. 55 ile baslamıştım:kedi:
süpermiş yaaa tebrik ederim onuda bebiş almış olsun sana bişey kalmasın:lepi:
bugün tam 31 haftalık oldum. şimdiye kadar 6 kilo aldım. ama bu aralar iştahım acaip açıldı sürekli açım. sanırım doğuma kadar kilo almam biraz hızlanacak
38 haftalık hamileyim, haftaya doğuma giricem inşallah. 6 kilo aldım. başta ben ve doktorum olmak üzere herkes şokta :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?