Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

hamileyken kilo alımına dikkat edebilir miyiz?
ben yaza girerken çook pizza hamburger yemekten 8 kilo almıştım. bunun üzerine birde hamile iken çok alırsam duba olurum. şimdi birkaç kilo vermeye çalışıyorum. henüz hamile değilim. ama az kilo ile doğuma girmek mucize mi?

evet, kilo alımına dikkat edebilirsin. Yağlı, kızartma, hamur işi, tatlı gibi kilo yapıcı ama bebeğe çok faydası olmayan şeyleri sırf aşeriyorum aman yiyeyim diye yersen, kilo alırsın. Sağlıklı ve gerekli besinlerden dikkatlice alındaığındqa kontrollü gidilebilir.

bence kilo konusunu kafanıza takmayın kızlar ben 18. haftamdayım 3 kilo aldım konustugum bütün doktorlar normal oldugunu söyledi...kafama cok takıyodum ilk baslarda ama düşük kiloda basladıgım için hamilelikte aldıgım kilolar iyi geldi bana...ilk 3 ay 3, ikinci 3 ay 6 ve son 3 ay 3 kilonun normal kilolu anneler için en ideali oldugunu söylüyor doktorlar...ayrıca annenin sınırların altında kilo almış olmasının bebek için zararlı olabileceği ve yetersiz beslenen annelerin bebeklerinin hastalıklı olarak dogma ya da dogduktan sonra saglık sorunlarıyla karsılasma ihtimallerinin 3 kat fazla olduğu belirtiliyor...bence bebeginizin saglıgını her seyden cok düşünün ve o salak mankenler gbi kilo almayayım diye beslenmenizi ihmal etmekten kacının...sonucta bebeklerimiz her seyden önemli..alınan kilolar iradenize hakim olduktan sonra cok rahat veirlir...benim düşüncelerim ve edindiğim bilgiler böyleee....

bencede hamile kalmayı göze alıyoruzda kilo alınca neden sıkıntı yapıyoruzki doğumda çoğu gidecek doğumdan sonrada bir şekilde verilir üzerimize yapışmadıki bu kilolar. 53 le başlamıştım 11 kilo almışım şimdiye kadar cokacimcoook canımın çektiği her şeyi yedim aşırıya kaçmadan çok şükür bebeğimin kilosu çok iyi

Ben ilk üç ay bulantı ve kusmadan hiç kilo almadım şimdi 20. haftaya girdik 3,5 kilo aldım .15. haftadan sonra birden hızlandı ama sanırım bebek beslendiği için ilk aylar ben zayıflamıştım onlar yerine geldi , biraz endişelenmiştim ama herkes normal diyor.

hamilelikte bence dikkat te ediceksin yoksa doguma kadar baya bir kilo aliyorsunuz buda bünyeden bünyeye cok fark ediyor bazilari yer almaz bazilarinada yedikleri yarar. ben 8 aya kadar 9 kilo almistim 9 ayda 5 kilo aldim son ayda ne alyiorsaniz alyiorsunuz basta kilo almamaya dikkat edin sonra zaten bünye cok cabuk acikiyor

veriliyor veriliyor altına bile düşüyorsunuz..ben çok çabuk kilo alıp çok zor veren biriyim..ben bile verdiysem herkes verir..

36+4 günlük hamileyim 6 kilo aldım hemen hemen birbucuk aydır hiç kilo almadım.6 kiloyla doğuma gireceğim galiba

lara cım 9. ay iştahın çok mu açıldı 5 kilo çok fazla ya
yosa sadece normal yemenle mi oldu?

ya simdi normal yememle oldu dicem ama kimse belki inanmaz ama öyle istahim acildi ama yediklerime cok dikkat etigim halde aldim hamur islerinden cola meyve sularindan kahvalti haric ekmek te yememe ragmen aldim ben bile soktayim artik yerken korkuyuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…